- 13 Nisan 2007
- 33.827
- 103.203
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
He ilk duyduğumda ben de şaşırmıştım.Ben şok ben iptal sen kapalımısın
Benim dinimde aynı şekil tesettür farz olmadığı gibi ben küçümsemiyorum da, çarpıtmayınŞekil deyip küçümsediğiniz şey de gayet önemli. Önemli olmasaydı tesettür farz olmazdı. Küçümsemeyin derim.
Sizin dininizde yoksa o sizin sorununuz. Bizim değil.Benim dinimde aynı şekil tesettür farz olmadığı gibi ben küçümsemiyorum da, çarpıtmayın
Ben de kapalıyım biliyon demi?Ben şok ben iptal sen kapalımısın
Erkek arkadaşımın ailesi ile tamamen zıttız, ama erkek arkadaşım benim gibidir. Yaşam tarzı ve inanış açısından. Ben de inançlıyım, ama dindar değilim sevgilim de benim gibi. Ailesi ise çok muhafazakar bir aile, ailede yalnızca 1 gelin açıkmış herkes kapalı. 7 aydır birlikteydik ama hibçir problem çıkmadı bu konuda çok iyi anlaşıyorduk. 2 hafta önce falan anne babasıyla konuşmuş sevgilim annesi beni biliyor, babası bilmiyor. İşte genel olarak evlilikten bahsetmişler, babası demiş gelenek göreneklerimize bağlı biri olsun vs yani aslında kapalı birini istiyorlar ben biliyorum ama sevgilim öyle bi şey demiyordu bana. Neyse o gün bana dedi ki annemlerle konuşunca kafam karıştı düşünmeye başladım. Ben bunu duyunca çok çok üzüldüm. İşte ilerde ben sana ruj sürme desem, oje sürmeni istemesem biz anlaşır mıyız gibisinden şeyler söylüyordu... Ben nettim bu konuda ilerde asla kapanmamı falan bekleme isteme olmaz öyle bir şey demiştim o da zaten ben kendim dinimin gerektirdiklerini yapmıyorum senden böyle bir şey nasıl isterim diyordu.. Neyse böyle konuştuktan sonra beni yanlış anlama seni seviyorum mutluyum dedi.
Bugün konuşuyorduk gayet güzel, seni seviyorum mutluyum falan dedi hatta. O şekilde ilerliyordu muhabbet... Sonra dedi ki bu ara sürekli bunu düşünüyorum biz ilerde bu konuda anlaşabilicez mi falan dedi, hangi konu dedim, işte sana çok dar giyinmesen falan desem giyim konusunda dedi.. Ben de insan sevdiği insanı olduğu gibi kabul eder dedim. Sonra bana zaman ver dedi ben de iyi ara verelim o zaman dedim tamam dedi kapattı. Sonra mesaj atmış özür dilerim sakinleş konuşucaz yine diye.
Aradı tekrar konuştuk biraz düşün dediklerimi ben çok ilerisini düşünüyorum dedi. Zaman vermekten kastım ayrı kalmak değil beni yanlış anlama diyor.Orta yolu bulalım ben seni seviyorum dedi. Bir de mesleği gereği sürekli tayini olacak falan, eğer ilerde senin kariyerini etkilemiş olucam mı pişman olur musun bunları düşünüyorum falan dedi.. İlerde üzüleceğimize şimdi üzülelim iyice düşün bu dediklerimi dedi napcağımı şaşırdım gerçekten mantıklı düşünemiyorum
Kesinlikle olmaz baştan belli bende bu yollardan geçtim anlatmak istemiyorum ama. Iyikide olmamış çokta yalvardı kapimda köpek oldu diyebilirim ama Allâh beni korumuş keşke herkes birnirini olduğu gibi kabul edebilse ve insana insan olduğu için değer verebilse şimdi çok. Mutluyum evliyim eşimle aramızda meshep farkı var ama herkes birbirne saygı duyuyo bu böyle olmak zorunda zaten herseyin fazlası zarar ya uçlarda yasamicaksin yol ver gitsin daha şimdiden bunları dusunuyosa bide ailesine bakıp kendi fikri düşüncesi önemli değil demk ki böyle devam etsin ailesinin istediği kapalı biriyle evlensin çok. Mutlu olur belki =)))Erkek arkadaşımın ailesi ile tamamen zıttız, ama erkek arkadaşım benim gibidir. Yaşam tarzı ve inanış açısından. Ben de inançlıyım, ama dindar değilim sevgilim de benim gibi. Ailesi ise çok muhafazakar bir aile, ailede yalnızca 1 gelin açıkmış herkes kapalı. 7 aydır birlikteydik ama hibçir problem çıkmadı bu konuda çok iyi anlaşıyorduk. 2 hafta önce falan anne babasıyla konuşmuş sevgilim annesi beni biliyor, babası bilmiyor. İşte genel olarak evlilikten bahsetmişler, babası demiş gelenek göreneklerimize bağlı biri olsun vs yani aslında kapalı birini istiyorlar ben biliyorum ama sevgilim öyle bi şey demiyordu bana. Neyse o gün bana dedi ki annemlerle konuşunca kafam karıştı düşünmeye başladım. Ben bunu duyunca çok çok üzüldüm. İşte ilerde ben sana ruj sürme desem, oje sürmeni istemesem biz anlaşır mıyız gibisinden şeyler söylüyordu... Ben nettim bu konuda ilerde asla kapanmamı falan bekleme isteme olmaz öyle bir şey demiştim o da zaten ben kendim dinimin gerektirdiklerini yapmıyorum senden böyle bir şey nasıl isterim diyordu.. Neyse böyle konuştuktan sonra beni yanlış anlama seni seviyorum mutluyum dedi.
