Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Sevgilim aslan burcu nasıl davranışa sasirdim

zamansız girdiği dünyadan aniden gidecek işte. başka yol bırakmadı bana. istemem ben öyle soğuk adam
tamam kafanda bitmiş işte şimdi tamamen çıkart aklından nasip değilmiş allah daha hayırlısını versin de geç büyütme içinde bu kadar

tamam kafanda bitmiş işte şimdi tamamen çıkart aklından nasip değilmiş allah daha hayırlısını versin de geç büyütme içinde bu kadar
çıkardım canım çıkardım. sizlerle konuşmak iyi geldi. ikilemde kalmışken net bi karara vardım şükür. allah yardımcım olsun okadar :)

gelir kuzu bak ne diyorum ben yaşadım ya tecrübe konuşuyor
sağol canım. o kadar insan peşimden koşarken gidip bi oduna denk geldim belli...kaybeden ben değilim buna eminim. bu arada ben de kuzu lafını çok konuşurum ve sevdiklerime. sağol be kuzu

biri aslan dediiiiii.
Burç mevzusunu bana soruuuuun oldum olası çok meraklıyım astrolojiye.
Evet herkeste bir karakter var, yetiştirilme tarzı var ama insanları gruplamaya çalışsan da bazı kişileri bir kefeye koyabilirsiniz değil mi?
Öyle takıntılıyım ki burç mevzuna artık insanların burçlarını bikaç görüşmede tahmin edebiliyorum.
Ayrıca burçların kadınlar ile erkeklerinin yapıları bile farklı oluyor.
Normal arkadaş olarak aslanları, koçları çok severim.
Ama sevgili diyince iş başka oluyor. Eş deneyimini yaşamadım. Daha doğrusu kaçanlardanım ben
3 sene bir ilişki, o gurur, ego, üstüne küsmeler, hatta en önemlisi küsmeler (erkeğin küsenini hiç sevmem bu arada) dayanamadım bitti gitti. Çoook zorlandığımı, çooook ağladığımı çok çektiğimi bilirim.
Geçmiş günler çok hafızamda fazla şey yokta. İyi bir çekim iyi enerji vardı aramızda. Egosunu gururunu hazmedebildim de, küsmelerini hazmedememiştim diye hatırlıyorum. Nasip değilmiş olmadı.

Bu arada bende ikizler burcuyum ama ay burcum aslan ve o egoyu, gururu çoook iyi bilirim. İçimde aslan yatıyor çünkü

Bu arada kova ve aslan kombinasyonuna çok rastlamışımdır. Yer yer aslanında kovanında zorlandığını duymuşumdur. Ama genel havaları iyidir.

Aramayınca anlıyorum siz üzülüyorsunuz, aklınıza kaç şey geliyor ama ona sorsanız aklında hiç bir şey yok, herşey gayet normalmiş gibi davranır, bu da bir ayrı çıldırma sebebi esasen ama ona göre çok normal
Tek şunu diyebilirim siz oynamayın. Neyseniz o gibi olun. Aaaaa o aramadı ben niye arayım. Dur bakalım ne zaman arıcak, arasın bir hesabını sorayım işlerine girmeyin. İstiyorsanız arayın , gücendiniz mi yine arayın, afrada yapıyorsanız yapın. Ama sizin hesap kitap işinde olduğunuzu sezmesin yoksa zararlı siz çıkarsınız. (İlişkiyi yürütmek istiyorsanız diye söylüyorum.)

Aslan erkeği zordur ama muhteşem yanları da vardır. Size gerçekten kendinizi çok iyi hissettirir, sizi sahiplenir, o duyguyu hissedersiniz. Egoyu iyi bildiği için sizinde egonuzu çok iyi okşar.
Eh zorluklarıyla ve güzellikleriyle yaşayacak sizsiniz.

Amaaa Rabbim kolaylık versin size bunu hak ediyorsunuz çünkü.

sağol canım. o kadar insan peşimden koşarken gidip bi oduna denk geldim belli...kaybeden ben değilim buna eminim. bu arada ben de kuzu lafını çok konuşurum ve sevdiklerime. sağol be kuzu
tabiki de sen değilsin aksine bu yaşadığın tecrübeyle kazanan durumdasın bir kez daha olgunlaşmış oldun böylelikle iyi yönler görmek istedinmi hayat çok güzel kuzu

tabiki de sen değilsin aksine bu yaşadığın tecrübeyle kazanan durumdasın bir kez daha olgunlaşmış oldun böylelikle iyi yönler görmek istedinmi hayat çok güzel kuzu
valla burdan şiir çıkıyor bana yazıyorum boyuna.... hayat işte ..... kötü de olsa gül bahçesi yapacak olan benim..

aslan kova zor be anladım canım. asla insanlarla oyun oynamam neysem oyum. çok çekingen biriyim zaten hemen öyle kaynaşamam. ama dediklerinizin çoğuna katılıyorum. mustafa ve benden bişey olmaz . yanyanayken kırk yıllık dost bir adım ötede merhaba nasılsınız. bu benim tarzım erkek değil olamazda. evet kabul ediyorum ondan çok hoşlandım ama tutarsız davranışlar beni fena üzüyor. sanırım artık yolumu çizmeliyim

bu arada çok güzel cıvıl cıvıl bi yazı olmuş ellerine yüreğine sağlık

bu arada çok güzel cıvıl cıvıl bi yazı olmuş ellerine yüreğine sağlık

Birşey değil :)
Bak şunu anlatayım.
Eşimle bir arkadaşımız var aslan burcu, kardeşim olsun çok severim. Çocuk bildiğin aslan, yürürken biliyorum ben :) o küçük dağları ben yarattım havalarını
Çocuk telefona çıkma özürlü yaa
Eşim arıyor misal, bişey sorcak ya meşkule alıyor ya açmıyor ya da telefonu kapalı.
Ay ben çıldırıyorum eşim rahat ama 5 gün sonra da olsa ulaşıyor, (bu arada arkadaş bize çok nadir dönüş yapar) ağzına geleni sayıyor sonra da hal hatır soruyorsa soruyor, işi varsa onu görüyor.
Yan yana geldiğimizde görme bizi dehşet bir grup oluyoruz.
Çocuk telefona çıkma özürlü, teknoloji özürlü değil, telefona çıkma özürlü ama eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…