- 20 Mart 2008
- 5.901
- 8.421
- 723
- Konu Sahibi Hellypolgfgf
Kendi çırpı bacaklarına bahane mi arıyorsun de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basliga cevabim:Bakıp bakıp durdu. Bacağıma bunu dedi kötü hissettim. Ne yapmalıyım
Bunlara tamamen önyargılar diyoruz aslındaNisanlinizin kilosu erkek icin fazla degil. Sizin kilonuz da cok zayif sayilmaz. Ustune erkeklerin kas orani daha fazla, kadinlarin yag orani. Yani muhtemelen spor da yapmiyorsunuz ondan kaynakli sizinki daha kalindir. Genelleme degil de kisilere ozel seyler bunlar.
Özgüvensiz bir keko sevgilin. Erkekler yuvarlak hatlı kızları çekici bulur. Hadisenin bacağı da kalın delirtiyor erkekleri goruyorsundur sende. Senin ozguvenini kırıp, ezik büzük bi kiz yapıp egosunu tatmin edecek. Ayrıl gitsin .Bakıp bakıp durdu. Bacağıma bunu dedi kötü hissettim. Ne yapmalıyım
Bunlara tamamen önyargılar diyoruz aslında![]()
Nişanlım askeri personel bu yüzden zayıf olmayı tercih ediyor ailesindeki insanlar da genelde böyle
Ben de düzenli olarak spor yaparım ve genelde sebze ağırlıklı beslenirim
Ama dediğim gibi anne tarafından dolayı genetik bu durum
Aslında basit şeyler yani şişman bir aile yapısına sahipseniz genlerinizde bu olur
Zayıf bir genetiğe sahipseniz de zayıf olabilirsiniz bu tamamen genlerinizin size geçip geçmediği ile ilgili
Kişisel durumlar da mevcut tabi
Bakıp bakıp durdu. Bacağıma bunu dedi kötü hissettim. Ne yapmalıyım
Boyuna göre gayet normal bir kilo ne zayıf ne de etli.. sen sevgiline niye demedin ya lafın altında kalma sakın. Benim kilom gayet yerinde sana ne demeli erkek kategorisine göre cok zayıfsın bence kilo almalısın mazallah rüzgar seni alıp götürecek gibi de alttan alttan gül hiç sinirlenmedenBakıp bakıp durdu. Bacağıma bunu dedi kötü hissettim. Ne yapmalıyım