Sevgilim ailesinden etkileniyor :(

Bana kapanmaktan ziyade, sana biraz dikkat etmenizi istiyor gibi geldi. Tabi bu ilerde nene boyut olur bilinmez

Bana kalirsa erkek arkadasin cok mantikli davraniyor ve cok akillica sorular soruyor kendine ve sana. Sende gerceklere gozlerini kapatmayi birakip mantikli davranmalisin. Belliki erkek arkadasin her ne kadar sana cok uyumlu falan gibi gelsede bazi temel konularda ailesinin dusunceleriyle ayni fikirde ve ailesinden de etkileniyor.
Simdi sende aklini basina topla ve sevgilinin sana sordugu sorulara mantiklica dusunerek cevap ver, bu adamla evlenirsen, kasindan gozune, yuzunden tirnagina, gomlek yakanda kacinci dugmeye kadar kapattigindan, etek boyuna, eteginin altina giydigin corabin kalinligina kadar hersey tartisma konusu olabilir. Ailesiyle yanyana geldiginde asla rahat hissetmeyeceksin surekli ya aciktan yada ustu kapali seni elestirecekler sen diz alti gayet usturuplu bir etekle bayram gunu ziyarete geldiginde sanki bikini giyip gelmissin gibi bakislar atacaklar. Yani tum hayatini her anini zehir edecekler. Simdi veya evliligin basinda sana mantikli davranip sesini cikarmayan sevgilin zamanla ozune donecek ve ailesinin ozelikle ailede kadinlariy baskisiyla sana dahda fazla baski yapmaya baslayacak.
Bana kalirsa eger sevgilin saglam bir karaktere sahip degilse , ki gorunurde pek oyle gibi durmuyor o adama guvenip asla evlenemezsin.
Bana kalirsa yol yakinken ayril, ve sirf sevgilin oldugunu icin herseye goz yumma biraz ilerisini dusun cidden surekli ordan oraya tayin olup surekli tasinan bir hayat istermisin surekli kocasinin pesinden gitmek zirunda kalan bir kadin ve muhtemelen isini birakmak zorunda kalacaksin, ne is yapiyorsun bilmiyorum ama ozelde calisiyorsan kesinlikle ordan oraya tasinamazsin devlet memuruysan bile artik cok zor eslerin birlesmesi.

Iyi dusun hayatini etkileyecek bir kara cunku

Kesinlikle olmaz baştan belli bende bu yollardan geçtim anlatmak istemiyorum ama. Iyikide olmamış çokta yalvardı kapimda köpek oldu diyebilirim ama Allâh beni korumuş keşke herkes birnirini olduğu gibi kabul edebilse ve insana insan olduğu için değer verebilse şimdi çok. Mutluyum evliyim eşimle aramızda meshep farkı var ama herkes birbirne saygı duyuyo bu böyle olmak zorunda zaten herseyin fazlası zarar ya uçlarda yasamicaksin yol ver gitsin daha şimdiden bunları dusunuyosa bide ailesine bakıp kendi fikri düşüncesi önemli değil demk ki böyle devam etsin ailesinin istediği kapalı biriyle evlensin çok. Mutlu olur belki =)))

Sorununuzu şimdi değil ilerde anlayacaksınız zaten :) Allah yardımcınız olsun
Evet, daha saygısız bir yorum görmedim. Sanki sen cennette yerini garantilendin de millete ne olacağını önceden görmüş gibi konuşuyorsun.
Allah asıl senin gibilerin yardımcın olsun.

Allah sorununu kimlere gösterir ona kendi karar verir, sizinle tartışmaya giremem kızın konusu yeterince çarpıtıldı. Siz çok büyük konuşmayın yeter
Büyük konuşmam, sadece hakkı bilirim ona göre konuşurum. Bence de çarpıtıldı fazla, konu sahibi kusura bakma gerçekten.

Evet, daha saygısız bir yorum görmedim. Sanki sen cennette yerini garantilendin de millete ne olacağını önceden görmüş gibi konuşuyorsun.
Allah asıl senin gibilerin yardımcın olsun.
Sen yorumları iyi oku da :) meselenin cennet cehennem değil de farzı inkar meselesi olduğunu bi anla, sonra bana saygıyı öğretirsin. :) konuyu çarpıtma diyenlerin asıl çarpıtmaları yapması da çok trajikomik yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…