Bence sen ilişkide istediğin dinamiği yakalayamamışsın, kılıf bulmaya çalışıyorsun.Arkadaslar bizimkisi daha yeni bi ilişki 2 ay kadar önce tesadüf eseri tanıştık. Ilk zamanlar beni edecek için pervane oldu güzel sözler iltifatlar. O doğuda görev yapıyor. izne geldi birkaç kez görüştük cok etkilendik birbirimizden. gitti fakat bu seferde az arayıp daha doğrusu canı isteyince arayıp konuşuyor diyelim. Mesela 4 gün aramayip dün birden arayıp normal konuşuyor deli ediyor insanı. Aslan Burcu hep mi böyle anlamıyorum. Lütfen yardım edin. Yahhoşlanır adamdan vazgecicem ya da bi yolunu bulup onu deli edicem.
kadın erkek farkı gün saat farkı hepsi karışık. allak bullak oldum.Yani burçla alakası yoktur bence. Ya da kadın erkek farkı barizdir. Dediğim gibi 4 saat aramadan duramam ben ve erkek arkadaşımla neden aramıyorsun kavgasına bile tutuşabilirim arama konusunda
o zaman vay halime
tanıyamadığım için burçtan yola çıkmam gerekti canım. birgün mükemmeli birgün soğuk adamı oynuyor. aradığım dinamiği bulup bulmamak ta görüşüp konuşmaktan geçiyor diye düşünüyorum.Bence sen ilişkide istediğin dinamiği yakalayamamışsın, kılıf bulmaya çalışıyorsun.
Şu yaşadıklarının burçla ne alakası var?
bir de evlendiğini düşünArkadaslar bizimkisi daha yeni bi ilişki 2 ay kadar önce tesadüf eseri tanıştık. Ilk zamanlar beni edecek için pervane oldu güzel sözler iltifatlar. O doğuda görev yapıyor. izne geldi birkaç kez görüştük cok etkilendik birbirimizden. gitti fakat bu seferde az arayıp daha doğrusu canı isteyince arayıp konuşuyor diyelim. Mesela 4 gün aramayip dün birden arayıp normal konuşuyor deli ediyor insanı. Aslan Burcu hep mi böyle anlamıyorum. Lütfen yardım edin. Yahhoşlanır adamdan vazgecicem ya da bi yolunu bulup onu deli edicem.
öyle de olacak zaten arkadaşım. konuşmamız lazım da yüzyüze olmayacak o yüzden gerçekten beni anlayacak mı bilmemBence açık konuşun. Ne olacaksa olsun.
yani sen bunu göze alarak bir ilişkiye başladın.tanıyamadığım için burçtan yola çıkmam gerekti canım. birgün mükemmeli birgün soğuk adamı oynuyor. aradığım dinamiği bulup bulmamak ta görüşüp konuşmaktan geçiyor diye düşünüyorum.
zaten bu gidişle evlenmek dursun sevgili bile olamıycaz. yıllardır hayatımda kimse yoktu bunu da biliyor. çünkü ben erkeklere küsmüştüm açıkcası. uzun zamandır ilk defa birinin yanında rahat ve huzurlu oldum. o yüzden belki bu kadar ince düşünüyorum. zor açarım gönlümü çünkü. ama hayırlısı demekten başka çaremiz yok. allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyimbir de evlendiğini düşün
Aslan erkeği ömür törpüsüdür..2 yıldır ne çektiğimi anlatsam roman olur.onun zevkleri onun ihtiyaçları onun istekleri..seni hırpalar her şeyi söyler günde 5 vakit feleğin çemberinden geçirtir bi surat assan en ufak sitem etsen küser 1 hafta konuşmaz. Çok bencildir eşyası ve parası çok kıymetlidir..çokta çapkındir.ha bi de çookk asabidir.. 40 ını bulmdan kanser olmak isteyenler ıçın biçilmiş kaftandirArkadaslar bizimkisi daha yeni bi ilişki 2 ay kadar önce tesadüf eseri tanıştık. Ilk zamanlar beni edecek için pervane oldu güzel sözler iltifatlar. O doğuda görev yapıyor. izne geldi birkaç kez görüştük cok etkilendik birbirimizden. gitti fakat bu seferde az arayıp daha doğrusu canı isteyince arayıp konuşuyor diyelim. Mesela 4 gün aramayip dün birden arayıp normal konuşuyor deli ediyor insanı. Aslan Burcu hep mi böyle anlamıyorum. Lütfen yardım edin. Yahhoşlanır adamdan vazgecicem ya da bi yolunu bulup onu deli edicem.
yaza tayini buraya cıkacak ama dediğin gibi bana da pek parlak görünmüyor gelecek.yani sen bunu göze alarak bir ilişkiye başladın.
