Sevgilim bana abaza dedi

Bence konuyu oku Çünkü konu sahıbının 43 tane başka üyeliği varmış kazen ifşaa etti.
Konu sahıbıde gerçek hikayesını anlattı.

Konu sahibinin 43 sahta hesabı ,konuları varmış.Kazen deşifre etti.

O konu bitti sekerim burda dallas tadında bir vaka konuşulduuyede abazalik dışında ne cevherler varmış bi bilsen...

hahaha desenize ekşın, maceralı bir konu
dizi izlemeye gerek yok günde 1 saat kk o ihtiyacı karşılıyor zaten
okuyorum şimdi

Buyrun kızlar tüm sahte hesapları.Sahte konularına da buradan bakabilirsiniz .24.sayfada açıklamıştı Kazen.

Ya ilk sayfada yorumu olan arkadaşlardan biri edit yapıp durumu kısaca özet geçsin. Yazık kaç kişi gerçek sanıp hala yorum yapıyor

İtiraf bana da inandırıcı gelmedi.Hani yaramazlık yapan,arkadaşıyla kavga eden bir çocuğa annesi zorla özür dilettirir de ,gönülsüz özür diler ya öyle izlenim verdi bana.

hahah evet evet .. babam bir kere bana kuzenimden özür diletmişti böyle zorla valla aynı ona benzemiş bu itiraf:))

Kızlar bu da 53.sayfada gelen konu sahibinin basın açıklaması

Ozet : Konu sahibinin 40tan fazla uyeligi var. Her uyelikte konular acmis. Hepsi hayal urunuymus. Cevaplari okumaktan cok zevk aliyormus. Kitap yazacakmis.
Yok oda yalan sabret sonunu oku arkadaşım 23 yaşında bir bayan 2014 yılında yasak aşk yaşamış piskoloji bozuk ve her ayrı hesapta açtığı konularla kendine olan nefretini dile getirmiş sözde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…