Bugün konuşuyorduk gayet güzel, seni seviyorum mutluyum falan dedi hatta. O şekilde ilerliyordu muhabbet... Sonra dedi ki bu ara sürekli bunu düşünüyorum biz ilerde bu konuda anlaşabilicez mi falan dedi, hangi konu dedim, işte sana çok dar giyinmesen falan desem giyim konusunda dedi.. Ben de insan sevdiği insanı olduğu gibi kabul eder dedim. Sonra bana zaman ver dedi ben de iyi ara verelim o zaman dedim tamam dedi kapattı. Sonra mesaj atmış özür dilerim sakinleş konuşucaz yine diye.
Aradı tekrar konuştuk biraz düşün dediklerimi ben çok ilerisini düşünüyorum dedi. Zaman vermekten kastım ayrı kalmak değil beni yanlış anlama diyor.Orta yolu bulalım ben seni seviyorum dedi. Bir de mesleği gereği sürekli tayini olacak falan, eğer ilerde senin kariyerini etkilemiş olucam mı pişman olur musun bunları düşünüyorum falan dedi.. İlerde üzüleceğimize şimdi üzülelim iyice düşün bu dediklerimi dedi napcağımı şaşırdım gerçekten mantıklı düşünemiyorum
Valla bizim hiçbir sorunumuz yok, herkes kendi işine baksın. Bizde olan da gayet yeterli.Sizin dininizde yoksa o sizin sorununuz. Bizim değil.
Sorununuzu şimdi değil ilerde anlayacaksınız zaten :) Allah yardımcınız olsunValla bizim hiçbir sorunumuz yok, herkes kendi işine baksın. Bizde olan da gayet yeterli.
Ben şok ben iptal sen kapalımısın
Allah sorununu kimlere gösterir ona kendi karar verir, sizinle tartışmaya giremem kızın konusu yeterince çarpıtıldı. Siz çok büyük konuşmayın yeterSorununuzu şimdi değil ilerde anlayacaksınız zaten :) Allah yardımcınız olsun
Evet, daha saygısız bir yorum görmedim. Sanki sen cennette yerini garantilendin de millete ne olacağını önceden görmüş gibi konuşuyorsun.Sorununuzu şimdi değil ilerde anlayacaksınız zaten :) Allah yardımcınız olsun
He ilk duyduğumda ben de şaşırmıştım.
Alakasız bir yerde denk gelmiştim ben...
Bilmem mi güzel cicikliBen de kapalıyım biliyon demi?
Ya işte yazdıklarınla ilişkilendiriyoruz ondanEvetAyni seyi samire de demisti. Hic kapaliya benzemiyorsun diye ozelden yazmisti. Buradan nasil belli oluyorsa
Büyük konuşmam, sadece hakkı bilirim ona göre konuşurum. Bence de çarpıtıldı fazla, konu sahibi kusura bakma gerçekten.Allah sorununu kimlere gösterir ona kendi karar verir, sizinle tartışmaya giremem kızın konusu yeterince çarpıtıldı. Siz çok büyük konuşmayın yeter
Sen yorumları iyi oku da :) meselenin cennet cehennem değil de farzı inkar meselesi olduğunu bi anla, sonra bana saygıyı öğretirsin. :) konuyu çarpıtma diyenlerin asıl çarpıtmaları yapması da çok trajikomik yahu :)Evet, daha saygısız bir yorum görmedim. Sanki sen cennette yerini garantilendin de millete ne olacağını önceden görmüş gibi konuşuyorsun.
Allah asıl senin gibilerin yardımcın olsun.
Ne bilelim bazıları çok belli ediyorEvetAyni seyi samire de demisti. Hic kapaliya benzemiyorsun diye ozelden yazmisti. Buradan nasil belli oluyorsa
Dinim yokmu demişki neden çarpıtıyorsunSizin dininizde yoksa o sizin sorununuz. Bizim değil.
Benim dinimde tesettür yok demiş. Daha ne diyecek. Neyse beni ilgilendirmez zaten. Ama Burda böyle insanların dini manada kafa karıştırmaya çalışmasını hazmedemiyorum.Dinim yokmu demişki neden çarpıtıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?