- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
- Konu Sahibi birzerdali
-
İslam'ın doğrusunun kesin kanıtı Kur an i kerim dir.eger hristiyansaniz incili okumanızı tavsiye ederimEe islamın doğrusunun kesin olduğunun kanıtı mı var? Bu islamın doğrusu diyince akan suların durması mı gerekiyor? Karşıdaki insan müslüman değilse bile bunun gereklerine uygun mu davranmak zorunda? Ayrıca siz okuduğunuzu anlamıyor musunuz kimse kapalı insanlara gerici demedi. Dayatma yapan insan gericidir bitti. Sizin tesettür maduriyetiniz de bi bitmedi olmayan yerden bitiveriyosunuz maşallah.
Aynen ben de banlanmak istemiyorumDur kiz Mune falan gorur oyle adimi uluorta yazmaKac zamandir banzis belasiz gidiyorum basimi derde sokmayayim
Türkiye gerçekleri dediğiniz ne alaka ki? Biraz araştırın bence. Türk kültüründe tesettür yoktur. Bu İslama girişle birlikte Türklere gelmiş bir şeydir yani.Canim Türkiye gerçekleriyle yuzlesin bence ya da açık bir aileye gelin gidin o zaman sıkıntı olmaz
Evet canım İslam dini dogmatiktir keşke farklı bir din mensubu olsanız onlar daha saygılilar biraz dininizi araştırın sizinde tesettür u çekememezliginiz bitmedi gitti vicdanınız in sesini bastirmayin ne kadar gerici bir kelime ben çok farklı kesimlerle arkadaşlık yapan bir bireyim bunu en son söyleyeceğin kişi benimdir canim
Gerçekten çok komik hiç güleceğim yoktuTürkiye gerçekleri dediğiniz ne alaka ki? Biraz araştırın bence. Türk kültüründe tesettür yoktur. Bu İslama girişle birlikte Türklere gelmiş bir şeydir yani.
Bu kuranda 1500 yıl önce adamın biri mağara da yaratıcı benle iletişime gecti diyip ortaya cıkmış heBunun adı sığ zihniyet değil canım müslüman olmanın gerekleri..Kur'an daki ayetleri inkar ediyorsunuz su an bu da inancınızı şüpheye sokar madem size sığ geliyor farklı bir din seçin kendinize benim tonlarca açık arkadaşım var ve hepsi mini etekli ama birbirimuze saygı duyuyoruz hiçbir zaman yok gelenek,yok gerici bu tarz şeyler söylemediler ve hepimiz üniversite mezunuyuz bu zihniyetten vazgeçmenizi öneririm
Dediğimi anlamıyorsunuz galiba. Laf dökmeme gerek yok. İyi günler.Gerçekten çok komik hiç güleceğim yoktuyüzde 98 i musluman olan bir ülkede yaşıyorsunuz Taksim'e gidin bı etrafiniza bakın o zaman gerçek Türkiye yi gorursunuz
Çok memnun oldum müslüman olmadiginiza bazıları müslüman ama bu eleştirileri yapıyorlar saygı duyuyorum canim ben ilahiyat mezunuyum aynı zamanda iktisat dogmatik in kelime ankami olarak ne manaya geldiğini çok iyi bilirim sizin bu açıklamanız dan hiçbir bilgiye sahip olmadığınız anlaşılıyor neyse banlanmak istemiyorumBirincisi dogmatik ne demek bilmiyorsunuz herhalde çünkü çok komik bir cümlede kullandınız. Süslü cümle kuracağım diye bilmediğiniz kelimeleri serpiştirmeyin derim.
İkincisi müslüman değilim islamı da araştırdım zamanında hakkında bilmediğim bir şey yok.
Üçüncüsü hala bizim tesetttüre laf ettiğimizi sanıp onun üzerinden duygularınızla oynanmış gibi davranmaya çalışıyosunuz. Gidin şu sayfaları baştan bi okuyun bir kişi bile kapanmaya ya da kapalı insanlara laf etmedi.
Kadın tarihte durum nasıl gerceklestiyse öyle konuşmuş. Komik olan ne? Cehalet bazen parçadan akıveriyor tutamıyoruz efendimGerçekten çok komik hiç güleceğim yoktuyüzde 98 i musluman olan bir ülkede yaşıyorsunuz Taksim'e gidin bı etrafiniza bakın o zaman gerçek Türkiye yi gorursunuz
Canim muslumanlikla alıp veremediginiz ne hristiyan iseniz saygı duyuyorum ateistseniz saygı duyuyorum siz de benim dinime ve Peygamberime saygı duyun medeni insanlar gibi yok ben cahilim saygisizim diyorsan eğer o baskaBu kuranda 1500 yıl önce adamın biri mağara da yaratıcı benle iletişime gecti diyip ortaya cıkmış he
Çok memnun oldum müslüman olmadiginiza bazıları müslüman ama bu eleştirileri yapıyorlar saygı duyuyorum canim ben ilahiyat mezunuyum aynı zamanda iktisat dogmatik in kelime ankami olarak ne manaya geldiğini çok iyi bilirim sizin bu açıklamanız dan hiçbir bilgiye sahip olmadığınız anlaşılıyor neyse banlanmak istemiyorum
95 aldım diyip ağlayan da sendin di miMune müdürüm, bugün sınıfı şikayet eden öğrenci benim. Buralara bir bakar mısınız, konu dini polemiğe aldı yürüdü.
Mune müdürüm, bugün sınıfı şikayet eden öğrenci benim. Buralara bir bakar mısınız, konu dini polemiğe aldı yürüdü.
Canim neyse banlanmak istemiyorum çok tartışırım seninle iyi gunlerBen de türkçe öğretmeniyim o halde açıklayayım size belki düzeltiriz bilginizi.
Dogmatik eldeki bilgilerin mutlak doğru olduğunu kabul eden herhangi bir araştırmaya ya da kanıta ihtiyaç olmadığını savunan anlayıştır.
Ben sizden kanıt istiyorum siz bana zaten kanıt aramayı reddeden bir anlayışla dogmatik kelimesini kullanıyorsunuz. Umarım kullandığınız cümledeki çelişkiyi fark edersiniz.
Ban ban ban ayakları sesleri MunenibEyvahh yapmayayın iyidi
Kız zaten banlancaz kaçma kaçma gelCanim neyse banlanmak istemiyorum çok tartışırım seninle iyi gunler
Mune müdürüm, bugün sınıfı şikayet eden öğrenci benim. Buralara bir bakar mısınız, konu dini polemiğe aldı yürüdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?