Benim önümüzdeki yaza nişanım olacak inşallah, tam 3 yıl sonra. Fakat son zamanlarda özellikle son bir haftada, sevgilimde bir soğukluk seziyorum. Sanki benimle evlilik meselesini hiç konuşmak istemiyor, bana eskisinden daha az vakit ayırıyor. Bir de geçen gün bana nişanı yaza değil de eylül sonu mu yapsak dedi. Sizce bunlar hayra mı şerre mi alamet? Sevgilim benden ayrılmak mı istiyor? Acaba işler ciddileşince kendinden emin olmadığını mı fark etti? Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapmalıyım?
Ben 23 o da 27 yaşındayaşlarınız kaç peki,hemen kötüye yormayın gidişata bakın
Ben 23 o da 27 yaşında
Maddi açıdan olabilir, ailesi öyle istemiş olabilir...Baya sebep olabilir bence üzülme, herşeyin hayırlısı.Ben de 6 yıl sonunda evlendim,zaman zaman senin gibi düşündüm ama yanılmışımBenim önümüzdeki yaza nişanım olacak inşallah, tam 3 yıl sonra. Fakat son zamanlarda özellikle son bir haftada, sevgilimde bir soğukluk seziyorum. Sanki benimle evlilik meselesini hiç konuşmak istemiyor, bana eskisinden daha az vakit ayırıyor. Bir de geçen gün bana nişanı yaza değil de eylül sonu mu yapsak dedi. Sizce bunlar hayra mı şerre mi alamet? Sevgilim benden ayrılmak mı istiyor? Acaba işler ciddileşince kendinden emin olmadığını mı fark etti? Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapmalıyım?
Belki maddi bir sıkıntısı vardır ve nişan için birikimi yoktur o yüzden erteleyelim demiş de olabilir.Benim önümüzdeki yaza nişanım olacak inşallah, tam 3 yıl sonra. Fakat son zamanlarda özellikle son bir haftada, sevgilimde bir soğukluk seziyorum. Sanki benimle evlilik meselesini hiç konuşmak istemiyor, bana eskisinden daha az vakit ayırıyor. Bir de geçen gün bana nişanı yaza değil de eylül sonu mu yapsak dedi. Sizce bunlar hayra mı şerre mi alamet? Sevgilim benden ayrılmak mı istiyor? Acaba işler ciddileşince kendinden emin olmadığını mı fark etti? Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapmalıyım?
ya bizim kızlarımız neden ilişkinin merkezine evlilik koyuyor da. Konuşmalarında evlilik geçme veya geçmeme durumuna göre akıbet çiziyorlar.Benim önümüzdeki yaza nişanım olacak inşallah, tam 3 yıl sonra. Fakat son zamanlarda özellikle son bir haftada, sevgilimde bir soğukluk seziyorum. Sanki benimle evlilik meselesini hiç konuşmak istemiyor, bana eskisinden daha az vakit ayırıyor. Bir de geçen gün bana nişanı yaza değil de eylül sonu mu yapsak dedi. Sizce bunlar hayra mı şerre mi alamet? Sevgilim benden ayrılmak mı istiyor? Acaba işler ciddileşince kendinden emin olmadığını mı fark etti? Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapmalıyım?
Benim önümüzdeki yaza nişanım olacak inşallah, tam 3 yıl sonra. Fakat son zamanlarda özellikle son bir haftada, sevgilimde bir soğukluk seziyorum. Sanki benimle evlilik meselesini hiç konuşmak istemiyor, bana eskisinden daha az vakit ayırıyor. Bir de geçen gün bana nişanı yaza değil de eylül sonu mu yapsak dedi. Sizce bunlar hayra mı şerre mi alamet? Sevgilim benden ayrılmak mı istiyor? Acaba işler ciddileşince kendinden emin olmadığını mı fark etti? Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapmalıyım?
bebeğim tüm erkekler böyle anacığım bak bi ilişkiyi kadın istiyorsa başlanır ve devam eder genelleme budur ama bir evliliği erkek başlatır ve beraber devam ettirirlerBenim önümüzdeki yaza nişanım olacak inşallah, tam 3 yıl sonra. Fakat son zamanlarda özellikle son bir haftada, sevgilimde bir soğukluk seziyorum. Sanki benimle evlilik meselesini hiç konuşmak istemiyor, bana eskisinden daha az vakit ayırıyor. Bir de geçen gün bana nişanı yaza değil de eylül sonu mu yapsak dedi. Sizce bunlar hayra mı şerre mi alamet? Sevgilim benden ayrılmak mı istiyor? Acaba işler ciddileşince kendinden emin olmadığını mı fark etti? Lütfen bana bir yol gösterin. Ne yapmalıyım?
Oturun konusun...Ben 23 o da 27 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?