- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Bir de siz siz olun gidip millete ananizi boyle anlatmayin. Sen annen icin "kapaklamak" kelimesini uygun gorursen elalem de gider o igrenc kelimeyi soyler. Zavalli kadin evladi icin iyi biseyler hayal ediyor, gordugu muameleye bak. Gerci sen sevgilini kiskandirmak icin soylemissin de gerek yok
Bir de siz siz olun gidip millete ananizi boyle anlatmayin. Sen annen icin "kapaklamak" kelimesini uygun gorursen elalem de gider o igrenc kelimeyi soyler. Zavalli kadin evladi icin iyi biseyler hayal ediyor, gordugu muameleye bak. Gerci sen sevgilini kiskandirmak icin soylemissin de gerek yok
evet çok haklısınız( aileme ilişkin herşeyi ona anlatarak hata yaptım. evet aslında biraz da belki beni kıskanır, umursar diye de anlatmıştım ama anneme küfür etmesiyle şok oldum.
Sevgilin olduğunu sandığın kişi , sana '' zengin koca bulursun '' derken hangi ruhluymuş acaba ?
O annene .... ruhlu derken ne kadar karakterini sergilemişse , sende 3 günlük insana anneni kötülediğin için o kadar hatalı davranmışsın .
Hepsi bir yana bu 3 maddeyi bize sıralarken en azından , ben hala nasıl bu adamla birlikteyim yahu demedin mi içinden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?