portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Bu kadar kıskançlığa ses çıkarmayıp taviz verirsen, ileride çok daha büyük sıkıntılar yaşarsın..15 aylik bir iliskim var ikimiz de 21 yasindayiz. Sorun su ki sevgilim inanilmaz nazli surekli kapris yapiyor en ufak seyde küsüp bi kac gün konusmuyo ben özür dileyene kadar. Hasta oldugunda uzakta oldugumuz icin ilgilenemiyorum gecmis olsun doktora git vs demekten baska bisey gelmiyo elimden kendisi istiyo ki iyilesene kadar arayayim msj atayim aglayip duruyo surekli.
Ve de cok asiri kiskanc evden cikmama bile izin vermiyo tabi ben izin istemiyorum habersiz cikiyorum haber verdigim zaman fotografini cek kiyafetine bakicam gibisinden seyler soyluyor. Mesela en komigini soyliyim ben Cem Yilmazi cok severim firsat buldukca izlerim gosterilerini. Buna bile karisti izlemiceksin bir daha kiskaniyorum gibisinden seyler soyledi kabul etmeyince yine bi tripler, yine beni sevmiyosun demeler. Soguttu artik kendinden, illallah dedirtti.
Daha neler var ama kelimelere dokemiyorum. Sadece dertlesmek istedim
Redddka ben aslan burcuyum neden oyle dedinki simdiAslan burcu mu :)
Olan bize oluyo , herifler bu modelleri görünce biz ezikleniyoz . Karım araba aldı diyeni duydum , eskiden kadın kocam araba derdi . Şimdide nazlanma cinsiyet değiştirdi . Ayol ben kocamdan para almam tamam alma ama sen çocuk doğuruyorsun ya onun bedeli var mı ? Koca bi evi çekip çeviriyosun , kocanında aaa ben erkeğim karıma iş yaptırmam deyip hizmetçi tutuyor yada taşıyıcı anne falan buluyormu . Konuyu dağıttım. Topla topla . İşte böle başlıyo ama yüz vermekten rol değişimiBu adamlara bu kadar yüzü niye veriyorsunuz anlamıyorum. Dışarı çıkmandan giydiğin kıyafetten ona neymiş?
Yarın öbür gün bununla evlenirsen seni eve kapatır, annene gittiğin zaman bir hafta küs kalır. Evinin kadını, çocuklarının anası, kocanın kölesi olursun.
Valla ben geçen gün kadının çalıştığı adamın evde çocuk baktığı bir çift tanıdım. Daha bişeye şaşırmam.Olan bize oluyo , herifler bu modelleri görünce biz ezikleniyoz . Karım araba aldı diyeni duydum , eskiden kadın kocam araba derdi . Şimdide nazlanma cinsiyet değiştirdi . Ayol ben kocamdan para almam tamam alma ama sen çocuk doğuruyorsun ya onun bedeli var mı ? Koca bi evi çekip çeviriyosun , kocanında aaa ben erkeğim karıma iş yaptırmam deyip hizmetçi tutuyor yada taşıyıcı anne falan buluyormu . Konuyu dağıttım. Topla topla . İşte böle başlıyo ama yüz vermekten rol değişimi
Valla ben geçen gün kadının çalıştığı adamın evde çocuk baktığı bir çift tanıdım. Daha bişeye şaşırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?