- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.385
- 138
- Konu Sahibi Hellypolgfgf
-
Çok bile benim gibisi sana deseydinBakıp bakıp durdu. Bacağıma bunu dedi kötü hissettim. Ne yapmalıyım
Kilo boy gayet güzel böyle kiloya adamın bacağı daha inceyse kilo alsın Kas yapsın bir zahmet zargana gibiBakıp bakıp durdu. Bacağıma bunu dedi kötü hissettim. Ne yapmalıyım
kilolu bi kadının bacağı erkeğinkinden daha kalın olabilir ona lafım yokKötü hissettirmesi üzücü , genel olarak bir kadının bacağı erkeğin bacağından kalındır bilek kısmı özellikle yani istisnalarda var , ama size kötü hissettiren insanları siz de kötü hissettirecek bir duruma düşürün ki tekrarlamasınlar
Benim bacaklarım da çok kalındır ve ben kendi kendime futbolcu gibi bacağım var hee felan derim kendimle eğlenmeyi severim
Kimseyi takma
orta asya tipi vücudu varsakilolu bi kadının bacağı erkeğinkinden daha kalın olabilir ona lafım yok
ama konudaki kızımız kilolu değil hatta gayet ideal boy ve kiloda
bu kızın bacağı erkeğin bacağından nasıl daha kalın olabilir ?
erkek aşırı zayıfsa evet ama aksi mümkün değil
Tam olarak aradığım yorum.Kadin bacaginin erkek bacagindan kalin olmasi genel bir durum değil bence.
Anca adamla ayni boyda ve kiloca da fazla olmak gerekir ya da adam normal olmayan sekilde asiriii zayiftir.
Onun disinda erkeklerin kemikleri bile kalin oluyor nasil genel bir durum olacak. Benden daha ince bacakli bir erkek olsa olsa ergen olabilir belki.
genel olarak bir kadının bacağı erkeğin bacağından kalındır bilek kısmı özellikle yani istisnalarda var ,
Beğenmediysen kapı orada deseydin keşke, hadsize bak. 160 boy 50kilo kürdan gibisin zaten. Başka manipülatif cümleleri de var mı, hiç sevmedim ben bu cümleyiBakıp bakıp durdu. Bacağıma bunu dedi kötü hissettim. Ne yapmalıyım
Aslında çok guzel sozler geldide kalın incelikle ilgili bu adama yakışır tam.Neyse terbiyemi bozamıyıcam.Bakıp bakıp durdu. Bacağıma bunu dedi kötü hissettim. Ne yapmalıyım
Bence siz aşırı zayıfsınız. Malum östrojen kadınların belden aşağısını daha kalın yapıyor. Testesteron da erkeğin kas kütlesini kadınınkine göre arttırıyor. Normal şartlarda kas ağır ve hacmen küçük olduğu için erkek kiloda ağır ama daha ince görünür.Kadin bacaginin erkek bacagindan kalin olmasi genel bir durum değil bence.
Anca adamla ayni boyda ve kiloca da fazla olmak gerekir ya da adam normal olmayan sekilde asiriii zayiftir.
Onun disinda erkeklerin kemikleri bile kalin oluyor nasil genel bir durum olacak. Benden daha ince bacakli bir erkek olsa olsa ergen olabilir belki.
Bence siz aşırı zayıfsınız. Malum östrojen kadınların belden aşağısını daha kalın yapıyor. Testesteron da erkeğin kas kütlesini kadınınkine göre arttırıyor. Normal şartlarda kas ağır ve hacmen küçük olduğu için erkek kiloda ağır ama daha ince görünür.
Böyle narsist adamlar için kendinizi sorgulamayın, açıklamayın bile. Yüzüne bile bakmamanuz gerekir böyle nir insanım. Çünkü bugün bacağın yarın yanağın vs.. sonunda özgüveninden olursun.Fitnes ve kickboks yapıyorum sıkı ve kalın değil böyle demesi o yüzden tuhafıma gitti ya
Evet büyük ihtimalle öylesiniz75 63 90 cm ölçülerim var bu aşiri zayifliksa oyleyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?