Sevgilim Ailesinin Yanındaki Giyim Tarzım İle İlgili Uyarısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İslam'ın doğrusunun kesin kanıtı Kur an i kerim dir.eger hristiyansaniz incili okumanızı tavsiye ederim

Canim Türkiye gerçekleriyle yuzlesin bence ya da açık bir aileye gelin gidin o zaman sıkıntı olmaz
Türkiye gerçekleri dediğiniz ne alaka ki? Biraz araştırın bence. Türk kültüründe tesettür yoktur. Bu İslama girişle birlikte Türklere gelmiş bir şeydir yani.

Kot tişört meselesi bana da çok abartı geldi fakat şu açıdan yaklaşmak istiyorum. Benim eşimde dar tayt tarzı sporcu kıyafeti ile gezmeyi sever. Peki bayram, seyran, aile kadınları arasında kalçası ve cinsel organı belli olacak şekilde gezmesi beni rahatsız ettiği için en azından bu ortamlarda dikkat etmesini söylemem, rica etmem yanlış mı? Kız çocukları, gençler var o ortamda. Neden bende memelerim görünerek gezerken oda beni uyarmasın ki? Evet toplum bizi haklarımızı savunmaya itti anlıyorum ama pozitif ayrımcılığı abartmakta da üstümüze yok.

Birincisi dogmatik ne demek bilmiyorsunuz herhalde çünkü çok komik bir cümlede kullandınız. Süslü cümle kuracağım diye bilmediğiniz kelimeleri serpiştirmeyin derim.
İkincisi müslüman değilim islamı da araştırdım zamanında hakkında bilmediğim bir şey yok.
Üçüncüsü hala bizim tesetttüre laf ettiğimizi sanıp onun üzerinden duygularınızla oynanmış gibi davranmaya çalışıyosunuz. Gidin şu sayfaları baştan bi okuyun bir kişi bile kapanmaya ya da kapalı insanlara laf etmedi.

Türkiye gerçekleri dediğiniz ne alaka ki? Biraz araştırın bence. Türk kültüründe tesettür yoktur. Bu İslama girişle birlikte Türklere gelmiş bir şeydir yani.
Gerçekten çok komik hiç güleceğim yoktu yüzde 98 i musluman olan bir ülkede yaşıyorsunuz Taksim'e gidin bı etrafiniza bakın o zaman gerçek Türkiye yi gorursunuz

Kotu giy de üstüne de totunu kapatacak kadar giy dese neyse..etek giy demek saçma..
Geleneksel ailede aykırı gıyınmeye çalışmak hoş değil..ben de hoşlanmam..
Sız onun degıl ben kendım uygun bırsey giyerim de .aileniz de oyleymıs ..nasıl olur bıliyorsun yani

Bu kuranda 1500 yıl önce adamın biri mağara da yaratıcı benle iletişime gecti diyip ortaya cıkmış he

Gerçekten çok komik hiç güleceğim yoktu yüzde 98 i musluman olan bir ülkede yaşıyorsunuz Taksim'e gidin bı etrafiniza bakın o zaman gerçek Türkiye yi gorursunuz
Dediğimi anlamıyorsunuz galiba. Laf dökmeme gerek yok. İyi günler.

Çok memnun oldum müslüman olmadiginiza bazıları müslüman ama bu eleştirileri yapıyorlar saygı duyuyorum canim ben ilahiyat mezunuyum aynı zamanda iktisat dogmatik in kelime ankami olarak ne manaya geldiğini çok iyi bilirim sizin bu açıklamanız dan hiçbir bilgiye sahip olmadığınız anlaşılıyor neyse banlanmak istemiyorum

Kadın tarihte durum nasıl gerceklestiyse öyle konuşmuş. Komik olan ne? Cehalet bazen parçadan akıveriyor tutamıyoruz efendim

Bu kuranda 1500 yıl önce adamın biri mağara da yaratıcı benle iletişime gecti diyip ortaya cıkmış he
Canim muslumanlikla alıp veremediginiz ne hristiyan iseniz saygı duyuyorum ateistseniz saygı duyuyorum siz de benim dinime ve Peygamberime saygı duyun medeni insanlar gibi yok ben cahilim saygisizim diyorsan eğer o baska

Ben de türkçe öğretmeniyim o halde açıklayayım size belki düzeltiriz bilginizi.
Dogmatik eldeki bilgilerin mutlak doğru olduğunu kabul eden herhangi bir araştırmaya ya da kanıta ihtiyaç olmadığını savunan anlayıştır.
Ben sizden kanıt istiyorum siz bana zaten kanıt aramayı reddeden bir anlayışla dogmatik kelimesini kullanıyorsunuz. Umarım kullandığınız cümledeki çelişkiyi fark edersiniz.

Canim neyse banlanmak istemiyorum çok tartışırım seninle iyi gunler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…