- 10 Ekim 2014
- 32.667
- 146.913
- 798
- Konu Sahibi Hellypolgfgf
Bana göre normali bu.Evet büyük ihtimalle öylesiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana göre normali bu.Evet büyük ihtimalle öylesiniz
Kocamın götünü inceleyesim geldi, hiç bakmamışım ya şimdiye kadar
Boyunuz kemik yapınız yağlanma bölgeniz hepsi etkili. Sağlıklıysanız ve anoreksiya ya da aşırı kilolu değilseniz herkes mutlu olduğu kiloda olsun. Mutluluk insanı güzelleştirir.Bana göre normali bu.![]()
Boyunuz kemik yapınız yağlanma bölgeniz hepsi etkili. Sağlıklıysanız ve anoreksiya ya da aşırı kilolu değilseniz herkes mutlu olduğu kiloda olsun. Mutluluk insanı güzelleştirir.
Ay bayılıyorum şu tiplere git ablacım spor salonunda devam et sen. Ben sıradan kadın vücudundan bahsediyorum. Harika bir vücudun var duymak istediğin gibi devam et sen. Türk tipi bilmem ne dediğin genel evrimsel biyoloji bilgisi. Ayrıca gözümün önünde sürekli Türkler yok. Türkiye’de yaşamıyorum. Konu senin ne kadar harika olduğunda devam et buradan.Spor yapan biriyim anormal bir durum olsa bilirdim. :)
Herkes armut tipi vucuda sahip degil.
Dediginiz alt kisim kalinligi armut vucutta goruyorum daha cok ve Turkiyede daha yaygin oldugundan genelleme yapiliyor olabilir.
TimimAy bayılıyorum şu tiplere git ablacım spor salonunda devam et sen. Ben sıradan kadın vücudundan bahsediyorum. Harika bir vücudun var duymak istediğin gibi devam et sen. Türk tipi bilmem ne dediğin genel evrimsel biyoloji bilgisi. Ayrıca gözümün önünde sürekli Türkler yok. Türkiye’de yaşamıyorum. Konu senin ne kadar harika olduğunda devam et buradan.
Yani kadın bacağı erkekten kalın olur birincisi. Boy kilonuz spor geçmişiniz gayet müko. Demek ki sevgiliniz cılız. Yakistirmayin şunu yanınızda gezdirmeye sevgili diye. Sutlayın gitsin.Fitnes ve kickboks yapıyorum sıkı ve kalın değil böyle demesi o yüzden üzdü beni
Sen kendi zayıflığından normal olan bacağıma kalın diyorsun asıl senin bacağın haddinden fazla zayıf de ne üzülüyorsun.Bakıp bakıp durdu. Bacağıma bunu dedi kötü hissettim. Ne yapmalıyım
Allahın vitaminsizi eziklenmiş bastırmaya çalışıyor. Ciddiye almayın onu.19 yaşında ve çok zayıf o yüzden olabilir sanırım
Bakıp bakıp durdu. Bacağıma bunu dedi kötü hissettim. Ne yapmalıyım
Ben ilk goruste gotune bakmıştımKocamın götünü inceleyesim geldi, hiç bakmamışım ya şimdiye kadarliteratürüm genişledi sayenizde
![]()
Olur kı zatenSen benım bacaklarıma kurban ol deseydin ya
Omuzlar sanırım, neye baktığımı bile bilmiyorum benBen ilk goruste gotune bakmıştım![]()
Geçen esimle bunu tartıstıkKadin bacaginin erkek bacagindan kalin olmasi genel bir durum değil bence.
Anca adamla ayni boyda ve kiloca da fazla olmak gerekir ya da adam normal olmayan sekilde asiriii zayiftir.
Onun disinda erkeklerin kemikleri bile kalin oluyor nasil genel bir durum olacak. Benden daha ince bacakli bir erkek olsa olsa ergen olabilir belki.![]()
Ben bunu nıye sevmısım'e gelmesin olay sonra bakOmuzlar sanırım, neye baktığımı bile bilmiyorum ben![]()
Erkekler dıye genelleme yapmayalım benceÖzgüvensiz bir keko sevgilin. Erkekler yuvarlak hatlı kızları çekici bulur. Hadisenin bacağı da kalın delirtiyor erkekleri goruyorsundur sende. Senin ozguvenini kırıp, ezik büzük bi kiz yapıp egosunu tatmin edecek. Ayrıl gitsin .
Geçen esimle bunu tartıstık
Kadınların bacağı erkegın bacagından kalın olurmus
Yav olmaz
Hayır oyleymıs göz varmıs izan varmıs nasıl goz gore gore boyle soylermısımoyle boyle değil nasıl direniyo
![]()
Yok beeee gelmez oraya, her şeyini seviyorum ama tipine bakıp mı aşık oldum 'hayır' biz arkadaş ve iş ortamında tanıştık, ondan belki 'oooo bu iyiymiş' demedim hiçBen bunu nıye sevmısım'e gelmesin olay sonra bak
? Benım belli
İlk görüşte g.ö.t![]()
Bunun nedenlerini anlattım , ayrıca güzellik algılarından toplum olarak çıkabiliriz inşallah kalın bacakları kadınlar olabilir bu normal obez olmasa da olabilir ben varım benim gibi insanlar da var kilolu da değilim ama bacaklarım kalın bu yani .Genel olarak kadın bacağı nasıl erkek bacağında kalın oluyormuş? Farklı gezegenlerde mi yaşıyoruz anlamadım. Çünkü Obez olan kadınlar dışında hiç böyle bacağı erkeğin bacağından kalın olan bir kadın görmedim. Zaten bazı istisnalar dışında mümkün de değil boyle bir şey.