Sevgilim aramıyor

Konu fake yaa, ondan fakebuddy...

Tabii bu arada buddy yerine body yazmışım pardon

Aa yaklaşım super Ayrıca olur öyle şeyler, ben de şakalaşmak için yazdım zaten Neyse ki arada böyle karşılıklı şakalaşma bilen üyeler de var burada çok şükür Bazen bir şey yazıyorsunuz tuhaf tuhaf dönenler oluyor burada. EliFFKeReMM bakın mesela böyle karşılıklı şakalaşabiliyor insanlar... Siz de sakin olun lütfen, "hadi naş" gibi söylemler muhabbeti böler. Bir de şık değil bence.

ban yemişsin, aldırma özge aldırma

Şeker un ve dopingten uzak durun.
4 saat ne

Ya gerçekten ben sahte hesap olduğumu sanıp banladınız ben kendimi yeterince tarif edemedim sahte falan degılım sadece ben bir çıkar yol arıyordum ama birsürü hakarete uğradım 3 gün kendime gelemedim saf diyenler şaka yapıyor diyenler neler neler ama yorumların hepsini okuyunca ve hepsi aynı kapıya çıkınca aslında bana acı gelmesine rağmen herkes haklıydı ve buradaki fikirler bana iyi bir ders oldu onunla bir daha görüşmeyeceğini söyleyerek bu çıkmaza son verdim ve sizin yazılarınıza kadar gerçekten nekadar saf olduğumu anladım tşklr

Seni kullaniyo sadece bunu anlamadinmi daha kendi agziyla resmem soylemis

kesınlıkle sızden hoslanmıyor.
evlenmıs bosanmıs bır kadın erkeklere daha cazıp gelıyor basıma kalmaz rahat ılıskı yasarım gıbıcesıne.
bence kullanılıyorsunuz cok uzgunum ama.
size bunları söyleyen bırınden dırek sogumanız gerekırdı.
her iliskinin beklentileri olur bu adam sızınle gercek anlamda bır ılıskı yasamak ıstemıyor
gonul eglendırıyor ıste.
agır geldıyse kusura bakmayın gerceklerle yuzlesıp bır an once kendızı kullandırmayı kesmenız gerekıyor.
he anı yasarım, keyfime bakarım kullanırım kullandırırm dıyosanız ayrı onada saygı duyarım
ama duygusal bırseyler ıstıyorsanız kesınlıkle uzaklasmalısınız
iyi günler diliyorum..

4 saate dolu dolu iki derbi maç sığar. Devre arası dahil. Kendimi libidom adına yetersiz hissettim.

Yukarıdaki yazıyı iyi okuyun lütfen her anı yaşar keyfime bakarım mı demişim ? Yoksa ilişkiyi sona Ersin’in demişim.. yorum yapmak olsun diye saçmaladınız sizde kusura bakmayın

Yukarıdaki yazıyı iyi okuyun lütfen her anı yaşar keyfime bakarım mı demişim ? Yoksa ilişkiyi sona Ersin’in demişim.. yorum yapmak olsun diye saçmaladınız sizde kusura bakmayın

hayır hanımefendı yanlıs anladınız. öyle söylediniz demiyorum. iki secenek vardir, duygusal ve cıkarcı yaklasım. duygusal yaklasmıyorsanız takmayın diyorum. bence siz acıklamamı iyi okuyun. şayet sizi ciddiye alip yorum yaptıgım ıcın kendıme kızdım

Sizde mantıklı düşünün duygusal davranmayıp takmasaydım ilişkiyi sonlandırmak yerine devam ederdim . Ben zaten bitirdim demişim bunun üzerine yorum yapılacak ilişki artık olmadığı için neyin devamı anlamadım neyse ben sadece izah ettim, sorun yok

Tek bildigim insan severse, sevdigiyle bir gelecek dusunur. Omrunu o kisiyle gecirmek ister.
Sadece cinsellik yasayip ben beklentili iliski istemiyorum derse, sorumluluk altina girmek istemeyen, gelecek dusunmeyen biridir. Seven erkek de iliskisini saklamaz. Sevilmek icin yatakta kac saat gecirildigine ya da soylenen guzel sozlere degil de davranislara bakin. Adam kimsenin bilmesini istemiyorsa sadece cinsellik dusunuyor, bu amac icin sizinle birlikte demektir. Adamin geleceginde siz yoksaniz siz de onu geleceginize dahil etmeyin, hayatinizdan def edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…