Demek 4 saat, hmmm, önemli bir detayMrhba arkadaşlar ben sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üyeyim. Ben kuaförüm dükkanım vardı evliydim yanıma çalışmaya ankaradan bir kuaför geldi eşimle aram bozuktu o çalıştığı sıra bizde eşimle boşandık. Fakat kuaförle ilişki yaşamaya başladık. Bana en başından beri eski eşimin kulağına giderse ayıp olacağını ve bu ilişkiyi saklamamız gerektiğini söyler , ben onun evine gidiyorum birlikte yatakta benimle 4 saat geçiriyoriyoruz fakat beni normal hayatta arayıp sormuyor , neden diye sorduğumda beklentili ilişki istemiyorum ben kimseyi arayıp sormam diyor, anı yaşa diyor çok kasıntılı ve kibirli biri beni sevmese sizce yatakta 4 saat geçirirmi okadar içten olabilirmi şimdiden cvp lar için tkrlr
Yani sizce 4. Saat sevmese hiç bitmesin dermiDemek 4 saat, hmmm, önemli bir detay
Beklentisi olmayanın sevgisi ne kadar oluyor,bunu sordunuz mu?Yani sizce 4. Saat sevmese hiç bitmesin dermi
Hayır eşimle zaten boşanacakkken onu tanımıyordum 4 saat sevişiyoruz müzik açık oluyor bişeyler içip eyleniyoruz4 saat yatakta napıyorsunuz?
O kişi için mi boşandınız eşinizden?
yani bana yatakta evde şevkat gösteriyor sürekli bir sevişme gibi değil herkes yanlış. Anladı birbirimize dokunup öpüyoruz yani çok romantikDuygusal bi birlikteliğinizin olduğuna emin misiniz? Buradan hiç öyle durmuyor
Hayır eşimle zaten boşanacakkken onu tanımıyordum 4 saat sevişiyoruz müzik açık oluyor bişeyler içip eyleniyoruz
yani bana yatakta evde şevkat gösteriyor sürekli bir sevişme gibi değil herkes yanlış. Anladı birbirimize dokunup öpüyoruz yani çok romantik
Çok ponçikmiş gerçekten.Hayır eşimle zaten boşanacakkken onu tanımıyordum 4 saat sevişiyoruz müzik açık oluyor bişeyler içip eyleniyoruz
yani bana yatakta evde şevkat gösteriyor sürekli bir sevişme gibi değil herkes yanlış. Anladı birbirimize dokunup öpüyoruz yani çok romantik
Kullanan adam bence saatlerini bir kadına veremez sanıyorumAdam seni kullaniyor. Eminim ki onun baska bir yerde basla iliskisi de var yoksa niye saklasin. O ayip olur numarasini yemez kimse
Çok ponçikmiş gerçekten.
Bu kadar romantik adamın da kusuru aramaması olsun bence,takmayın.
Kullanan adam bence saatlerini bir kadına veremez sanıyorumsenden önce ben hiçbirşey yaşamamışım diyor ben 30 yaşında çok güzel bir bayanım o 46 yaşında ama yakışıklı değil
Ponçik derken yani romantik derken o esnada duygulu ve nazikÇok ponçikmiş gerçekten.
Bu kadar romantik adamın da kusuru aramaması olsun bence,takmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?