- Konu Sahibi birzerdali
-
Sizin gibi izah ediyor. Ama ben nedense kabullenemiyorum. Sanki bunu kabul etsem ardı gelecek gibi. Onların bölgesi de sizin anlattiginiz gibi çok dar zihniyet. Fakat erkek arkadasimin beklentisi sanırım ailesi bize gelse de uygun giyinmem konusunda. Yani onların bölgesine gidince hadi anladık diyelim de benim yaşadığım şehre geldiklerinde niye değişiyorum ben ? Bunu iyi anlamam lazım
Gerçekten ya sabır. Deli oluyorum böyle şeylereSene 2020 bizim ülkenin derdi: ailemin yanında kot giyme.
Ya sabır.
Benimle tartıştigi konu zaten " beni ailem ile sınırlandırıyorsun, onlarmisim gibi önyargılı davranıyorsun ". Böyle diyor bana. Yani ailesi böyle olabilir ama kendi öyle biri değilmiş. İnsanları değiştiremiyorum belli kültürleri varmış ne kadar eleştirse de. Benden de onların yanında bu durumu idare etmemi bekliyormuş. Bilmiyorum gerçekten, hayatımdaki insan ile bunları tartışmak çok absürt geliyorOnunla birlikte olan sizsiniz, davranışlarını iyi gözlemleyin, kendi kafa yapısı bu da ailesini bahane mi ediyor yoksa ailesini mi idare ediyor en iyi siz anlarsınız. Mesela bizimkiler gelince eşim burası memleket değil normal giyin dedi bende öyle yaptım, istersen zorlama senede bir geliyorlar zaten sorun değil dedim hayır dedi, öyle devam ettik. Sonra memlekete gidince de devam ettik ama benim eşimin görüşü böyle buna emin olmanız lazım
Hastayim yorumlarinaCanim kot pantolon bile giymene izin vermeyen düşünce yapısının "gelenekselcilikle" bir alakası yok inan bana.Sonucta kot bir kumaş türünün adı içi göstermez çoğu model vücudu bile belli etmez..madem bu şekilde "hatrı var " diye pantolon bile giyinemeyeceksen eşinin ailesinin yanında (aylarca bir arada olmanız gereken durumlar olabilir) neden kendi ailenle giyim tarzin için mücadele ettin ki ! Onların hatri yok muydu senin için ? " Eşim -nisanlim beni kıskanıyor.. ben yanında değilsem dışarı çıkarken çok mini giyinme dedi " durumu değil güzelim senin durumun ..sevdiğin adamın ailesinin seni kabul etmeleri için olmadığın biri gibi davranman -yasaman isteniyor senden
Taviz vermeyin. Nerede ne giymenizi gerektiğini bilecek yaştasınız.
Mesela ben sütyen giymem, meme uçlarım belli gezerim, side boob veririm, süper mini giyerim. Ama girdiğim bazı ortamlar bunu kaldırmayacağı için kendim bunu düşünüp başka bir şey giymeyi tercih ederim. Ki sizinki böyle bir durum bile değil aile kota bile tuhaf gözle bakıyormuş. İlla tesettüre girmenizi beklemeleri uç nokta değil, kota laf eden nelere etmez.
Öyle deme bunun doğumu var bayamı var sosyal medyası var atma bizimkiler görür der iyice dolar taşaeAilesi şehir dışında. Çok görmeyeceğim ama bıktım kıyafet konusundan ailemden dolayı, yıllardir. Tahammülüm yok yani.
Alır cevabını. Benim sosyal medyama da bir zahmet karisamasin. O kadarina cesaret edemez, beni tanıyor. Ederse de cevabını alırÖyle deme bunun doğumu var bayamı var sosyal medyası var atma bizimkiler görür der iyice dolar taşae
Erkek arkadasınız sizi güzelce uyarmıs uyarmasına da abartmıs uyarısında. Kot pantolon ve tişört’ün neresi açık? Bunlar açıksa bence oldugunuzdan yerden uzaklasın.
Ben de anlamıyorum Cherry. Sevgilim gerçekten çok iyi biri böyle salak salak savunacak değilim, anlayışlı ve düzgün biri ama ailesi sıkıntı. Benim ailem de zamanında bana dar kot giyme derdi. Geri kafaliliklarindan çok çektim şimdi ayni durumları dinlemeye dâhi tahammülüm yokBen katılıyorum. Yani zaten karşı tarafı az göreceksem tatsızlık çıkmasın diye kot tişört giyerim yazacaktım amma konu sahibesi yazmış ki kota kötü bakıyorlar. Adamlar yobaz falan da değil bildiğin dağdan inme kotun nesine kötü bakılır Allah aşkına??
Ben de bu fikirdeyim. Dürüst olup olduğum gibi oldukça saygı duyarlar. Degisemem yaniAilesini değiştirmeceğeni ama değiştirmeye kalkıyor farkında mısın nasıl giyiniyorsan öyle giyin kimse için olmadığın gibi davranma inan kendin ol emin ol sana zamanla saygı duyarlar
Umarım hic taviz vermez ve sürmez. Çekilecek gibi değilBen katılıyorum. Yani zaten karşı tarafı az göreceksem tatsızlık çıkmasın diye kot tişört giyerim yazacaktım amma konu sahibesi yazmış ki kota kötü bakıyorlar. Adamlar yobaz falan da değil bildiğin dağdan inme kotun nesine kötü bakılır Allah aşkına??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?