- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
SENİ COKK İYİ ANLIYORUMDA BENCE YAŞINDAN DOLAYI TÜM BU SORUNLAR.DAHA OLGUNLAŞMAMIŞ ERKEK ARKADAŞIN.BELKİ 25 26 YAŞINDA OLSAYDI BU DAVRANIŞLARI OLMAZDI. ERGENLİK DE GECCCC.AMA Bİ YANDAN HAKLISIN OLGUN OLMAYAN İNSAN CEKİLMİYO YA .KIZLAR 17 SİNDEDE OLGUN 18 İNDEDE OLGUN 25 İNDEDE OLGUN OLABİLİYO.AMA ERKEKLER İCİN DURUM BÖYLE DEĞİL.YA İDARE EDECEKSİN YADA TEKMEYİ BASACAKSIN.YOKSA Bİ SÜRE SONRA KENDİNİ SİNİR HASTASI OLARAK BULABİLİRSİN :)15 aylik bir iliskim var ikimiz de 21 yasindayiz. Sorun su ki sevgilim inanilmaz nazli surekli kapris yapiyor en ufak seyde küsüp bi kac gün konusmuyo ben özür dileyene kadar. Hasta oldugunda uzakta oldugumuz icin ilgilenemiyorum gecmis olsun doktora git vs demekten baska bisey gelmiyo elimden kendisi istiyo ki iyilesene kadar arayayim msj atayim aglayip duruyo surekli.
Ve de cok asiri kiskanc evden cikmama bile izin vermiyo tabi ben izin istemiyorum habersiz cikiyorum haber verdigim zaman fotografini cek kiyafetine bakicam gibisinden seyler soyluyor. Mesela en komigini soyliyim ben Cem Yilmazi cok severim firsat buldukca izlerim gosterilerini. Buna bile karisti izlemiceksin bir daha kiskaniyorum gibisinden seyler soyledi kabul etmeyince yine bi tripler, yine beni sevmiyosun demeler. Soguttu artik kendinden, illallah dedirtti.
Daha neler var ama kelimelere dokemiyorum. Sadece dertlesmek istedim
Burçlar yalan söyleeer... O kadar çok özellik sayıyorlar ki bir burçta muhakkak içinden bir ikisi uyuyor insana. Sonra ay ben burcumun özelliklerini taşıyorum. Yok koç kadını böyle, boğa erkeği şöyle olur. Astroloji diye bişey var ama bu burçlarla çok alakalı değil. Kişisel bişeydir. Doğum haritası falan çıkarırsanız bir ihtimal doğru çıkarımlara ulaşırsınız.Erkekleri çekilmez oluyorsa o yüzden.
Niye bu cocukla berabesin? Niye kendine bunu yapıyorsun? Ayrıl bundan az hayatını yaşa güzelim ya, daha 21 yaşındasın. En güzel yaşlardan biridir gezme, tozma, eğlenme zamanların tam sen bebek bakıcılığı yapıyorsun. Ne için? Allah aşkına erkeklere muhtaç değilsiniz yahu siz, sizi yetiştiren insanların suçu bunlar hep işte. :)Canlarim
Zaten surekli tartismamizin sebebi, isteklerini yapmamam. Her dedigine evet demiyorum yani yanlis anlasilmasin..
Kusura bakmayın ama başlığa çok gulesim geldi Allah da sizi guldursun
Erkek arkadasiniz daha ergenlikden çıkamamış , guzeelce bi azarlayın onu kendine gelsin
Okuyor musunuz hala? Hayata atılması gerek erkek arkadasinizin.
Dipnot: cogu erkek hasta oldugunda asiri ilgi bekler bunu konu dışı tutalim
Koç burcu :)Aslan burcu mu :)
Valla bu tipler asalet falan anlamazlar zira terslesen de nazlanır tamam desen de...Artık bayanlarda hiç asalet kalmadı . Ne olur bizi alın biz herşeye razıyız .senin üst modellerin evlenince Üstüne maaşını verir , çocuk doğurur, evide temizler , üstüne ayağına çayınıda taşır ., verirde verir .. Bu zamanda erkek olmak var.
Aslan burcu erkeği sert olur nazlı olmaz.Aslan burcu mu :)
Biraz benimkine benzettim, ben alistim bi zaman sonra konusup halledilio bi sekilde. Sana guvenmiyo ve onu sevdigine inanmio demii?
belki dönemsel bir durumdur. beklemeye al bir süre. :)15 aylik bir iliskim var ikimiz de 21 yasindayiz. Sorun su ki sevgilim inanilmaz nazli surekli kapris yapiyor en ufak seyde küsüp bi kac gün konusmuyo ben özür dileyene kadar. Hasta oldugunda uzakta oldugumuz icin ilgilenemiyorum gecmis olsun doktora git vs demekten baska bisey gelmiyo elimden kendisi istiyo ki iyilesene kadar arayayim msj atayim aglayip duruyo surekli.
Ve de cok asiri kiskanc evden cikmama bile izin vermiyo tabi ben izin istemiyorum habersiz cikiyorum haber verdigim zaman fotografini cek kiyafetine bakicam gibisinden seyler soyluyor. Mesela en komigini soyliyim ben Cem Yilmazi cok severim firsat buldukca izlerim gosterilerini. Buna bile karisti izlemiceksin bir daha kiskaniyorum gibisinden seyler soyledi kabul etmeyince yine bi tripler, yine beni sevmiyosun demeler. Soguttu artik kendinden, illallah dedirtti.
Daha neler var ama kelimelere dokemiyorum. Sadece dertlesmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?