Sevgilim bacağın benimkinde kalın dedi 160cm 50 kiloyum normal değil mi?

Bakıp bakıp durdu. Bacağıma bunu dedi kötü hissettim. Ne yapmalıyım
Zargana demek ki sevgilin. Gayet zayıfsın gidip bu yüzden saçma sapan diyetlere falan başlama. Kendine de fiziki özelliklerini her haliyle beğenen başka birini bul. Vazgeçtim 18 yaşındaymışsın, dersine işine bak sevgiliyi boşver

Kötü hissettirmesi üzücü , genel olarak bir kadının bacağı erkeğin bacağından kalındır bilek kısmı özellikle yani istisnalarda var , ama size kötü hissettiren insanları siz de kötü hissettirecek bir duruma düşürün ki tekrarlamasınlar
Benim bacaklarım da çok kalındır ve ben kendi kendime futbolcu gibi bacağım var hee felan derim kendimle eğlenmeyi severim
Kimseyi takma

Kadin bacaginin erkek bacagindan kalin olmasi genel bir durum değil bence.
Anca adamla ayni boyda ve kiloca da fazla olmak gerekir ya da adam normal olmayan sekilde asiriii zayiftir.
Onun disinda erkeklerin kemikleri bile kalin oluyor nasil genel bir durum olacak. Benden daha ince bacakli bir erkek olsa olsa ergen olabilir belki.

Valla o zaman sizde sorun var o güzel bacağımla ona bir tekmeyi basardım ben

19 yaşında ve çok zayıf o yüzden olabilir sanırım

Kendisinde yaşadığı ezikliği karşı tarafa yönlendirmeye çalışan egolu erkek modeli sen de ağzını açıp bir şey demedin mi kız? bu arada kadınlarda kalın bacak bana daha seksi geliyor
Fitnes ve kickboks yapıyorum sıkı ve kalın değil böyle demesi o yüzden tuhafıma gitti ya

bu genetik faktörlerle çok alakalı bir durum iki insan düşünelim 1.68 65 kilo ikisi de aynı gözükmeyebilir , ayrıca kadın yapısı gereği genelde iri bacaklara sahiptir dememin sebebi bilek kısmı değil baldır olabilir mesela bir çok örneği mevcut
Nişanlım 1.72 68 kilo benim bacağım daha kalın ben 1.63 57 kiloyum
Tamamen genetik faktörler
Gibi gibi …
Not : yukarıda yorumumda bilek kısmı demişim baldır demek istemiştim onu da düzletmiş olayım

Nisanlinizin kilosu erkek icin fazla degil. Sizin kilonuz da cok zayif sayilmaz. Ustune erkeklerin kas orani daha fazla, kadinlarin yag orani. Yani muhtemelen spor da yapmiyorsunuz ondan kaynakli sizinki daha kalindir. Genelleme degil de kisilere ozel seyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…