Sevgilim Ailesinin Yanındaki Giyim Tarzım İle İlgili Uyarısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Onunla birlikte olan sizsiniz, davranışlarını iyi gözlemleyin, kendi kafa yapısı bu da ailesini bahane mi ediyor yoksa ailesini mi idare ediyor en iyi siz anlarsınız. Mesela bizimkiler gelince eşim burası memleket değil normal giyin dedi bende öyle yaptım, istersen zorlama senede bir geliyorlar zaten sorun değil dedim hayır dedi, öyle devam ettik. Sonra memlekete gidince de devam ettik ama benim eşimin görüşü böyle buna emin olmanız lazım

Ben de ilk zamanlar sorun yaşamıştım. Mini etek de giydim mini şortta. Kimseyi ilgilendirmez dedim. Nişanlıyken evlerinde kaldım hatta yine karıştırmadım. Kb, eşime hakaret bile etmişti hatta. Ben de sevmem kıyafetime burun sokulmasını. Hadi bana mini giyme falan diye geliyorlardı da kot tişörte bile laf eden insanla zor. Abartmış sevgiliniz. Taviz vermeyin, gerekirse ayırın yolları. Daha şimdiden sizi ailesine ezdiren adamdan hayır gelmez.

Benimle tartıştigi konu zaten " beni ailem ile sınırlandırıyorsun, onlarmisim gibi önyargılı davranıyorsun ". Böyle diyor bana. Yani ailesi böyle olabilir ama kendi öyle biri değilmiş. İnsanları değiştiremiyorum belli kültürleri varmış ne kadar eleştirse de. Benden de onların yanında bu durumu idare etmemi bekliyormuş. Bilmiyorum gerçekten, hayatımdaki insan ile bunları tartışmak çok absürt geliyor

ben taviz sevmeyen biriyim ama şimdi normaldeki ilişkinizi ve bu istisnai durumu düşününce arada kaldım. sanırım ben olsam ilk buluşmada daha şık/açık olmayan bir şey giyer, devamında nasıl istiyorsam öyle giyinirdim. o öyle bi aileyse sizinki de böyle bir aile yani. onaylamıyorlarsa da onaylamasınlar.

Hastayim yorumlarina

Tamamen tesettüre girmenizi beklemesi uç geliyor size anlıyorum ama bir kez kabullenirseniz farklı şekillerle bu talepler gelmeye devam edecektir, emin olun. Örneğin bir sonraki adımda size çok normal gelen bir davranışı da ailesinin yanında yapmamanızı isteyebilir. Böyle böyle siz, siz olmaktan çıkarsınız.

Ayrıca sevgilinizin “huzursuzluk çıkmasın” vurgusu sizin düşündüğünüz kadar basit bir konu değil. Olması gereken size saygı duymaları ve nişanlınızın da huzursuzluk çıkarmalarına izin vermemesi zaten. Neden taviz gösteren taraf sizsiniz? Kaldı ki karşı taraf için bu taviz göstermek bile değil, saygı duymak olacak. Sizin kot giymenizin onlara ne yararı/zararı olabilir?

Asla kabul etmeyin. Hele hele ailenizle bu özgürlüğünüz için mücadele etmişken ve hayatınızın yirmi otuz senesinde olmayan, size zerre emeği olmamış insanlar için.

Girdiğiniz ortamda Ha kiyafetinizin süper minisinden taviz veriyorsunuz Ha kot yerine midi etek giyiyorsunuz ne farkı var , ikisi de taviz değil mi ?

Bazı yerlerin örf ve adetlerine göre ufak dokunuşlar yapmak kimseden bir şey götürmez.
Bir kaç günlük bir şeyi bir ömür gibi zorlastirmanin manası yok.

Erkek arkadasınız sizi güzelce uyarmıs uyarmasına da abartmıs uyarısında. Kot pantolon ve tişört’ün neresi açık? Bunlar açıksa bence oldugunuzdan yerden uzaklasın.

Ben katılıyorum. Yani zaten karşı tarafı az göreceksem tatsızlık çıkmasın diye kot tişört giyerim yazacaktım amma konu sahibesi yazmış ki kota kötü bakıyorlar. Adamlar yobaz falan da değil bildiğin dağdan inme kotun nesine kötü bakılır Allah aşkına??

Ailesini değiştirmeceğeni ama değiştirmeye kalkıyor farkında mısın nasıl giyiniyorsan öyle giyin kimse için olmadığın gibi davranma inan kendin ol emin ol sana zamanla saygı duyarlar

Ben de anlamıyorum Cherry. Sevgilim gerçekten çok iyi biri böyle salak salak savunacak değilim, anlayışlı ve düzgün biri ama ailesi sıkıntı. Benim ailem de zamanında bana dar kot giyme derdi. Geri kafaliliklarindan çok çektim şimdi ayni durumları dinlemeye dâhi tahammülüm yok

Umarım hic taviz vermez ve sürmez. Çekilecek gibi değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…