Sevgilim ayrılmak mı istiyor?

92selen92

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
66
34
18
32
Benim önümüzdeki yaza nişanım olacak inşallah, tam 3 yıl sonra. Fakat son zamanlarda özellikle son bir haftada, sevgilimde bir soğukluk seziyorum. Sanki benimle evlilik meselesini hiç konuşmak istemiyor, bana eskisinden daha az vakit ayırıyor. Bir de geçen gün bana nişanı yaza değil de eylül sonu mu yapsak dedi. Sizce bunlar hayra mı şerre mi alamet? Sevgilim benden ayrılmak mı istiyor? Acaba işler ciddileşince kendinden emin olmadığını mı fark etti? Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapmalıyım?

yaşlarınız kaç peki,hemen kötüye yormayın gidişata bakın

Erkeklerin bir çoğu işler ciddiye bindiği zaman bu gibi gel-gitler yaşayabilir canım

Aile sorunlari vardir biseye cani sikilmistir ne bileyim3 yildir diyorsun seninle evlenmek istemeseydi 3 yil niye senleciksin salak mi? bu adam ...

Maddi açıdan olabilir, ailesi öyle istemiş olabilir...Baya sebep olabilir bence üzülme, herşeyin hayırlısı.Ben de 6 yıl sonunda evlendim,zaman zaman senin gibi düşündüm ama yanılmışım

Hiç bilmeden yorum yapmak kötüye yormak en kolayı. Biz de 6 senedir birlikteyiz, özellikle benim şehir dışında okuduğum dönemde sanki sevgilim benden soğumuş, eskisi kadar ilgi göstermiyormuş gibi glirdi. Ağzından gelecekle ilgili planları düşürmeyen, devamlı nişandan düğünden bahseden adam bir dönem bunları ağzına almaz olmuştu. Üstelik aramızda gizli saklı hiçbir zaman olmamıştır. Benim de aklıma binbir şey geliyordu, çok üzülüyordum. Sonradan ailesinin maddi olarak büyük bir yükn altına girdiğini ve o yükü de sevgilim sırtlandığı için çok istemesine rağmen bizim evlilik işinin biraz daha beklemesi gerekeceği için çok sıkıntı yaptığı ortaya çıktı. Yani boşu boşuna ona yüklenmişim. Allaha şükür herşey yoluna girdi, kısmetse bu kış nişan, yaza da düğünümüz olacak. Diyeceğim o ki altında senin şu anda hiç aklına gelmeyen ailevi sebepler olabilir, iş skıntısı olabilir, gelecek kaygısı olabilir. Hemen kötüye yorma, üstüne gitmek yerine akışına bırak. Rahatlatıcı ol. Öyle olunca zaten bir süre sonra o sana açılacaktır.

Belki maddi bir sıkıntısı vardır ve nişan için birikimi yoktur o yüzden erteleyelim demiş de olabilir.

ya bizim kızlarımız neden ilişkinin merkezine evlilik koyuyor da. Konuşmalarında evlilik geçme veya geçmeme durumuna göre akıbet çiziyorlar.
İnsan niyeti bozmaya görsün, seni öyle bir inandırır ki evleneceğinize hayatını alt üst eder ve çeker gider.
Bence bir şeyleri yaşarken bir şeyleri zehir etme kendine. Her şey olacağına varır.

Neden bitirmek istesinki..
Evlilik araya girdimi , erkekler hemen panikliyor..

Benim esinde dugun nisanda olacakti , acaba ekimdemj yapsak diye dolabiyordu ortada kimse onu dikkate almayinca , sustu kendi kendine..:)

Söyledikleriniz bazı şeylerin sevgiliniz açısından yolunda olmadığını işaret ediyor. Durduk yere nişan tarihinizi neden ileri atmak istesin. Birçok tecrübeli insan ve uzmanlar, evlilik öncesi çiftlerin verdiği sinyalleri doğru algılamak gerektiğini söylüyor. Bu sinyaller doğru algılanmadığı için yanlış evlilikler yapıldığını ifade ediyorlar. Siz de bu sinyali doğru alın, bütün bu davranışlarının bir nedeni olmalı. Kafası karışmış olabilir, ciddiyetini yeni fark etmiş olabilir, hazır olmak için zamana ihtiyacı olduğuna karar vermiş ileri atmayı teklif etmiş olabilir, maddi sebeplerden de kaynaklanabilir. Ancak bir hafta peşin hüküm vermek için erken bir süre. Emin olmak için biraz daha bekleyin ve açık açık konuşun. Sebebi her neyse, artık evleneceği insan olduğunuz için sizinle açık açık paylaşabilmeli.

bebeğim tüm erkekler böyle anacığım bak bi ilişkiyi kadın istiyorsa başlanır ve devam eder genelleme budur ama bir evliliği erkek başlatır ve beraber devam ettirirler ve bence senin sevgilin kendinden pek emin değil ya da istemiyo açık ve net

bizim evliliğe daha çok var da konusu geçince bile panikliyor hemen. aman ananın dibinde otur sen diyorum zaman bomboş geçiyor şuan yani.. ama sizin nişan falan bi resmiyet varmış bizde o yok

Tipik erkek modeli.
Sen söyle onun söyleyeceği şeyleri. Acele mi ediyoruz ertelesek mi falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…