- 14 Mayıs 2024
- 155
- 10
- 13
- 28
- Konu Sahibi qwertyplus
-
Demek bahane diyorsunuz o çoktan kafasında bitirdi bu da bahanesi oldu yaniAma öyle demiş bulundunuzayrılmak isteyene her şey bahane olur.
Evet tam olarak bunu istiyordu, doğru anlamışsınız. Anne işi bahane.7 yıldır ne olsun istiyordu evlenmeden keyif mi sürmek ben anlamıyorum bu erkekleri
Evet tam olarak bunu istiyordu, doğru anlamışsınız. Anne işi bahane
Böyle değil ama hissettiğim keşke öyle olsa , bitirmesi kolay olurdu benim açımdan da
Pişman olmaz mı sizce birazcık sevdiyse geri dönmez miUzerine düşeni yapıp özür dilemissin,hatalı oldugunu kabul etmişsin.
Buna karşılık adam da 7 yıllık ilişkisini bir kalemde silmis.Sana verdiği değer bu kadar işte.
Eğer o döner sen de kabul edersen kadınlik gururun 0'in altına düşmus olur.
Canı birliktelik isterse gelir elbette.
Ancak seven insan bir kalemde 7 senesini firlatip atmaz.
İleriye dönük planları arasında sen yoksun bunu kabul etsen iyi olur.
Su lafları edenlerin hiç mutlu olduğunu görmedim.O da doğru ama ben onun gibi kolay harcayaniyorum o kadar yılımi emeğimi en önemlisi sevgimi
Çalışmadığını nerden biliyorsunuz ,ama haklısınız beni oyaladı sevdiyse de oyaladı sevgisi bitti artık umrunda değilNe peki hissettiğiniz?
7 yıldır birliktesiniz. Adamın işi yok gücü yok. Bir işe girip para kazanayım demiyor, oturup atanmayı bekliyor. Siz evlenince kayınvalide ile yaşamaya bile razı gelmişsiniz. Adam sizi bu süreçte aldatmış ve terk etmiş. Şu yaşadıklarınız en iyi arkadaşınızın başına gelse ona ne söylerdiniz?
Bence pişman olmaz ama, eğer böyle bir tarafında dolanmaya devam ederseniz hiç olmaz.Nasıl pişman olacak peki olmaz mı ki
Evet ya aslında umursamaz olup kaçan sen olacaksın ki böyle benim gibi değil de karşı taraf gibi kendi hayatına bakman kolay olsunSu lafları edenlerin hiç mutlu olduğunu görmedim.
12 yıllık evliyim, evliliğime emeğim gibi bir bakışım yok. Neymiş bn emek arkadaş, anlamıyorum cidden.
Ben hiç bı zaman atanmaya baglamadim ki hayatımı hep o bağladı birşeylere atanmayı özele girip çalıştım ben de ama gördüm bı şeye yaramiycagini garantisi yok gecinecek kadar bile maaş alamıyorsun üstelik 3ay bossunBence pişman olmaz ama, eğer böyle bir tarafında dolanmaya devam ederseniz hiç olmaz.
Kendi hayatınıza bakar, onsuz mutlu olursanız küçük bir ihtimal pişman olur.
Ama adam için bu ilişki bitmiş, posası çıkmış, hevesi kalmamış size. Yapmanız gereken önünüze bakıp hayatınızı kurmak.
Bir de özel sektörde işe giremiyor musunuz? Ne bu sitedeki atanma merakı ben anlamıyorum.
O da çalıştı özelde hala da hem kpss hem özel de çalışıyorBen hiç bı zaman atanmaya baglamadim ki hayatımı hep o bağladı birşeylere atanmayı özele girip çalıştım ben de ama gördüm bı şeye yaramiycagini garantisi yok gecinecek kadar bile maaş alamıyorsun üstelik 3ay bossun
Hic biseye odaklanamiyorum uyuyamıyorum yaşama hevesim bile yok,nasıl olacak o kadar kolay demesi ,hiç ummadığım.biseydi tamam annesinen dolayı tavır alması canımı acitmiyor ,bı anda bitirecek.kafaya gelmesi.beni.mahveden şeyBence pişman olmaz ama, eğer böyle bir tarafında dolanmaya devam ederseniz hiç olmaz.
Kendi hayatınıza bakar, onsuz mutlu olursanız küçük bir ihtimal pişman olur.
Ama adam için bu ilişki bitmiş, posası çıkmış, hevesi kalmamış size. Yapmanız gereken önünüze bakıp hayatınızı kurmak.
Bir de özel sektörde işe giremiyor musunuz? Ne bu sitedeki atanma merakı ben anlamıyorum.
Nasıl pişman olacak peki olmaz mı ki
Çalışmadığını nerden biliyorsunuz ,ama haklısınız beni oyaladı sevdiyse de oyaladı sevgisi bitti artık umrunda değil
Annesiyle beraber yaşamanızı istiyorsa ayrılın zaten.7 yıllık uniden beri devam eden ilişkimiz vardı bı kere kızgınlıkla mesajda anneni istemiyorum onunla yaşamak istemiyorum dedim diye defalarca pişman olup ozur dilememe rağmen benden ayrılmak istiyor seven insan ayrılır mı hiç mı oluru yok , zaten nişan ya da evlilik için sürekli atanmayı öne süren de biri şimdi de ayrılmak istiyor
Bu devirde birlikte yaşamayı kabul.etmisim öpüp başına koysun zaten ben başta kabul etmiştim etrafimda herkes bana nasıl kabul edersin böyle şeyi öcü gibi gösterdiler de ben ondan sonradan istemedigimi mesaja kızgınken yazdım şimdi gitsin bulsun yaşayacak birini yok aonradan bulduğu kıymete biber anasını da bırakir kimse istemiyor kaynana derdi çekmek bu devirdeAnnesiyle birlikte yaşamaya ikna edecek birini bulamayınca pişman olabilir
Büyük ihtimalle bu kafaya bir anda gelmedi. Uzun süredir üstüne düşündüğü bir şeydi, size tezahürü bir anda oldu.Hic biseye odaklanamiyorum uyuyamıyorum yaşama hevesim bile yok,nasıl olacak o kadar kolay demesi ,hiç ummadığım.biseydi tamam annesinen dolayı tavır alması canımı acitmiyor ,bı anda bitirecek.kafaya gelmesi.beni.mahveden şey
Hic biseye odaklanamiyorum uyuyamıyorum yaşama hevesim bile yok,nasıl olacak o kadar kolay demesi ,hiç ummadığım.biseydi tamam annesinen dolayı tavır alması canımı acitmiyor ,bı anda bitirecek.kafaya gelmesi.beni.mahveden şey
Garantisi yok 3 ay çalışmıyorsun özel sektör de öğretmen olunca, hâliyle gidip başka işlere girmek de işine gelmiyor yediremiyor insan kendineÇalışıyorsa neden atanmayı beklediniz evlilik için? Yani evlilik şart anlamında söylemiyorum bunu. Atanmayı öne sürme sebebi neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?