Okuduklarım karşısında şoktayım
Sizi benimsemediği her halinden her cümlesinden belli sizinle kesinlikle ileriye dönük birşey düşünmüyor
Ama ben daha çok size şaşırdım...
Annenize ettiği küfürü nasıl hazmettiniz?
anneme ettiği küfür beni çok üzdü zaten( annemin şu aralar aklı fikri beni evlendirmekte. devamlı olarak "yaşın geçmeden 1 erkeği kafesle kızım" öğütleri veriyor beni çok bunaltıyor. ben de dayanamayıp sevgilime dert yandığımda o da böyle bir laf etti. 5 gün küs kaldım sonunda özür diledi ve diyor ki "ben senin söylediğin şeylere istinaden öyle dedim" diyor ama tabi ki dememesi gerekirdi o küfrü etmemeliydi (
anneme ettiği küfür beni çok üzdü zaten( annemin şu aralar aklı fikri beni evlendirmekte. devamlı olarak "yaşın geçmeden 1 erkeği kafesle kızım" öğütleri veriyor beni çok bunaltıyor. ben de dayanamayıp sevgilime dert yandığımda o da böyle bir laf etti. 5 gün küs kaldım sonunda özür diledi ve diyor ki "ben senin söylediğin şeylere istinaden öyle dedim" diyor ama tabi ki dememesi gerekirdi o küfrü etmemeliydi (
iyi de daha 24 yaşındasın annen neden bu kadar aceleci ki 28-29 olsan anlarım ama yaşın genç daha
annen çok istiyosa kendisi aday bulsun sana o zaman
öyle siparişle olmaz ki bu işler
vakti zamanı geline evlenirsin acele etme annen konuşup dursun takma sen
anlamıyorum erken evlenince noluyo ki
eskide kaldı biraz bunlar artık kadınlar 30 da filan evleniyo kariyer yapıcam derken
kesınlıkle ılıskınıze ciddi bakmıyor..
ben olsam direk voltingen şıtrayzeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?