- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
Yok oda yalan sabret sonunu oku arkadaşım23 yaşında bir bayan 2014 yılında yasak aşk yaşamış piskoloji bozuk ve her ayrı hesapta açtığı konularla kendine olan nefretini dile getirmiş sözde.
Ben bir ara bunları okuyunca kendimden bile şüphe ettim gerçekmiyim diye çünkü her yazdığı konuyu hatırlıyorum dedim bu kadar yalan bozar beniHadi yaaa o da mi yalannnn
çok başındasın dahaBen yeni bitirdim filmin sonunu söylemek gibi olucak ama beklediğim gibi bi son olmadı
Oha hiç bu kadar herif seveni görmemiştim
Neyine bu kadar için gidiyor anlamadım ki yani? Altından mı bu adam nedir?
O değil de mucuk mucuğa erkekler genelde hayır demez. Ama seninki der olmuş baksana. Boğmuşsun herifi demek ki
Roller değişmiş sizde valla. Yav belki evlenmeden olmaz diyenlerdendir, olamaz mı?
Sadece ilk sayfayı okudum abla, ne olmuş ki yakonunun aralarından da okusaydınız keşke.konu çok başka bildiğiniz gibi değil yani...
24. sayfada Kazen açıklama yaptı devam etti sayfalarca http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sevgilim-bana-abaza-dedi.906264/page-24Sadece ilk sayfayı okudum abla, ne olmuş ki ya
Ben üyenin diğer konularını okumaya gidiyorum geçmişe doğru
Bi saat içinde dönmezsemKazen haber edin o kesin bulur
Şimdiden kolay gelsin sana o zaman canım kahveni almayı unutmaBen üyenin diğer konularını okumaya gidiyorum geçmişe doğru
DeliiiBen üyenin diğer konularını okumaya gidiyorum geçmişe doğru
Evet çok aksiymiş yazık dimi konu sahibineAyyy Allahım yalnızz degilmişimmmm , bendee her an severim öperimm partnerim birşey anlatırken lafını unuttururum felann ama hiç terslenmedim yanii , senınki de baya aksi desene
Kaç yaşındasın buda önemliBenimkide size değil. Evet yalan konular açmış olabilirim internette her yazan gerçek değil ki o zaman hepsine helal etmeyin hatta dizi bile izlemeyin hepsi senaryo. Sanki kolay anlatılabilir şeyler bunlar...
nasıl bakılıyordu facedeki mesajlara banada anlatır mısınız size zahmetBu arada bende face Sorunumu çözdüm
Wuu ne kaaar cahilmisim ne mesajlar ne mesajlar yillardir birikmis meger ben neymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?