Sevgilim aynı bir kız çocuğu gibi.. :(

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
15 aylik bir iliskim var ikimiz de 21 yasindayiz. Sorun su ki sevgilim inanilmaz nazli surekli kapris yapiyor en ufak seyde küsüp bi kac gün konusmuyo ben özür dileyene kadar. Hasta oldugunda uzakta oldugumuz icin ilgilenemiyorum gecmis olsun doktora git vs demekten baska bisey gelmiyo elimden kendisi istiyo ki iyilesene kadar arayayim msj atayim aglayip duruyo surekli.

Ve de cok asiri kiskanc evden cikmama bile izin vermiyo tabi ben izin istemiyorum habersiz cikiyorum haber verdigim zaman fotografini cek kiyafetine bakicam gibisinden seyler soyluyor. Mesela en komigini soyliyim ben Cem Yilmazi cok severim firsat buldukca izlerim gosterilerini. Buna bile karisti izlemiceksin bir daha kiskaniyorum gibisinden seyler soyledi kabul etmeyince yine bi tripler, yine beni sevmiyosun demeler. Soguttu artik kendinden, illallah dedirtti.

EN SON WHATSAPP PROFİL RESMİM YUZUNDEN TARTİSTİK 2 3 GUN FARKLİ FARKLİ RESİMLER KOYDUM BİR KAC GUZEL FOTOGRAFİM VAR DİYE NEYMİS EFENDİM SADECE BİR TANE OLMALİYMİS NEDEN SOZ DİNLEMİYORMUSUM DİYE SOYLENDİ SABAHİN 8İNDE BAGİRDİ CAGİRDİ KÜSTÜ SİMDİ DE KONUSMUYOR ;( DAYANAMİYORUM ARTİK AMA COK DA SEVİYORUM NASİL BİR DERDE DUSTUM YAHUU

Daha neler var ama kelimelere dokemiyorum. Sadece dertlesmek istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar kıskançlığa ses çıkarmayıp taviz verirsen, ileride çok daha büyük sıkıntılar yaşarsın..

Canlarim
Zaten surekli tartismamizin sebebi, isteklerini yapmamam. Her dedigine evet demiyorum yani yanlis anlasilmasin..

Olan bize oluyo , herifler bu modelleri görünce biz ezikleniyoz . Karım araba aldı diyeni duydum , eskiden kadın kocam araba derdi . Şimdide nazlanma cinsiyet değiştirdi . Ayol ben kocamdan para almam tamam alma ama sen çocuk doğuruyorsun ya onun bedeli var mı ? Koca bi evi çekip çeviriyosun , kocanında aaa ben erkeğim karıma iş yaptırmam deyip hizmetçi tutuyor yada taşıyıcı anne falan buluyormu . Konuyu dağıttım. Topla topla . İşte böle başlıyo ama yüz vermekten rol değişimi

Valla ben geçen gün kadının çalıştığı adamın evde çocuk baktığı bir çift tanıdım. Daha bişeye şaşırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…