- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Yav 2 evlilik yapmış ilişkileri olmuş onu demiyorum hiç bulaşarak keyifli ve uzun geçirmezdim diyor zaten adam herşeyi direk söylüyor46 yaşına kadar siftah yapmamış mı yani?
Yediniz mi bunu?
Tamam. Anladım ben.Ponçik derken yani romantik derken o esnada duygulu ve nazik
Yav 2 evlilik yapmış ilişkileri olmuş onu demiyorum hiç bulaşarak keyifli ve uzun geçirmezdim diyor zaten adam herşeyi direk söylüyor
Dostluğumuzu yatakta sürdürelim...
Onu dışında ne sen beni tanı,nede ben seni diyor açıkça!
Kullanan adam bence saatlerini bir kadına veremez sanıyorumsenden önce ben hiçbirşey yaşamamışım diyor ben 30 yaşında çok güzel bir bayanım o 46 yaşında ama yakışıklı değil
Sizin bu konuda çok daha dikkatli olmanız gerek. Siz bunu bilmelisiniz aslında.. Erkekler cinsellik açısından evlenip boşanmış kadınlara yaklaşırken kendilerini daha rahat hissediyorlar. Siz istediğiniz kadar özenli davranın, çizgilerinizi koyun, çoğunluğun bakış açısı bu şekilde. O yüzden 2 kere fazla düşünerek hareket etmeliydiniz.Mrhba arkadaşlar ben sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üyeyim. Ben kuaförüm dükkanım vardı evliydim yanıma çalışmaya ankaradan bir kuaför geldi eşimle aram bozuktu o çalıştığı sıra bizde eşimle boşandık. Fakat kuaförle ilişki yaşamaya başladık. Bana en başından beri eski eşimin kulağına giderse ayıp olacağını ve bu ilişkiyi saklamamız gerektiğini söyler , ben onun evine gidiyorum birlikte yatakta benimle 4 saat geçiriyoriyoruz fakat beni normal hayatta arayıp sormuyor , neden diye sorduğumda beklentili ilişki istemiyorum ben kimseyi arayıp sormam diyor, anı yaşa diyor çok kasıntılı ve kibirli biri beni sevmese sizce yatakta 4 saat geçirirmi okadar içten olabilirmi şimdiden cvp lar için tkrlr
4 saat yatakta napıyorsunuz?
O kişi için mi boşandınız eşinizden?
Yerlere yata yata güldüm gerçekten ..
Ciddi ciddi cevap veriyor bide konu sahibesi bu soruya
Boşluğundan yararlanan bir dangalak olduğunun farkında değil hala da ondan ..
bir kere evlenip boşanmış olduğunuza göre erkek doğasını bilmiş kabullenmiş olmalısınız diye tahmin ediyorum. ama anlamamışsınız sanırsam cinselliğin ön planda olduğunu. bir kadın olarak kendinizi kullandırmayın lütfen. bırakın siz aramayın gitmeyin. yatakta 4 saat geçirmeyi bırakın aylarca tatile giden insanlar var. siz bir şeyler hissediyorsunuz diye karsı tarafı da aynı görüyorsunuz. yapmayınMrhba arkadaşlar ben sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üyeyim. Ben kuaförüm dükkanım vardı evliydim yanıma çalışmaya ankaradan bir kuaför geldi eşimle aram bozuktu o çalıştığı sıra bizde eşimle boşandık. Fakat kuaförle ilişki yaşamaya başladık. Bana en başından beri eski eşimin kulağına giderse ayıp olacağını ve bu ilişkiyi saklamamız gerektiğini söyler , ben onun evine gidiyorum birlikte yatakta benimle 4 saat geçiriyoriyoruz fakat beni normal hayatta arayıp sormuyor , neden diye sorduğumda beklentili ilişki istemiyorum ben kimseyi arayıp sormam diyor, anı yaşa diyor çok kasıntılı ve kibirli biri beni sevmese sizce yatakta 4 saat geçirirmi okadar içten olabilirmi şimdiden cvp lar için tkrlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?