- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.570
- 548
- Konu Sahibi Durubeyazx
-
Elleşme kıza, zaten onun derdi ona yeter, akşam akşam karşılıklı neşeleniyoruz işte.Ama siz buna çanak tuttunuz, sizin cevaplarınız komik
Ama öyle ki sevgilinizin tavrı normal değil .Hayır ben normal cevaplar verdim. Benim hayatımı ve sevgilimi çok iyi yakından tanıyor gibi yorum yapıyor. Aldatıyor izlenimi veriyor. Benden iyi mi tanıyor adamı
Tabi mahsus istedi canım siz de yani. Aslında amacı sevgilinizi yatağa atmaktı ama sizin safoş sevgiliniz anlamamış dümdüz sigara vermiş.Bar ortami ile disarda istenilen farklı. Kız bara gittiğine göre sigarasız gitmez bi kere. Masus istedi. Bence sizin yaş ya 15 yada aşırı safsınız
Ya kim kime yanaşır ki yanında sevgilisi varken , ortamlariniz mi varoşEvet yanaşıyorlar yalan söylemiyorum ve öylede görmüyorum
E anlatıyorsun da biliyoruz ilahi.Hayır ben normal cevaplar verdim. Benim hayatımı ve sevgilimi çok iyi yakından tanıyor gibi yorum yapıyor. Aldatıyor izlenimi veriyor. Benden iyi mi tanıyor adamı
Kendi herseyi yapmıyor hep izin alır yapma dediğim biseyi ikiletmez. Sadece kavga ettiğimizde bara gittiğini haber vermediAma öyle ki sevgilinizin tavrı normal değil .
Sizi kısıtlıyor kendi her şeyi yapıyor, sürekli kızlar arıyor ediyor, bı kere bara gidince anında bı kız gelip sigara istiyor. Bunlar normal mi ?
Oyleyse sen sakın yanından ayrilma çocuğa bişey falan yaparlar mazallah ..Hayır vermiyor
Cikarimlarimizi algilayamadi büyük ihtimalleE anlatıyorsun da biliyoruz ilahi.
Ya yemin ederim oluyor o kadar detaya girip örnek vermek istemiyorum tanınmamak içinYa kim kime yanaşır ki yanında sevgilisi varken , ortamlariniz mi varoş
İzin almak sıkıntı değil mi ? Çocuk musunuz siz izin alıyorsunuz karşılıklıKendi herseyi yapmıyor hep izin alır yapma dediğim biseyi ikiletmez. Sadece kavga ettiğimizde bara gittiğini haber vermedi
Katip,sana bu konunun son mesajının ne olacağını yazıyorum bak şimdi.Şu an keko arkadaşları ile beni tost çorba çay satılan büfede aldatıyor olabilir.
Nasi taninacaksiniz asılan kızlar biz asildik diye mi taniyacaklarYa yemin ederim oluyor o kadar detaya girip örnek vermek istemiyorum tanınmamak için
Kadının teki gelip tuz isterse yandın sen.Şu an keko arkadaşları ile beni tost çorba çay satılan büfede aldatıyor olabilir.
Derdim yok sadece sinirlendimElleşme kıza, zaten onun derdi ona yeter, akşam akşam karşılıklı neşeleniyoruz işte.
Sigara istemesi kızın asıldığını gösterir.
Bi anda abandık sindiremedi. Alıştıra alıştıra söylemeliydik.Cikarimlarimizi algilayamadi büyük ihtimalle
Biz gözünü açmaya çalıştık o kemalim yapmaz moduna geçtiBi anda abandık sindiremedi. Alıştıra alıştıra söylemeliydik.
Ya he ablacım he sen haklısın bir sus valla uğrasamıcam senle. Sabaha kadar tartışıp dumur ederim senide inan uğraşamamBi anda abandık sindiremedi. Alıştıra alıştıra söylemeliydik.
Şimdi kız niye günah keçisi oldu? Gayet normal bir şekilde sigara istemiş farz edin ki alkolsüz bir kafede istedi ve sevgiliniz de verdi o zaman da bu şekilde kafanızda kuracak mıydınız? Niye sigarasız geldi ki kesin amacı farklıydı diyecek miydiniz? Güvenmiyorsanız sevgilinize küsmezsiniz o da gitmez bara filan.Gidipte bar ortamında yanlış anlamasın diye sigara istemem en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?