Aradaki mesafeden bahsediyorum.
Çözüm dediğin güzel de arada mesafe olunca görüşmek bir tek sanalda kalır.
Hevesini kırmak istemiyorum ama tecrübelerime dayanarak bu ilişki çok kısa sürede tarih olacak.
amin canım allah hayırlısını versin olmuyorsa da zorlama sevgiliyken şu an karşındaki sana hayatın boyunca görüp görebileceğin en çok ilgiyi sevgiyi gösterir şimdiden hal böyleyse ilerisi çok net zatenzaten bu gidişle evlenmek dursun sevgili bile olamıycaz. yıllardır hayatımda kimse yoktu bunu da biliyor. çünkü ben erkeklere küsmüştüm açıkcası. uzun zamandır ilk defa birinin yanında rahat ve huzurlu oldum. o yüzden belki bu kadar ince düşünüyorum. zor açarım gönlümü çünkü. ama hayırlısı demekten başka çaremiz yok. allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim
allah yardımcın olsun.Aslan erkeği ömür törpüsüdür..2 yıldır ne çektiğimi anlatsam roman olur.onun zevkleri onun ihtiyaçları onun istekleri..seni hırpalar her şeyi söyler günde 5 vakit feleğin çemberinden geçirtir bi surat assan en ufak sitem etsen küser 1 hafta konuşmaz. Çok bencildir eşyası ve parası çok kıymetlidir..çokta çapkındir.ha bi de çookk asabidir.. 40 ını bulmdan kanser olmak isteyenler ıçın biçilmiş kaftandir
doğru diyorsun. ben yine küskün hayatıma döneyim. beni küstüren yine bi aslan işin garip tarafı. allah büyüktüramin canım allah hayırlısını versin olmuyorsa da zorlama sevgiliyken şu an karşındaki sana hayatın boyunca görüp görebileceğin en çok ilgiyi sevgiyi gösterir şimdiden hal böyleyse ilerisi çok net zaten
ooo yaza tayin çıkacak odaklı beklersen çok beklersin.yaza tayini buraya cıkacak ama dediğin gibi bana da pek parlak görünmüyor gelecek.
şu aslan burcu takıntından kurtul allah bana en hayırlısını nasip etsin diye dua et karamsarlıktan da çık pozitif ol hadi bakiyimdoğru diyorsun. ben yine küskün hayatıma döneyim. beni küstüren yine bi aslan işin garip tarafı. allah büyüktür
yok aramıyorum. gecenin 4ünde mesaj yazmış tövbe ya. öpüyorum çok diye. mahsus yapıyo gibi.ooo yaza tayin çıkacak odaklı beklersen çok beklersin.
Bence sen de arama bundan sonra.
allah razı olsun güzel dileklerin için. 8 sene hayatıma kimseyi sokmadım en sonunda sorumsuz bir adam buldum buda benim sınavım. aslında çok neşeli biriyim bakma karamsar oluşuma. haketmediğim davranışlar üzüyor beni sadece. sağol tekrar ve yeniden :)şu aslan burcu takıntından kurtul allah bana en hayırlısını nasip etsin diye dua et karamsarlıktan da çık pozitif ol hadi bakiyimsana şunu söyliyim bende zamanında sen gibi küstüm kimseleri yanıma yöreme yaklaştırmadım çünkü çok acı bir ayrılık yaşamıştım üç sene sonra rabbim öyle mükemmmel birini çıkardı ki karşıma şimdi şükür ediyorum yaşadığım ayrılık için sende inşallah çok hayırlı kimselerle karşılaşırsın kuzu
ben insanların genelini seviyorum ama olmayınca olmuyor. konuşup neticesini görcez bakalım.Benim eşim aslan, gerçekten çok yoruyorlar insanıİlişki oturana kadar baya yıpranıyosun da sonrası güzel oluyor. Aslan burcu sevdiğini sahiplenir, ayrıca da romantiktir. Sevgililik döneminde beni de deli ediyordu eşim. Ben telefonla konuşmak istesem o istemiyordu. 2 gün aramasam gıkı çıkmazdı Aslanlar biraz tuhaf ama ben seviyorum bu burcun insanlarını.
valla sıkıntılı bi tipCanm benmkide aslan burcu birbucuk yildir beraberiz on yaş yaşlandimsaka bi yana gercekten zorlar
allah razı olsun güzel dileklerin için. 8 sene hayatıma kimseyi sokmadım en sonunda sorumsuz bir adam buldum buda benim sınavım. aslında çok neşeli biriyim bakma karamsar oluşuma. haketmediğim davranışlar üzüyor beni sadece. sağol tekrar ve yeniden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?