• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bacağın benimkinde kalın dedi 160cm 50 kiloyum normal değil mi?

Boyunuz kemik yapınız yağlanma bölgeniz hepsi etkili. Sağlıklıysanız ve anoreksiya ya da aşırı kilolu değilseniz herkes mutlu olduğu kiloda olsun. Mutluluk insanı güzelleştirir.

Spor yapan biriyim anormal bir durum olsa bilirdim. :)
Herkes armut tipi vucuda sahip degil.
Dediginiz alt kisim kalinligi armut vucutta goruyorum daha cok ve Turkiyede daha yaygin oldugundan genelleme yapiliyor olabilir.

Spor yapan biriyim anormal bir durum olsa bilirdim. :)
Herkes armut tipi vucuda sahip degil.
Dediginiz alt kisim kalinligi armut vucutta goruyorum daha cok ve Turkiyede daha yaygin oldugundan genelleme yapiliyor olabilir.
Ay bayılıyorum şu tiplere git ablacım spor salonunda devam et sen. Ben sıradan kadın vücudundan bahsediyorum. Harika bir vücudun var duymak istediğin gibi devam et sen. Türk tipi bilmem ne dediğin genel evrimsel biyoloji bilgisi. Ayrıca gözümün önünde sürekli Türkler yok. Türkiye’de yaşamıyorum. Konu senin ne kadar harika olduğunda devam et buradan.

Ay bayılıyorum şu tiplere git ablacım spor salonunda devam et sen. Ben sıradan kadın vücudundan bahsediyorum. Harika bir vücudun var duymak istediğin gibi devam et sen. Türk tipi bilmem ne dediğin genel evrimsel biyoloji bilgisi. Ayrıca gözümün önünde sürekli Türkler yok. Türkiye’de yaşamıyorum. Konu senin ne kadar harika olduğunda devam et buradan.
Timim😬

Fitnes ve kickboks yapıyorum sıkı ve kalın değil böyle demesi o yüzden üzdü beni
Yani kadın bacağı erkekten kalın olur birincisi. Boy kilonuz spor geçmişiniz gayet müko. Demek ki sevgiliniz cılız. Yakistirmayin şunu yanınızda gezdirmeye sevgili diye. Sutlayın gitsin.

Kadin bacaginin erkek bacagindan kalin olmasi genel bir durum değil bence.
Anca adamla ayni boyda ve kiloca da fazla olmak gerekir ya da adam normal olmayan sekilde asiriii zayiftir.
Onun disinda erkeklerin kemikleri bile kalin oluyor nasil genel bir durum olacak. Benden daha ince bacakli bir erkek olsa olsa ergen olabilir belki. 😄
Geçen esimle bunu tartıstık
Kadınların bacağı erkegın bacagından kalın olurmus
Yav olmaz
Hayır oyleymıs göz varmıs izan varmıs nasıl goz gore gore boyle soylermısım 🤣 oyle boyle değil nasıl direniyo🤣

Özgüvensiz bir keko sevgilin. Erkekler yuvarlak hatlı kızları çekici bulur. Hadisenin bacağı da kalın delirtiyor erkekleri goruyorsundur sende. Senin ozguvenini kırıp, ezik büzük bi kiz yapıp egosunu tatmin edecek. Ayrıl gitsin .
Erkekler dıye genelleme yapmayalım bence 🙏
Benım tanıdığım bikaç erkek ıcın durum boyle degıldı

Ha tabi memesiz tahta, cırpı bacak da degıl kastettıklerı

Geçen esimle bunu tartıstık
Kadınların bacağı erkegın bacagından kalın olurmus
Yav olmaz
Hayır oyleymıs göz varmıs izan varmıs nasıl goz gore gore boyle soylermısım 🤣 oyle boyle değil nasıl direniyo🤣

Herkes kendine göre düşünüyor demek ki. 😄😄
Olmaz bir şey değil, kadinin bacagi erkekten kalin da olabilir ama sanki doğanin kurali buymuş gibi düşünmüyorum.
Erkeklerin kas orani daha yuksek.
Yağ dokusu kastan daha fazla hacim verir buna da tamam ama kasli erkek illa eti kemigine yapişmiş olmuyor. 😄 70 kilo kasli olan adam boksta filan hafif siklet kategorisinde sayiliyor zaten bildigim kadariyla. 😀

Ben bunu nıye sevmısım'e gelmesin olay sonra bak 🤣🤣🤣
? Benım belli

İlk görüşte g.ö.t🤣
Yok beeee gelmez oraya, her şeyini seviyorum ama tipine bakıp mı aşık oldum 'hayır' biz arkadaş ve iş ortamında tanıştık, ondan belki 'oooo bu iyiymiş' demedim hiç 🤣

Genel olarak kadın bacağı nasıl erkek bacağında kalın oluyormuş? Farklı gezegenlerde mi yaşıyoruz anlamadım. Çünkü Obez olan kadınlar dışında hiç böyle bacağı erkeğin bacağından kalın olan bir kadın görmedim. Zaten bazı istisnalar dışında mümkün de değil boyle bir şey.
Bunun nedenlerini anlattım , ayrıca güzellik algılarından toplum olarak çıkabiliriz inşallah kalın bacakları kadınlar olabilir bu normal obez olmasa da olabilir ben varım benim gibi insanlar da var kilolu da değilim ama bacaklarım kalın bu yani .

Back
X