Sevgilim Ailesinin Yanındaki Giyim Tarzım İle İlgili Uyarısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Budist arkadaşınız kim Çinde misiniz??

Ateist bir ülkede şu yazdıklarınızı yazın yüzünüze kimse bir şey demez ama arkanızdan gülerler. neyse

Sizin tesettürünuze laf eden kim ? Tutturmuşsunuz kendi inandığınizi başkalarına dayatmaya. Ben karşı aile için kot giysinler şort giysinler diyor muyum ? Bana niye desinler o zaman. Lütfen konuyu dini konuya çevirmeyin, yorum yapmazsanız daha fazla sevinirim. Teşekkürler

Esimle nisanliyken bir gun annesi birden kizim ustunde ki pantolon sana biraz dar ve kucuk degil mi dedi ki hep o tarz pantolon giyiyorum sanki ilk gormus gibi ki ilk kezde gorse kimseye laf ettirmem esimde o an gazla bisey diyecek oldu dedim niye ikinizde ilk kez mi goruyorsunuz hep giydigim pantolon dedim gayette guzel duruyo modeli bu bunun dedim onunh orada kestim sussaydim devami gelecekti eminim sizde simdiden soyleyin tamam tutup ultra mini ultra dekolte giyipte gitmezsiniz ama her zaman giydiginiz seylerede laf etmesinler bir zahmet sevgilinizde sizi ilk kez gormuyor madem ailesi oyleydi isler ciddiye binmeden en bastan soylseyedi

benim esimde oyle demisti。 yakasi cok acik yada etek boyuma dikkat etmem ile alakali。 hic sorun olmadi gidersem yad gelirlrse tisort altina kot degil de bu kumas gibi olan genis varya ondan giyorum tamam iste onun disinda eteklerim hep kisadir kolsuzda giyerim bi sorun olmaz。 bikeresinde okul cikisina mini etekle gittim bana normal bi durum bayan bi ogretmen esime demis kiskanmiyormusun afet olmus kiskan falan kendi hemcinslerimiz akillarina karpuz kabugu dusuruyo insanlar banane onun。giyiminden demeyi ogrenemedi。 bence sizinde sorun olmaz

Budist arkadaşınız kim Çinde misiniz??

Ateist bir ülkede şu yazdıklarınızı yazın yüzünüze kimse bir şey demez ama arkanızdan gülerler. neyse
Sen anlamazsın canim kendini geliştirmen lazım Türkiye deyim üniversite den arkadaşım

Bizim kültürümüzde aile büyüklerinin yanında giyimine genel olaral dikkat edilir. Bunu dine bağlamıyorum bile. Aile büyükleri gelse mesela ve üstümde dekolteli birsey varsa ya şal bağlarım veya başka birsey giyerim. Aynisi kısa ve dar elibiseler için de gecerli. Sahsen giyim tarzım daha cok rahat olduğu için genelde sorun olmuyor zaten. Yani eğilsem mesela bir yerimin acılmasi veya gözükmesi beni gıcık ediyor bence ailelerin yanında bazı seylere dikkat edilmesi kimseden birsey alıp götürmez.

O da böyle söylüyor fakat ben taviz verdikçe gerisi gelir diye düşünüyorum. Bu konuda hassasım sanırım o yüzden böyleyim
Önemli olan sevgilinizin bakış açısı, size arkadaşımdan örnek verdim onlarda bu konu sorun olmamış adam modern, açık, hatta havalı eş istiyor ki arkadaşım da böyle ama aile yaşlı ve geleneksel ve otoriter . Senede bir onların yanında “usturuplu” giyinip başına şal alıyor. Bu Aile de güngörmüş, ağır bir aile bizimkilerin aile ilişkilerine hiç karışmıyorlar, memleketten onların yaşadığı şehre gidince bile kendi evleri varmış orda kalıyorlar. Sizin kayınvalide kayınpeder ne kadar içinde olacak ilişkinizin, eşiniz olacak kişinin gerçek bakış açısı ne bu önemli. Senede bir iki gidip azıcık kıyafetinizi değiştirmekle kalacak mı durum yoksa daha fazlası da istenecek mi

Böyle şeyler bence yanlış. Onlarin yaninda kendin gibi olmayacaksın ne anladim ki. Ayrica sürekli tartışıp yorulursunuz.
(büyüklerin yanında mini yada dekolte birşey gitmediğini düşünerek yazdım bunu.)

Sizden ailesini kandırmanızı mı istiyor Yani onlar varken olduğun gibi olma .. kot giymekte ne var ki ayrıca çoğu etek elbiseden daha üsturuplu bence

Misscherry'yle tartışmayı başardınız ya ,bravo !

Kimsenin sizin tesettürünüze laf ettiği yok zaten. Neden konu sahibi sevgilisinin ailesinin yanına gittiği zaman kapalı giyinsin? Buna karşı çıkılıyor. Siz açık bir ailenin yanına gittiğinizde açılır mısınız?

Ee islamın doğrusunun kesin olduğunun kanıtı mı var? Bu islamın doğrusu diyince akan suların durması mı gerekiyor? Karşıdaki insan müslüman değilse bile bunun gereklerine uygun mu davranmak zorunda? Ayrıca siz okuduğunuzu anlamıyor musunuz kimse kapalı insanlara gerici demedi. Dayatma yapan insan gericidir bitti. Sizin tesettür maduriyetiniz de bi bitmedi olmayan yerden bitiveriyosunuz maşallah.

Canim Türkiye gerçekleriyle yuzlesin bence ya da açık bir aileye gelin gidin o zaman sıkıntı olmaz

Şimdi konu sahibesi ben ATTRAENTE ye katiliyorum bu konuda. Bence nişanlın zaten giyimine karışmayan bir tip, derdi ailesi laf eder laf sokar senin moralin bozulmasın diye yani tatsızlık çıkmasın diye. Nişanlın onu yapma bunu giyme diyen tipte olsaydı zaten şu vakte kadar ortaya çıkardı. Ben olsam idare ederdim. Yaşlılar çok inatçı asla değiştiremezsin, laf anlatamazsın. Adamınd a ailesi buysa ne yapsın yani?
Takıldığım tek konu kot tişörtün bile durumu kurtarmaması, yani adamlar ne istiyor anlamadım yaz sıcağında kolu uzun şeyler falan mı giymeni bekliyorlar?

Ben idare ederdim ortayolu bulurdum çok da dert etmezdim. Sıkıntı şu ki, sen canıma yetti ailem de yaptığı için demişsin hani meselenin gerisi de var. Senin için bardağı son taşıran damla olmuş. O yüzden dikkatli ol bu yüzden kalp kırma derim, çocuk iyi birine benziyor. Sadece buraya dikkat etmen için bu yorumu yazdım, giyside de öyle uzun etek falan giyme kot giy üstüne düz tişört giy lazımsa sırtına şal falan sar yeter.

Evet canım İslam dini dogmatiktir keşke farklı bir din mensubu olsanız onlar daha saygılilar biraz dininizi araştırın sizinde tesettür u çekememezliginiz bitmedi gitti vicdanınız in sesini bastirmayin ne kadar gerici bir kelime ben çok farklı kesimlerle arkadaşlık yapan bir bireyim bunu en son söyleyeceğin kişi benimdir canim

Katılıyorum bol pantolon giyebilir ama zamanla da kendi tarzına dönüp alıştırmalı bence. O ailenin soyadını alıyosun başka bir insan gibi davranmak da olmaz ömür boyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…