Sevgilim Bana "Sen Zengin Koca Bulursun" Dedi !! :(((

Bir şey sorucam, sevgili olduğunuzdan haberi var mı bu organizmanın? Hala arkadaş olduğunuzu sanıyor olabilir mi?

Anneniz hakkında "bu kadın orospu ruhlu" dediğinde siz ne yaptınız? Benim aklıma ağzını yırtmak geldi çünkü. Böyle alın yazısına kadar yırtmak.

Edit: anaa eski konuymuş. Ayıp ama ya.

Ahhh idrakım nasıl fark etmedin sen bunu

son paragraftaki cümlesi affedilemez ve bence değil 3 aylık sevgili yılların kocasına bile aile özeli anlatılmaz. diğer paragraftaki kurduğu cümlelerde yem atıyor erkeklerin geneli böyle yapar ağzını arıyor. ben paraya değer vermem seni buldum gibi cümleler kurdurtmak için

ay eski miymiş yine aman Allahım

Sana ciddi gözle bakmıyor.Bakacak gibide durmuyor bence çok bağlanmadan önüne işine odaklan.

Öncelıkle annenızı lutfen bir başkasına kesmeyın ozellıklede sevgılınıze .Evlenınce başınıza kalkar .Biriyle paylasmak ıstersen bu kesınlıkle senın acıgını kullanmıcak bırı olmalı .Diğer konu ise erkek arkadaşınız çok saçma bence .Istedıgı kadar yakışıklı olsun.Öyle ınsanlardan hiç bir sey olmaz.Haberı var mı sevgılı oldugunuzdan ?

Bu cocukla cıktıginiza emin misiniz? O sanki kiz arkadasi gibi goruyor sizi, sevgilisi gibi degil.
Bir de ailenizi sevgilinize asla kotulemeyin. Gun olur sevgilinizle evlenirseniz, ileride bunlari ozellikle kavgalarda onunuze servis eder. Annenize kufur eden bir adam da size saygi duymuyordur. Saygi olmazsa sevgi de olmaz. Zaten size karsi da pek saygili gibi gorunmuyor. 1.90 boyuna bakmayin, huyu hos degil. Ben boyle biriyle olmak istemezdim.

Selam bile vermem bu adama eşşeklik baki kalır çünkü...

2013 senesinin konusu

Ohaa. Şoka girdim resmen yahu annene neler demiş sen midesiz gibi çıkmaya devam ediyorsun yazıklar olsun senin gibi evlada başka ne deyim çik hatta zorla evlen bununla sen ömür boyu mutsuz olmayı haketmissin ondan hala ayrılmayarak ..azcik kendine saygın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…