Sevgilim aynı bir kız çocuğu gibi.. :(

SENİ COKK İYİ ANLIYORUMDA BENCE YAŞINDAN DOLAYI TÜM BU SORUNLAR.DAHA OLGUNLAŞMAMIŞ ERKEK ARKADAŞIN.BELKİ 25 26 YAŞINDA OLSAYDI BU DAVRANIŞLARI OLMAZDI. ERGENLİK DE GECCCC.AMA Bİ YANDAN HAKLISIN OLGUN OLMAYAN İNSAN CEKİLMİYO YA .KIZLAR 17 SİNDEDE OLGUN 18 İNDEDE OLGUN 25 İNDEDE OLGUN OLABİLİYO.AMA ERKEKLER İCİN DURUM BÖYLE DEĞİL.YA İDARE EDECEKSİN YADA TEKMEYİ BASACAKSIN.YOKSA Bİ SÜRE SONRA KENDİNİ SİNİR HASTASI OLARAK BULABİLİRSİN :)

Erkekleri çekilmez oluyorsa o yüzden.
Burçlar yalan söyleeer... O kadar çok özellik sayıyorlar ki bir burçta muhakkak içinden bir ikisi uyuyor insana. Sonra ay ben burcumun özelliklerini taşıyorum. Yok koç kadını böyle, boğa erkeği şöyle olur. Astroloji diye bişey var ama bu burçlarla çok alakalı değil. Kişisel bişeydir. Doğum haritası falan çıkarırsanız bir ihtimal doğru çıkarımlara ulaşırsınız.

Benim eşim de aslan, gayet çekilir bir adam. Çekilmez bir tarafını görmedim henüz. Eski sevgilim de aslandı, onunla anlaşamazdık ama kıskanç biri değildi mesela. Tek başıma çürüttüm işte aslan erkeği mitini.

Bunlari sevgisinden yapmiyor ki...

Biri beni pispislasin, dediklerimi yapsin, sozumden cikmayarak bana kendimi aslan gibi hissettirsin...

Seviyor olsa sizi bunaltmaktan, kaybetmekten korkar...

Sizi kendini boyle hissetmek icin hayatinda tutuyor...

Yarin gider pesinden kosturan, dediklerini yaptiran bir kizla evlenir...

Ondan sonra o kadar fedakarlik yaptim ama beni terk etti diye uzulursunuz.

Oysa tavizler veren kizlar bu sonu daima kendileri hazirlarlar.

ergen sevgili ne olacak işte
senin ve onun yaşlarınız aynı ama
ikiizinde hareketleri ne kadar farklı
o çocuk gibi sürekli pofpoflanmak ister
mızırdar durur
onun için bence erkek dedigin yaşça bayandan büyük olmalı

Canlarim
Zaten surekli tartismamizin sebebi, isteklerini yapmamam. Her dedigine evet demiyorum yani yanlis anlasilmasin..
Niye bu cocukla berabesin? Niye kendine bunu yapıyorsun? Ayrıl bundan az hayatını yaşa güzelim ya, daha 21 yaşındasın. En güzel yaşlardan biridir gezme, tozma, eğlenme zamanların tam sen bebek bakıcılığı yapıyorsun. Ne için? Allah aşkına erkeklere muhtaç değilsiniz yahu siz, sizi yetiştiren insanların suçu bunlar hep işte. :)

Kendisi Koç burcu koçluktan ziyade kendisinde kuzuluk var :)

Bu sene universite icin ek tercih yaptim bu kez de neden yaptin diye kizdi konusmuyo benimle.. Valla konusmadigi cok iyi oluyor kafami dinliyorum yahu..

Onu uyar ben oyle yaptim baya gelisme var ama bende kiskactim degistim harani olduklarini bile dinkettirmezdim kendim astim bu durumu boylece oda asmaya basladi mesela boyle kendinden ornek ver bak ben boyleydim boyle oldum gereksiz bu davranislar falan de

Kusura bakmayın ama başlığa çok gulesim geldi Allah da sizi guldursun

Erkek arkadasiniz daha ergenlikden çıkamamış , guzeelce bi azarlayın onu kendine gelsin

Okuyor musunuz hala? Hayata atılması gerek erkek arkadasinizin.

Dipnot: cogu erkek hasta oldugunda asiri ilgi bekler bunu konu dışı tutalim

Evet universite okuyo baya da uzun surecek gibi.. İs hayatina atilmasina daha zaman var malesef.

Hasta olan her erkek ilgi bekler haklisiniz ama benimki hic iyilesmiyor 15 aydir her gun hasta nerdeyse

Valla bu tipler asalet falan anlamazlar zira terslesen de nazlanır tamam desen de...
Aslan burcu mu :)
Aslan burcu erkeği sert olur nazlı olmaz.

benimki de kız çocuğundan ziyade çocuk gibi valla, benimle konuşurken napıyosun demez bapocun der, bi yerini acıtır öp beni geçsin diye mızmızlanır, çok iyi bi iş çıkarır ' ama seen biliyo muçuuun? ' diye anlatır ahahhahah bi de bıyıklı mıyıklı kocaman adam valla bazen sinir olup bazen gülüyorum tipik yengeç

Biraz benimkine benzettim, ben alistim bi zaman sonra konusup halledilio bi sekilde. Sana guvenmiyo ve onu sevdigine inanmio demii?

hayır tam tersi bana guveniyor sevdiğime inanıyor ama bi garip davraniyor yine de.
istediği bişeyi yapmayınca allah benim belamı versin keşke ölsem benden kurtulsan diyip duruyo..

belki dönemsel bir durumdur. beklemeye al bir süre. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…