Yide olumlu olumsuz konusma bile yapmadi. Daha dogrusu baslangicta cok samimi arayip doran adam gitti yerine sir küpu biri geldi. Cozcozebilirsen.Nişanlım Aslan ben Yengecim, çok zıtız birbirimize, o düşünmedKüpüü onuşur, kırdım mı kırmadım mı? Bir tartışmada sorun da sırf altta kalmayıp sizi alt etek için hiç aklınıza gelmeyecek mevzuları önünüz sürebilir. Düz mantıktır, çok konuşurlar, ilk etapta dışarıya çok sessiz görünürler ama dışı seni içi beni yakar durumu, eleştirmeyi sever, herkesin illa olumsuz bir yanını bulurlar, ısrarcıdır aynı zaman da. Çevremdeki herkes nişanlımın adını duyunca '' aman abi, aman abi '' demeye başladılar.
I
Yide olumlu olumsuz konusma bile yapmadi. Daha dogrusu baslangicta cok samimi arayip doran adam gitti yerine sir küpu biri geldi. Cozcozebilirsen.
Belli zor oldugu da hakedene yapsin benim sucum neCanm benmkide aslan burcu birbucuk yildir beraberiz on yaş yaşlandimsaka bi yana gercekten zorlar
Tuhaf gelen de bu isteBen de aslan kadınıyım. 4 gün aramadı diyorsunuz. 4 saat aramadan duramam ben
Bu adam cok sorumsuzTuhaf gelen de bu iste
Tuhaf gelen de bu iste
Hadi diyelim isinden dolayı çok arayamaz bunu anlarim ama uyaninca bari ara dimii. Birbirimizi tanima asamasindayiz daha ne bu rahatlık yani. Zorla hayatıma girdi ağzı iyi laf yapıyordu o ara. Ben onemsenmek isterim ki sana sevgimi ilgimi öyle vereyim. Umarım anlar yoksa olmayacak bi iş benimkisiYani burçla alakası yoktur bence. Ya da kadın erkek farkı barizdir. Dediğim gibi 4 saat aramadan duramam ben ve erkek arkadaşımla neden aramıyorsun kavgasına bile tutuşabilirim arama konusunda
Umarim oyle olur. Bilmiyorum ve üzülüyorum. Çünkü ben kimseyi kirmam kavga etmem dürüst biriyim. Belki de geçmişten dili yandı unutamadigi biri vvardır ve beni üzmemek adina pasiftir bilemem. Ama konuşmadan aradaki sorun hallolacak gibi de görünmüyor açıkcası. Sonucu ne olursa olsun bunu bilmeye hakkım var.benimkide aslan kızlar 4 yıldır beraberiz hatta 4 buçuk. istedğiniz kıvama gelmeleri seneleri bulabiliyor:)) benden söylemesi çok pohpohlamayın :) biraz sorumsuz oldukları da çok doğru ama sonradan anlıyorlar tüm hatalarını.ve çok romantik artı sadıklar :)
n Burcun ne peki canimUmarim oyle olur. Bilmiyorum ve üzülüyorum. Çünkü ben kimseyi kirmam kavga etmem dürüst biriyim. Belki de geçmişten dili yandı unutamadigi biri vvardır ve beni üzmemek adina pasiftir bilemem. Ama konuşmadan aradaki sorun hallolacak gibi de görünmüyor açıkcası. Sonucu ne olursa olsun bunu bilmeye hakkım var.
haklısınız burçlara takılmayacağım da karakteristik özelliklerden yola çıkmak istiyorum oda sonuç vermiyo. her insan farklı bi birey farkındayım. fakat bu denli zor olmak için harcadığı zamanı biraz olsun bana harcasa eminim sorun çözülecek.Bence burçlarda bir yere kadar geçerli oluyor, evet burç diye bir şey kesinlikle var ama asıl önemli olan karakter. Aynı burçtan olan insanları aynı kefeye koymak yanlış sonuçlar doğurabilir. Benim çok yakın bir arkadaşımla doğum günlerimiz aynı gün, aynı yıl aramızda saatler var yalnızca, o kadar farklı insanlarız ki. Aile, yetişme şekli, eğitim hepsi etkiliyor insanın karakterini, çok fazla burçlara takılmadan çözüm bulmaya çalışın.
o zaman vay halimeBende sevgilimde aslan burcu ve 5 yıldır beraberiz.. Burç değil kişilik meselesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?