Sevgilim aramıyor

pamus27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
15
12
3
37
Mrhba arkadaşlar ben sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üyeyim. Ben kuaförüm dükkanım vardı evliydim yanıma çalışmaya ankaradan bir kuaför geldi eşimle aram bozuktu o çalıştığı sıra bizde eşimle boşandık. Fakat kuaförle ilişki yaşamaya başladık. Bana en başından beri eski eşimin kulağına giderse ayıp olacağını ve bu ilişkiyi saklamamız gerektiğini söyler , ben onun evine gidiyorum birlikte yatakta benimle 4 saat geçiriyoriyoruz fakat beni normal hayatta arayıp sormuyor , neden diye sorduğumda beklentili ilişki istemiyorum ben kimseyi arayıp sormam diyor, anı yaşa diyor çok kasıntılı ve kibirli biri beni sevmese sizce yatakta 4 saat geçirirmi okadar içten olabilirmi şimdiden cvp lar için tkrlr

Demek 4 saat, hmmm, önemli bir detay

Sadece cinsellik içerikli bir ilişkiniz var gibi görünüyor buradan, yazdıklarınızdan duygusal bir ilişki izlenimi alamadım. Kuaför abi sizi üzer gibi görünüyor, belli ki ilişkiye bakış açılarınız farklı.

4 saat yatakta napıyorsunuz?

O kişi için mi boşandınız eşinizden?

4 saat yatakta napıyorsunuz?

O kişi için mi boşandınız eşinizden?
Hayır eşimle zaten boşanacakkken onu tanımıyordum 4 saat sevişiyoruz müzik açık oluyor bişeyler içip eyleniyoruz
Duygusal bi birlikteliğinizin olduğuna emin misiniz? Buradan hiç öyle durmuyor
yani bana yatakta evde şevkat gösteriyor sürekli bir sevişme gibi değil herkes yanlış. Anladı birbirimize dokunup öpüyoruz yani çok romantik

aa olur mu senı sevmese YATAKTA 4 SAAT geçirmezdi.

Dostluğumuzu yatakta sürdürelim...

Onu dışında ne sen beni tanı,nede ben seni diyor açıkça!

Çok ponçikmiş gerçekten.
Bu kadar romantik adamın da kusuru aramaması olsun bence,takmayın.

Adam seni kullaniyor. Eminim ki onun baska bir yerde basla iliskisi de var yoksa niye saklasin. O ayip olur numarasini yemez kimse
Kullanan adam bence saatlerini bir kadına veremez sanıyorum senden önce ben hiçbirşey yaşamamışım diyor ben 30 yaşında çok güzel bir bayanım o 46 yaşında ama yakışıklı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…