• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bacağın benimkinde kalın dedi 160cm 50 kiloyum normal değil mi?

Bakıp bakıp durdu. Bacağıma bunu dedi kötü hissettim. Ne yapmalıyım
O bacağımı alır senin ağzına monte ederim cnm sivgilimmm eşek oğlu eşek gibi konuşmayı kesersin belki derdim
Ayrıl bu sevgiliyken böyleyse yarın oran sarktı buran büyüdü buran küçüldü der durur gitsin kendine robot alsın

Zayıflarında bacakları kalın olabilir. Zayıf erkekte hiç beğenmem deyip bozsaydınız keşke

Son düzenleme:
Genel olarak kadın bacağı nasıl erkek bacağında kalın oluyormuş? Farklı gezegenlerde mi yaşıyoruz anlamadım. Çünkü Obez olan kadınlar dışında hiç böyle bacağı erkeğin bacağından kalın olan bir kadın görmedim. Zaten bazı istisnalar dışında mümkün de değil boyle bir şey.
Kalın bacaklı kadınlar var. Ayrıca bazıları hastalıktan olabiliyor, lipödem yazıp bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kalın bacaklı kadınlar var. Ayrıca bazıları hastalıktan olabiliyor, lipödem yazıp bakabilirsiniz.

İstisnalar da olsa kalın bacaklı kadınların olduğunu yazdım zaten. Ayrıca biz burda hastalıktan dolayı kalın olan bacakları kıyaslamıyoruz. Sağlıklı olan ve genel bir durumu kıyaslıyoruz.

Bunun nedenlerini anlattım , ayrıca güzellik algılarından toplum olarak çıkabiliriz inşallah kalın bacakları kadınlar olabilir bu normal obez olmasa da olabilir ben varım benim gibi insanlar da var kilolu da değilim ama bacaklarım kalın bu yani .

Hiçbir neden açıklamadınız. Biyolojik ve anatomik bir durumu ön yargı ve toplumsal algıyla açıklamaya çalıştınız. Ne alakaysa artık.

Kadın bulmuş da bacağını beğenmiyor? Sanki kendisi Kıvanç Tatlıtuğ,Henry Cavill. Onlar bile partnerlerine böyle davranmıyorlardır zaten böyle davranma hakları yok. Basenli kadın sevmiyorsa en başta hayır deseymiş. Senin boyunda,kiloda sorun yok gayet idealsin. Zayıf seviyorsa gitsin öyle bir kız bulsun tabii kızlar onu kabul ederse. Zayıf kızlara da kemiklerin sayılıyor az kilo al der böyle tipler. Size fiziksel özelliklerinizle ilgili laf sokup gülünce siz de ona laf sokup gülün.

Hiçbir neden açıklamadınız. Biyolojik ve anatomik bir durumu ön yargı ve toplumsal algıyla açıklamaya çalıştınız. Ne alakaysa artık.
Size diyeceğim en iyi şey şu an burada ceza yemiş olmanız neden ceza aldınız biraz sorgulayın derim herkese negatif yorum saçmak yerine biraz mantıklı yorumlar yapmayı deneyebilirsiniz , çıkın şu her konuya girip insanlara negatiflik saçayım algısından :)

Back
X