Sevgilim aynı bir kız çocuğu gibi.. :(

21 yaşında bi erkek = çocuk
Erkek herzaman kadından büyük olmalı hem bugün için hem yarın için

Kesinlikleee. Bu devirde bazı bağyanlar yüzünden erkekler gök tepesine çıktı artik.
Nerede o kadınların ağırlığı.
Erkekler daha nazlı bu zamanda.

Boşan.
Yaşına ver erkekler geç olgunlaşır seviyosan devam et bence ve sinirinden soğudun saniyosun

Bu bence öz güven eksikliğinden başka bir şey değil. Bugün dışarı çıkmana, izlediklerine, giyimine karışan adam. Yarın marketten ne alacağına, kiminle komşuluk edeceğine karışacak, hatta hızını alamayıp "acaba benim bilmediğim ne geçiyor aklından" diye manyağa bağlayacaktır.
Arkana bakmadan uzaklaş bence.

niye devam ediyosun ki o zaman.çekilcek dert değil.aslan burcu mu diyen olmuş ama bnm sevgilim aslan burcu.ağlamasını çok merak ediyorum.

Ayy ben hiç gelemem öyle şeylere hastaymış paşam hıh nazlayamam kırk saat. 15 ay nasıl dayandın çok seviyorsun demek ki. Babannemin bi lafı vardır ' Erkeğin pisi küser.' :) Bu davranışlrınla beni kendinden soğutuyorsun de çünkü herkes hata yapabilir kimse ilişkilerde uzman değil zamanla öğrenir ablası (yanlış anlama erkekler gerçekten bizden geç olgunlaşıyor aynı yaşta olsanız da sen bi nevi onun ablası oluyorsun):)

Aman diyim yastigina yorganina falan sarilma.kiskanir adamcagiz.konus ona boguldugunu soyle.degisicegini sanmiyorum ama en azindan konus.baktin olmuyo birak.hastalikli bi ruh hali bu cunku.tamam butun erkekler cocuk gibi biraz ama bu abarti.seni cok yorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…