Sevgilim bana abaza dedi

peki ya şu konuyu ?

Dün 5 aylik sevgilimle cinsel iliskiye girdim. Ilk defa. Bekaretim bozuldu. Aslinda evlenmeden önce böyle bir seyi asla yapmayacagimi düsünüyordum ama oldu iste.

ah canım kıyamam olmuş işte...

sorumu yeniliyorum bundan ne keyif alıyorsun ?

belki baskalari adina konu aciyorum olamaz mi? veya hayal dunyam genis acaba basima su su gelseydi nasil davranmam gerekir diye hikayeler uydurup kendimi baskalarinin yerine koyup konular acip insanlarin fikirlerini merak ediyorumdur, olamaz mi? Birdaha yapmayacagim zaten banlayabilirsiniz

bi kere cevap bekleyip onlari okumak cok zevkli :)
ama artik ne bu siteyle ne de bu konuyla ilgilenmiyorum. isteyen istedigini yapsin. ayrica eski uyelik ve eski arkadas derken?

Ne o, bazi seyler ortaya cikmasaydi yine de "artik ilgilenmiyorum" olacak miydi?

Ha empatiğim diyosun

Dun aksam liseden beri arkadasim olan erkek arkadasimin evine gittim. Yeni evli sayilir ilk defa gittim ve karisiyla daha iyi tanisma firsati buldum. Arkadasim zaten biraz degisik davraniyordu yani rahat degildi nasil tarifli yazmam gerektiginide bilmiyorum ama rahat degildi iste. Sonra esi mutfaga gitti ardindan 20 saniye sonra bende yardim edeyim diyerek ....

bu konunu hatırlıyor musun ?

Bu arada tek tek yazıyorum kusura bakmayın ufak bir ayrıntı gelecek en sonda. Bir taraftan da zaman kazanıyorum.

Yusuf yusuf

o zaman bir terapi şart. banlanmadan önce bir öğüt sana. tedavini ihmal etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…