Sevgilim ben onu bırakınca hemen başkasını bulup evlenmiş

Evlilik sadce hoca nikahı resmi nikah yok
Evlendiği kadında kendinden buyuk 3 cocuklu bosanmıs bi kadın zaten kimi ağıma dusursem diye bakan bi kadın yani
Tanısmaları da arkadaşlık sitesinden
Siz nerden tanıştınız çok mu farkınız var söylediğiniz kişiyle

Dikkkatli kk hatunları sayesinde ortaya çıkan bilgiler ışığında yorumumu yeniden yapayım.
Tencere kapakmışsınız. Sizin kapak başka tencerenin kapağı olmaya karar vermiş.
Siz hala bana döner mi derdindesiniz.
Ayrıca her yazdığınız mesajla daha çok fake olduğunuzu düşünmeye başladım.
3 haftada evlenilmez denince dini nikaha döndünüz.

Evlilik sadce hoca nikahı resmi nikah yok
Evlendiği kadında kendinden buyuk 3 cocuklu bosanmıs bi kadın zaten kimi ağıma dusursem diye bakan bi kadın yani
Tanısmaları da arkadaşlık sitesinden
Kimin resmi nikahı yok sizin mi? Kimi kandırıyorsunuz ya boşanmamışsınız barışmışsınız maşallah evlendiği kadınla ilgili yargılara da başlamışsınız. Kimi ağıma düşürsem diye bakıyormuş falan nerden biliyorsunuz tanıyorsunuz ki..bu kadar detayı sevgiliniz mi anlattı ya sizin daha ne beklentiniz var.

Haa ama siz 2 çocuğunuz var ve evliyken ilişki yaşarken sütten çıkma ak kaşıksınız, ama boşanmış çocuklu kadın resmi olarak evlenince erkekleri ağına düşüren kadın oluyor öyle mi..siz kendinize bir aynada bakın sonra o kadına laf söyleyin ya namus timsaliymişsiniz gibi.. eşinizle aynı evde gayet berabersiniz nikahınız var zaten. Bırakın artık şu işlerii ama tabi sizin evli olmanız sorun değildi onunda olmaz alışmışsınız siz..

Benim bi eşim yok kagıt ustunde kalan resmi nikahtan baska hicbiseyim değil o hayatımda değil beraber değiliz benlemi yasıyosun ki bu kadar emin konusuyosun
Eski Sevgilimin evlendigi kadın kendinden yasca buyuk 3 cocuklu daha once defalarca dini nikahla farklı adamlarla olmus biriymiş
Bunu da eski sevgilim anlattı oldu mu

Esin yoksa beraber değilseniz çocuk nasıl olabiliyor

Adamın kafasına silah dayayıp zorla birlikte oldurmuştur bu kadın kesin, yazık adam nasıl çaresiz kalmış da böyle biriyle birlikte olmuş. Hep aşk acısından hep silah zorundan. O kadınla sevişirken sizi düşünüp ağlıyordur bir yandan.

Saf mısınız Allah aşkınıza ya?
Bize diyorsan galiba evet halen insanlara güveniyoruz ama geçmis konulara bı bakıyoruz herşey ortaya çıkıyor konu sahibi için diyorsan hiç saf değil saf gorunmeye çalışıyor ama biz yemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…