- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi Durubeyazx
-
Ahahaha bir de nasi emcuklediE o adam işte. Bi şekilde kabullendi(!) diye kul kurban oluyo herife. Yazık ya. Üzüldüm şimdi. Eski sevgilin seni emcükledi mi diye soran herif için bu kadar anlayış.. Olmamalı.
Ya ben neden bu akşam komik oldum , hangi kısım komikÇok komiksiniz güldüm
Her konuda mıHızlıyım
Geçen gün o kadar yorulmuşum ki yani ölü gibiydim, uyumadım bayıldım öyle diyeyim. Gece bi fırladım. Mahallede kavga vardıYa ayni bensiniz asdff
Aman dikkat insanlarda silah fln olmasın asdf merakimiz uğruna kim vurduya gitmeyelimGeçen gün o kadar yorulmuşum ki yani ölü gibiydim, uyumadım bayıldım öyle diyeyim. Gece bi fırladım. Mahallede kavga vardıo ölülüğümün arasında duydum uyandım izledim.
En güzel yorumBir de bayılın isterseniz
Sigara istemesi kızın asıldığını gösterir.
Yok be sigarasının olmadığını gösterir.Sigara istemesi kızın asıldığını gösterir.
Pazartesi zam geliyormuş. Paketlerinize sahip çıkın. Otlak vakası artacak.Yok be sigarasının olmadığını gösterir.
Bir sigara kaç para ya
O saatte orda ne işi varmış onun da hem kiyafeti de münasip olsa bunlar başına gelmezdiBenim namuslu erkek kardeşlerimden bar köşelerinde sigara istemişler.
Çok ayıp.
Yanında sigara bulunduruyormuş bir de. Bulundurmasaymış.O saatte orda ne işi varmış onun da hem kiyafeti de münasip olsa bunlar başına gelmezdi
Gerçekten üzülmüyorum böyle erkeklere. Testi yolunda kırılmış. Kahkaha falan da attıysa artık kadın da napsin engel olamamış sigara sormuşYanında sigara bulunduruyormuş bir de. Bulundurmasaymış.
Bu arada sizi görüyorum arada ve hiç sevmiyorum belirtmek istedim iticisiniz çok.Yooo, sigarasının bittiğini gösterir.
O değil diyorum sen salak misin? Harbiden ağzımı bozmak istemiyorum ama Allah eşine sabır versin bu kafayla boşar yakında zatenE o adam işte. Bi şekilde kabullendi(!) diye kul kurban oluyo herife. Yazık ya. Üzüldüm şimdi. Eski sevgilin seni emcükledi mi diye soran herif için bu kadar anlayış.. Olmamalı.
Kadınin istediği sigara konu sahibi tarafından,sevgilisine oral yapmak istermiscesine degerlendirildigi için hal böyle oldu demek ki.Yanında sigara bulunduruyormuş bir de. Bulundurmasaymış.
Yavaş yavaş çıkıyor içindekiBu arada sizi görüyorum arada ve hiç sevmiyorum belirtmek istedim iticisiniz çok.
O değil diyorum sen salak misin? Harbiden ağzımı bozmak istemiyorum ama Allah eşine sabır versin bu kafayla boşar yakında zaten
Boşasın napayım? Zorla adam tutmuyorum.Bu arada sizi görüyorum arada ve hiç sevmiyorum belirtmek istedim iticisiniz çok.
O değil diyorum sen salak misin? Harbiden ağzımı bozmak istemiyorum ama Allah eşine sabır versin bu kafayla boşar yakında zaten
Yoo yavaş değil direk çıkardım. Memnun olmayan uzar hadi ablacım hadiYavaş yavaş çıkıyor içindeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?