- 14 Mayıs 2024
- 155
- 10
- 13
- 28
- Konu Sahibi qwertyplus
-
Onun atanması çok zor imkansız bileÜzülmeye gerek yok,evet hatalisin ancak ayrılmanız sadece bu yüzden degil bana kalırsa.
Atanacak ; yeni bir hayatı,yeni bir işi ve yeni bir cevresi olacak..
Bu resimde sen yoksun,özeti bu.
Ben hala sevdigine inanıyorum ama çok kızgın sürekli.mesaj atıp arayarak da onu darladim biraz rahat bıraksam döner mi geriÜzülmeye gerek yok,evet hatalisin ancak ayrılmanız sadece bu yüzden degil bana kalırsa.
Kendi bölümünden ataması imkansızsa bile erkekler polislik askerlik mülakatlarına gidiyor kimse kendi bölümünü yapmıyor bu devirde. Herife de böyle diyorsanız tam yürüyen bir negatifsinizOnun atanması çok zor imkansız bile
Geri döndürip ne yapacaksıniz? Annesiyle mi yaşayacaksınız?Ben hala sevdigine inanıyorum ama çok kızgın sürekli.mesaj atıp arayarak da onu darladim biraz rahat bıraksam döner mi geri
Belkı de benle atanmaNişan için önce işini bulmak istemesi çok mantıklı.
Ayrıca biri bana annemi istemediğini söylese bende ayrılırım.
Çocuk gayet mantıklı gibi geldi bana.
Belki de benim atanma ihtimalim daha yüksek diye bekldi ben atanmayınca da bıraktı niceleri var atanmadan da evlilik yapan işi ciddiyete döken ,seven her türlü olduruyor ben sevdiğim için zaten kabul ediyorum annesiyle oturmayı ama o 7 yılı bitirmeyi daha kolay görüyorÜzülmeye gerek yok,evet hatalisin ancak ayrılmanız sadece bu yüzden degil bana kalırsa.
Yaşı geçti artık öyle şeyler için amaKendi bölümünden ataması imkansızsa bile erkekler polislik askerlik mülakatlarına gidiyor kimse kendi bölümünü yapmıyor bu devirde. Herife de böyle diyorsanız tam yürüyen bir negatifsiniz
O da doğru ama ben onun gibi kolay harcayaniyorum o kadar yılımi emeğimi en önemlisi sevgimiGeri döndürip ne yapacaksıniz? Annesiyle mi yaşayacaksınız?
Bu şekilde yalvar yakar size geri dönse bile her istediğini yapmak zorunda kalacaksınız.
Kaç yaşında 31 yaşına kadar polisliğe hakkı var. Profilinizdeki yaş doğru ise erkek arkadaşınız da o yasta ise daha var. Kendi kafanızdan yargı oluşturmayın.Yaşı geçti artık öyle şeyler için ama
7 yıldır ne olsun istiyordu evlenmeden keyif mi sürmek ben anlamıyorum bu erkekleriAdama direk anneni istemiyorum dediyseniz haklı. Anneyle yaşamak istememek ayrı anneyi istememek ayrı. Siz direk anneni istemiyorum deyince o farklı anlamıştır, bende olsam farklı anlarım. Üslup herşeydir. Annenle yaşamak istemeyorumu bile güzel biçimde söyleseydiniz, sizi de seviyorsa anlayış gösterirdi. Bir de siz resmi bir şey istiyorsunuz nişan gibi ama atanmamış adam buna nasıl cesaret etsin. Burada adam haklı. Çok darladıysanız evlilik konusunda da adam illallah etmiştir.
Boşverin siz artık, olan olmuş. Bu ilişkiden artık olmaz.
7 yıllık ilişki mi olur? Evlilik gibi. Tabi ki tadı kaçar. Anne falan bahane. Napacaksınız adamın yakasıjanyapışacak haliniz yokya. Allah yolunu açık etsin7 yıllık uniden beri devam eden ilişkimiz vardı bı kere kızgınlıkla mesajda anneni istemiyorum onunla yaşamak istemiyorum dedim diye defalarca pişman olup ozur dilememe rağmen benden ayrılmak istiyor seven insan ayrılır mı hiç mı oluru yok , zaten nişan ya da evlilik için sürekli atanmayı öne süren de biri şimdi de ayrılmak istiyor
Normal biri soğur ama siz sevgi var seven böyle yapar mı kafasındasınız. Adam aldatmış, ne diye hala yapışıyorsunuz? 7 yıl dediğinizin çoğu öğrencilik ergenlik zamanları. Gururlu olun da kesin görüşmeyi.zaten artık ben de ondan soguyum diye beni aldattığını bile söyledi
Belki de öyle olması gerekiyor artık ugrasmicam isteyen seven bı yolunu bulurNormal biri soğur ama siz sevgi var seven böyle yapar mı kafasındasınız. Adam aldatmış, ne diye hala yapışıyorsunuz? 7 yıl dediğinizin çoğu öğrencilik ergenlik zamanları. Gururlu olun da kesin görüşmeyi.
Uzerine düşeni yapıp özür dilemissin,hatalı oldugunu kabul etmişsin.Ben hala sevdigine inanıyorum ama çok kızgın sürekli.mesaj atıp arayarak da onu darladim biraz rahat bıraksam döner mi geri
O da doğru ama ben onun gibi kolay harcayaniyorum o kadar yılımi emeğimi en önemlisi sevgimi
7 yıllık ilişki mi olur? Evlilik gibi. Tabi ki tadı kaçar. Anne falan bahane. Napacaksınız adamın yakasıjanyapışacak haliniz yokya. Allah yolunu açık
HaklısınızUzerine düşeni yapıp özür dilemissin,hatalı oldugunu kabul etmişsin.
Buna karşılık adam da 7 yıllık ilişkisini bir kalemde silmis.Sana verdiği değer bu kadar işte.
Eğer o döner sen de kabul edersen kadınlik gururun 0'in altına düşmus olur.
Canı birliktelik isterse gelir elbette.
Ancak seven insan bir kalemde 7 senesini firlatip atmaz.
İleriye dönük planları arasında sen yoksun bunu kabul etsen iyi olur.
Ama öyle demiş bulundunuzAnnenle yaşamak istemiyorum demek istedim temelde
Böyle değil ama hissettiğim keşke öyle olsa , bitirmesi kolay olurdu benim açımdan daEmeği sevgiyi harcayamamak değil bu. "Batık maliyet" yanılgısı deniyor bu yaşadığınız duruma. Hani bir mekan açarsınız. Milyonlar harcarsınız ama para kazanamazsınız. Ama milyonlar harcadığınız için kapatamazsınız da mekanı ve zarar etmeye devam edersiniz. Tam olarak bu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?