Sevgilim bara gitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada sizi görüyorum arada ve hiç sevmiyorum belirtmek istedim iticisiniz çok.
O değil diyorum sen salak misin? Harbiden ağzımı bozmak istemiyorum ama Allah eşine sabır versin bu kafayla boşar yakında zaten
Tamam o değil o zaman aldattiniz diyorum ben de neden hakaret ediyorsunuz

Kız geldi sigara istedi ben de verdim mi dedi

Arkadaşlar her zamanki gibi çok mantıklı şeyler sorup konunuzdaki yalanları ortaya çıkartmışlar. Siz de haliyle ona sinirlendiniz tabi. Olur öyle şeyler. Sabaha geçer üzülmeyin
Ben yalan söylemedim hicbiseyde. Kendinizle karıştırmayın. Kendiniz yalancısınız demekki benide öyle sanıyorsunuz

Ben yalan söylemedim hicbiseyde. Kendinizle karıştırmayın. Kendiniz yalancısınız demekki benide öyle sanıyorsunuz
E tamam açıklayın o zaman ne ara buldunuz da tanıştınız. Sorunca size kendimi açıklayamam diyorsunuz ama yalan olduğu bariz belli.

E tamam açıklayın o zaman ne ara buldunuz da tanıştınız. Sorunca size kendimi açıklayamam diyorsunuz ama yalan olduğu bariz belli.
Böyle bi sevgiliden ayrılır ayrılmaz başkasını bulabilecek biri, sefkilim çoh yahuşuklu herkeşler ona hasta, sefkilim beni herkese tanıtıyo benle çitti düşünüyoo diye buldumcuk gibi gezmez. Aynı adam işte.

Bu arada sizi görüyorum arada ve hiç sevmiyorum belirtmek istedim iticisiniz çok.
O değil diyorum sen salak misin? Harbiden ağzımı bozmak istemiyorum ama Allah eşine sabır versin bu kafayla boşar yakında zaten
Ben de senin gibi kendi hemcinslerini materyallestiren tiplerden nefret ediyorum mesela. Bir kadın sigara istiyorsa yatmak istiyor anlamına gelmez. Bara gitmisse de aranıyor değildir. Senin gibi birinin konusuna yazmak hata ki eski mesajlarından belli ama canım sıkkındı eğlenmeye çalıştım kendimce. Cidden boş birisin. Bir erkeğe bekaretini açıklamak af dileyerek geçmişini anlatmak da ciddi anlamda eziklik belirtisidir. Ayrıca sevgilin de sandığın gibi muhteşem suleyman değil baya bildiğin aldatmaya yol ariyor seni bu kafayla çok ezer ki parmağında oynatıyor bariz haberin olsun. Bağımlı kisilik bozukluğun olabilir git yardım al.

İnanmazsan inanma. Yeni mesajlar bölümüne tıkla ve farklı konulara bakmaya devam et sen. Kırk sat sana onu anlatıp elimi yoramam. Kim neye inanmak istiyorsa ona inansın. İstersem 1 hafta sonra yenisini bulurum kimseye ilgilendirmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…