- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Evet ben de öyle dedim ilerde ailen kapanmamı falan da ister dedim saçmalama kapanma meselesi değil ki bu diyor. En azından daha mütevazı bir hayatımız olsun istiyorum falan filan diyor.. Sen beni değiştirmek istiyorsun diyorum ben de. Ama seviyorum da işte mantıklı düşünemiyorum şuan. Aslında benim olduğum halimle seviyor ama ailesinin etkisi altında kalıyor aslında o da rahat bi insandır geçmş yaşantısı falan hatta benden rahat. Bilmiyorum işte onun ailesi yüzünden de vazgeçmek istemiyorum.Dar giyme desem olur mu.... Ruj sürme desem olur mu.... Oje sürme desem olur mu... Tayin olacağım her yere benimle gel... Eşarp tak desem olur mu... (Evlenince mutlaka diyecek emin ol) Çocuklarımıza böyle isimler verelim ailemin isimlerini verelim desem olur mu...
Bu ne ya? Kendi istediği şekle sokacaksa niye seninle beraber? Ne orta yol bulması bu? Adam kendinden zerre ödün vermiyor fedakarlık yapmıyor sen yapıyorsun bu mu orta yol bulma? Sevgiliniz kendi ailesine hizmet hürmet tam itaat bekleyecek, siz de artık hapishanede gibi hissedeceksiniz benden söylemesi.
Ben yerinizde olsam bu adamla evlenmem, sizi olduğunuz halinizle sevmiyor çok belli.
İşte şimdiden böyle dediği için ben de korkuyorum açıkçası ilerde etkilenip farklı şeyler söyler mi diye.Bende tabirinizle çok muhafazakar bir aile geliniyim açığımeşim senin sevgilinden daha muhafazakar diyebilirim ama aramızda hiç sorun olmadı çünkü bilir kimsenin isteğiyle birşey yapmam.
Seninki şimdiden böyle düşüncelere dalıyorsa işin zor iyi düşün istemediğin şeylere kesin tabrını göster
Aslında beni böyle seviyor, aslında öyle biri değil, aslında şöyle diye konu açan kızların hepsine bak evlenince nasıl hayatları olmuş, hayır güzelim aslında hepsi gayet öyle. Bir insan ailesinden ne öğrendiyse ne gördüyse özünde odur.Evet ben de öyle dedim ilerde ailen kapanmamı falan da ister dedim saçmalama kapanma meselesi değil ki bu diyor. En azından daha mütevazı bir hayatımız olsun istiyorum falan filan diyor.. Sen beni değiştirmek istiyorsun diyorum ben de. Ama seviyorum da işte mantıklı düşünemiyorum şuan. Aslında benim olduğum halimle seviyor ama ailesinin etkisi altında kalıyor aslında o da rahat bi insandır geçmş yaşantısı falan hatta benden rahat. Bilmiyorum işte onun ailesi yüzünden de vazgeçmek istemiyorum.
Çok mantıklı.İlerde üzüleceğimize şimdi üzülelim iyice düşün bu dediklerimi dedi
Benim babamın babası çok hayta bir adammış, babaannemi dövermiş, başka kadınlarla birlikte olup parasını çarçur edermiş daima. Babam annemle evlenirken her ne kadar örnek bir adam olsa da geçen yıllar babamı babasına daha çok benzetti. Annemi hiç dövmedi ama varımızı-yoğumuzu başka kadınlarla yedi ve en sonunda her şeyi bizim üzerimize yıkıp kaçtı, gitti.Aslında beni böyle seviyor, aslında öyle biri değil, aslında şöyle diye konu açan kızların hepsine bak evlenince nasıl hayatları olmuş, hayır güzelim aslında hepsi gayet öyle. Bir insan ailesinden ne öğrendiyse ne gördüyse özünde odur.
Dışarı, sana kendini nasıl gösterdiği önemli değil evlenince ailesi neyse sevgilin de o olacak, onlar konuşuyor sanacaksın.
Evlenince ailesiyle de evleniyorsun bunu unutma, tersini diyenlere de inanma, ailesinin etkisi altında kalan bir adamı değiştiremezsin. Sen hayatına sonradan gelen bir kızsın, o ailesi, her zaman bunu böyle görecek.
KK'da açılan konuları oku da nasıl pişmanlar ibret al biraz, daha gençsin önünde ne aşklar vardır, evlenince o aşk bitiyor kafa dengin olmazsa çok saçlarını yolarsın.
Ben de aynısını söyledim kendisine. Sen öyle biri değilsin aslında başkalarının düşüncelerini söylüyorsun bana dedim. Ne kadar sevsem de mantıklı olan bitirmek galibaSevgilinizin kafasi muhafazakar olsaydi en basta ona gore biriyle beraber olurdu. Suan sizinle beraber olduguna gore onun icin sikinti degil. Fakat sonradan oyle giyin boyle yap vs. diyorsa ve bunun arkasinda ailesi varsa problem cidden cok buyuk demektir. O aileden etkilenme daha sevgiliyken varsa birakin sevgililikle kalsin, daha ileri seviye gitmeyin.
Aynen zaten ablasının fotoğraflarını gördüm dediğiniz gibi başı örtülü ama altında dar kot..muhafazarlık ayrıdır tutuculuk gösteriş(gelini de kapalı yok pardesülü denmesi vardır erkek tarafında)ayrıdır..
eger tutucu bu işi dış görünüş itibarıyle yapan bi aileyse işin zor döner senin ki sonradan ..
ama gercekten islamiyeti yaşayan bi aile ise asla bunu sorun etmez..Dile bile gelmez ama erkek arkadaşının davranış değişikliğinden bence tamamen tutucu ve gösteriş kısmı agır olandan ...Hani başını ört altına dar kot giycilerden yeter ki o saç açılmasın kalbi iyi mi oglumla mutlu olurlar mı düşünmezler ....
tamm işte tam tahmin ettiğim gibi..Sana bu konuyla ilgili bişey dendıgınde namaz kılıyormusunuz islamın sartlarından biri kapalılık değil namazdır de ..Aynen zaten ablasının fotoğraflarını gördüm dediğiniz gibi başı örtülü ama altında dar kot..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?