Sevgilim aramıyor

Yav 2 evlilik yapmış ilişkileri olmuş onu demiyorum hiç bulaşarak keyifli ve uzun geçirmezdim diyor zaten adam herşeyi direk söylüyor

Yani adam 2 evlilik yapmış...
Bazı şeylere doymuş...
Duygusal bağ istemiyor...

Seks dışında bir amacı yok sizinle...
Kendisi de belirtmiş nasılsa...

Bu adam hala evli yada ciddi ilişkisi var,sizinle de çok ponçik bir şekilde yatakta 4 saat geçiriyor,sarılıp,öpüşüp,sevişiyorsunuz hepsi bu,kapıdan çıkınca adınızı bile unutup hayatına devam ediyor,siz de arayıp sormayın diye araya böyle bir mesafe koyuyor o kadar.

Artı başlıkta belirttiğiniz gibi ben sizin sevgili olduğunuzu düşünmüyorum,onun adı başka birşey.

Kullanan adam bence saatlerini bir kadına veremez sanıyorum senden önce ben hiçbirşey yaşamamışım diyor ben 30 yaşında çok güzel bir bayanım o 46 yaşında ama yakışıklı değil

Abla cinsel açlığın Afrikası Türkiye ya dalga mı geçiyorsun hahaha millet damacanayla sevişiyor kadın bulsa bırak 4 saatini 24 saatini verecek adamlar var. Şaka ol lütfen. Anlıyorum duygusal açlığın var ama adamın gözünde sadece bir vajinadan ibaretsin. Kendini kullandırtma rica ederim.

Sizin bu konuda çok daha dikkatli olmanız gerek. Siz bunu bilmelisiniz aslında.. Erkekler cinsellik açısından evlenip boşanmış kadınlara yaklaşırken kendilerini daha rahat hissediyorlar. Siz istediğiniz kadar özenli davranın, çizgilerinizi koyun, çoğunluğun bakış açısı bu şekilde. O yüzden 2 kere fazla düşünerek hareket etmeliydiniz.

Zamanla size gerçekten değer verecek o adamla karşılaşırsanız, hiç böyle ikilemlere düşmeyeceksiniz merak etmeyin. Emin olacaksınız sizi gerçekten sevdiğinden

Yeni üye yatakta 4 saat nedir ? Cinsellik olsun 24 saat de geçirir .. adam seks partneri olmak istiyor sadece ,açıkça da söylemiş .irdelemenin manası ne ? İstemeyen sevgilisinin yatağına gitmez ,önce seviyeli bir ilişki yaşar ve güvenir ..

Çarşaf yapışır insana bu sıcakta 4 saat nedir yahu

İnşallah fakesindir de bu kadar bariz kullanılan bir hemcinsimin duygularından faydalanan bir erkek yoktur ortada .

bir kere evlenip boşanmış olduğunuza göre erkek doğasını bilmiş kabullenmiş olmalısınız diye tahmin ediyorum. ama anlamamışsınız sanırsam cinselliğin ön planda olduğunu. bir kadın olarak kendinizi kullandırmayın lütfen. bırakın siz aramayın gitmeyin. yatakta 4 saat geçirmeyi bırakın aylarca tatile giden insanlar var. siz bir şeyler hissediyorsunuz diye karsı tarafı da aynı görüyorsunuz. yapmayın

Adam işinde uzman zirveyi görmüş yatakta 4saat sonra arama sorma iyiymiş yaa Allah aşkına yaaa adam cibsel açlığını gideriyo seninle neden kullandırıyosun kendini seven erkek bırak eski eşi dünyayı karşısına alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…