- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.360
- 498
- Konu Sahibi Durubeyazx
-
Yahu desenize heee.Bu soruma da cevap qlabilir miyim
Bu başkasıBu çok iyi çok yakışıklı ikiletmeyen sevgiliniz bu mu
Bence komik olan sizsinizKatip mahsus davranmaz merak etmeyin neden sinirlensin, dışardan komik görünüyorsunuz keşke gorebilseniz
E bu 4 Mayıs'ta yazdığınız yazı. Ne ara ayrıldınız ne ara yeni birini buldunuz da "eski iş yerindekiler arıyor herkese beni sevgilisi olarak tanıştırıyor" diyorsunuz? Biraz ufaktan mı sallasanızBu başkası
Cidden evde hiç isiniz gücünüz yok mu girip beni mi stalkladınızBu çok iyi çok yakışıklı ikiletmeyen sevgiliniz bu mu
Neden komikmisim merak ettim ?Bence komik olan sizsiniz
Yok valla kahvemi içerken bi dedim bakayım. İş var mı boşta?Cidden evde hiç isiniz gücünüz yok mu girip beni mi stalkladınızişsizlik zor
Siz mi aldatiyorsunuz sevgilileri ?Bu başkası
Sallamıyorum sizi biseye inandırmak zorunda değilim. İnanmıyorsanız yorum yapmayın.E bu 4 Mayıs'ta yazdığınız yazı. Ne ara ayrıldınız ne ara yeni birini buldunuz da "eski iş yerindekiler arıyor herkese beni sevgilisi olarak tanıştırıyor" diyorsunuz? Biraz ufaktan mı sallasanız
Ben işim yokken bile girip uğraşmam başkasının hayatından banane kendimi yormaya değmez. Mahalleci dedikoducu teyzelere benziyorsunuzYok valla kahvemi içerken bi dedim bakayım. İş var mı boşta?
4 Mayıs'ta eski sevgilii vardı şu anda daha 2 Haziran yeni birini bulup ne ara tüm sülale ile tanışıp her hafta iş yerine gittiniz ?Tam tersi herkese sevgilisi olduğunu duyuran biri. Tüm sülalesiyle tanıştım ve her hafta isyerime gel diye beni zorlar beraber gideriz aksama kadar vakit geçiririz
Öyleyim zaten çok severim, tül perdeyi başıma geçirdiğim gibi mahalleden geçen genç kızları keserim nerden geliyolar nereye gidiyolarBen işim yokken bile girip uğraşmam başkasının hayatından banane kendimi yormaya değmez. Mahalleci dedikoducu teyzelere benziyorsunuz
Belli oluyor zaten beni araştırmanızdan anladımÖyleyim zaten çok severim, tül perdeyi başıma geçirdiğim gibi mahalleden geçen genç kızları keserim nerden geliyolar nereye gidiyolar
Sizde de var bi sherlockluk aferinBelli oluyor zaten beni araştırmanızdan anladım
Ya ayni bensiniz asdffÖyleyim zaten çok severim, tül perdeyi başıma geçirdiğim gibi mahalleden geçen genç kızları keserim nerden geliyolar nereye gidiyolar
Hızlıyım4 Mayıs'ta eski sevgilii vardı şu anda daha 2 Haziran yeni birini bulup ne ara tüm sülale ile tanışıp her hafta iş yerine gittiniz ?
E o adam işte. Bi şekilde kabullendi(!) diye kul kurban oluyo herife. Yazık ya. Üzüldüm şimdi. Eski sevgilin seni emcükledi mi diye soran herif için bu kadar anlayış.. Olmamalı.4 Mayıs'ta eski sevgilii vardı şu anda daha 2 Haziran yeni birini bulup ne ara tüm sülale ile tanışıp her hafta iş yerine gittiniz ?
Demek ki aynı anda idare ediyorsunuz erkekleri o zaman sevgiliniz sizi bu nedenle kısıtlıyorHızlıyım
Çok komiksiniz güldümDemek ki aynı anda idare ediyorsunuz erkekleri o zaman sevgiliniz sizi bu nedenle kısıtlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?