- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Siz nerden tanıştınız çok mu farkınız var söylediğiniz kişiyleEvlilik sadce hoca nikahı resmi nikah yok
Evlendiği kadında kendinden buyuk 3 cocuklu bosanmıs bi kadın zaten kimi ağıma dusursem diye bakan bi kadın yani
Tanısmaları da arkadaşlık sitesinden
Buna inanmak istiyorum gercekten Allah kurtarmış mı beni dersin?Allah'ın sevdiği kuluymuşsun, kurtulmuşsun. Şimdi önüne bak.
Eski konularını okursan dalga geçtiğini anlarsın konuşma tarzı bile çok ukala dalga geçer gibiSiz nerden tanıştınız çok mu farkınız var söylediğiniz kişiyle
Senin bi koca vardı, noldu ona?Kızlar cidden aylardır acı cekiyorum bu adam yuzunden
Sırf terkettim diye bu kadarını hak ettim mi ya ben
Kaç çocuğun var ne zaman boşandınKızlar cidden aylardır acı cekiyorum bu adam yuzunden
Sırf terkettim diye bu kadarını hak ettim mi ya ben
bitmis gitmis artık beraber olmadıgım birini kocam olarak görmüyorum oldumu merakın gectimiSenin bi koca vardı, noldu ona?
Kimin resmi nikahı yok sizin mi? Kimi kandırıyorsunuz ya boşanmamışsınız barışmışsınız maşallah evlendiği kadınla ilgili yargılara da başlamışsınız. Kimi ağıma düşürsem diye bakıyormuş falan nerden biliyorsunuz tanıyorsunuz ki..bu kadar detayı sevgiliniz mi anlattı ya sizin daha ne beklentiniz var.Evlilik sadce hoca nikahı resmi nikah yok
Evlendiği kadında kendinden buyuk 3 cocuklu bosanmıs bi kadın zaten kimi ağıma dusursem diye bakan bi kadın yani
Tanısmaları da arkadaşlık sitesinden
Ne zaman bitti tam olarak? Bu sevgilin ile ne zamandır sevgiliydiniz?bitmis gitmis artık beraber olmadıgım birini kocam olarak görmüyorum oldumu merakın gectimi
Benim bi eşim yok kagıt ustunde kalan resmi nikahtan baska hicbiseyim değil o hayatımda değil beraber değiliz benlemi yasıyosun ki bu kadar emin konusuyosunKimin resmi nikahı yok sizin mi? Kimi kandırıyorsunuz ya boşanmamışsınız barışmışsınız maşallah evlendiği kadınla ilgili yargılara da başlamışsınız. Kimi ağıma düşürsem diye bakıyormuş falan nerden biliyorsunuz tanıyorsunuz ki..bu kadar detayı sevgiliniz mi anlattı ya sizin daha ne beklentiniz var.
Haa ama siz 2 çocuğunuz var ve evliyken ilişki yaşarken sütten çıkma ak kaşıksınız, ama boşanmış çocuklu kadın resmi olarak evlenince erkekleri ağına düşüren kadın oluyor öyle mi..siz kendinize bir aynada bakın sonra o kadına laf söyleyin ya namus timsaliymişsiniz gibi.. eşinizle aynı evde gayet berabersiniz nikahınız var zaten. Bırakın artık şu işlerii ama tabi sizin evli olmanız sorun değildi onunda olmaz alışmışsınız siz..
3 haftada hamile olduğunu bile öğrenemez ki insan y da daha yeni öğrenir3 haftada evlendi ise kiz hamile belki de.
Esin yoksa beraber değilseniz çocuk nasıl olabiliyorBenim bi eşim yok kagıt ustunde kalan resmi nikahtan baska hicbiseyim değil o hayatımda değil beraber değiliz benlemi yasıyosun ki bu kadar emin konusuyosun
Eski Sevgilimin evlendigi kadın kendinden yasca buyuk 3 cocuklu daha once defalarca dini nikahla farklı adamlarla olmus biriymiş
Bunu da eski sevgilim anlattı oldu mu
Benim bi eşim yok kagıt ustunde kalan resmi nikahtan baska hicbiseyim değil o hayatımda değil beraber değiliz benlemi yasıyosun ki bu kadar emin konusuyosun
Eski Sevgilimin evlendigi kadın kendinden yasca buyuk 3 cocuklu daha once defalarca dini nikahla farklı adamlarla olmus biriymiş
Bunu da eski sevgilim anlattı oldu mu
Ne safiSaf mısınız Allah aşkınıza ya?
Bize diyorsan galiba evet halen insanlara güveniyoruz ama geçmis konulara bı bakıyoruz herşey ortaya çıkıyorSaf mısınız Allah aşkınıza ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?