- 14 Kasım 2001
- 21.484
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.603
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
belki baskalari adina konu aciyorum olamaz mi? veya hayal dunyam genis acaba basima su su gelseydi nasil davranmam gerekir diye hikayeler uydurup kendimi baskalarinin yerine koyup konular acip insanlarin fikirlerini merak ediyorumdur, olamaz mi? Birdaha yapmayacagim zaten banlayabilirsiniz
Heyecanla bekliyoruuzzzDun aksam liseden beri arkadasim olan erkek arkadasimin evine gittim. Yeni evli sayilir ilk defa gittim ve karisiyla daha iyi tanisma firsati buldum. Arkadasim zaten biraz degisik davraniyordu yani rahat degildi nasil tarifli yazmam gerektiginide bilmiyorum ama rahat degildi iste. Sonra esi mutfaga gitti ardindan 20 saniye sonra bende yardim edeyim diyerek ....
bu konunu hatırlıyor musun ?
Bu arada tek tek yazıyorum kusura bakmayın ufak bir ayrıntı gelecek en sonda. Bir taraftan da zaman kazanıyorum.
Nolur gitme ufak tefek seylere kızıp gitme ne yapmadik ki sen çok istedindebelki baskalari adina konu aciyorum olamaz mi? veya hayal dunyam genis acaba basima su su gelseydi nasil davranmam gerekir diye hikayeler uydurup kendimi baskalarinin yerine koyup konular acip insanlarin fikirlerini merak ediyorumdur, olamaz mi? Birdaha yapmayacagim zaten banlayabilirsiniz
yaniliyorsun oyle bir fantezim yokyani son mesajımdan anlaşıldığı üzere bir mutfak fantezin var ? Yanılıyor muyum ?
Hakkını yemeyelim abaza Olduğu kesin yalan yokyani son mesajımdan anlaşıldığı üzere bir mutfak fantezin var ? Yanılıyor muyum ?
Aaa bu konuyu hatirliyorum. Bunun muymus, gercek sanmistik.Dun aksam liseden beri arkadasim olan erkek arkadasimin evine gittim. Yeni evli sayilir ilk defa gittim ve karisiyla daha iyi tanisma firsati buldum. Arkadasim zaten biraz degisik davraniyordu yani rahat degildi nasil tarifli yazmam gerektiginide bilmiyorum ama rahat degildi iste. Sonra esi mutfaga gitti ardindan 20 saniye sonra bende yardim edeyim diyerek ....
Bu arada tek tek yazıyorum kusura bakmayın ufak bir ayrıntı gelecek en sonda. Bir taraftan da zaman kazanıyorum.
Yahu adam senin adını bile öğrenmiş hala ne cirpiniyorsun af dile bariyaniliyorsun oyle bir fantezim yok
belki baskalari adina konu aciyorum olamaz mi? veya hayal dunyam genis acaba basima su su gelseydi nasil davranmam gerekir diye hikayeler uydurup kendimi baskalarinin yerine koyup konular acip insanlarin fikirlerini merak ediyorumdur, olamaz mi? Birdaha yapmayacagim zaten banlayabilirsiniz
bu konuyudamı o açmış eeee yuhhhh yani,çokmu safım ne?vowwww
4 ay önce evlendik. Esimin 7 senedir tanidigi ve cok samimi oldugu bir kiz arkadasi var. Onu arkadasliktanda öte dostu olarak görüyor. Evlenmeden önce yani biz sevgiliyken bana bir iki defa o kizdan bahsetmisti. Çok deger verdigim bir insan çok iyi bir kiz gibi seyler demisti ve bende maalesef çok asiri kiskanç oldugum icin sevgilimin benim disimdaki hic bir kadina öyle laflar etmesini istemedigim icin baya bir bozulmustum ve tepkimi belli etmistim.
o arada evlendin de !
Noldu bi anda eglenmemeye mi basladin?bi kere cevap bekleyip onlari okumak cok zevkli :)
ama artik ne bu siteyle ne de bu konuyla ilgilenmiyorum. isteyen istedigini yapsin. ayrica eski uyelik ve eski arkadas derken?
ama bu yarim kalmissDun aksam liseden beri arkadasim olan erkek arkadasimin evine gittim. Yeni evli sayilir ilk defa gittim ve karisiyla daha iyi tanisma firsati buldum. Arkadasim zaten biraz degisik davraniyordu yani rahat degildi nasil tarifli yazmam gerektiginide bilmiyorum ama rahat degildi iste. Sonra esi mutfaga gitti ardindan 20 saniye sonra bende yardim edeyim diyerek ....
Kazen nicki deşifre edilecek mi resmen kandırılmışız ya bu konuların hepsini hatırlıyorumvowwww
4 ay önce evlendik. Esimin 7 senedir tanidigi ve cok samimi oldugu bir kiz arkadasi var. Onu arkadasliktanda öte dostu olarak görüyor. Evlenmeden önce yani biz sevgiliyken bana bir iki defa o kizdan bahsetmisti. Çok deger verdigim bir insan çok iyi bir kiz gibi seyler demisti ve bende maalesef çok asiri kiskanç oldugum icin sevgilimin benim disimdaki hic bir kadina öyle laflar etmesini istemedigim icin baya bir bozulmustum ve tepkimi belli etmistim.
o arada evlendin de !
ama bu yarim kalmiss
sonunu merak ettim ben nolmus sonraa mutfakdaa
Bu da mı bunu hatırlıyorum yorum yaptimdi sanki bak yaavowwww
o arada evlendin de !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?