- Konu Sahibi guneshergundogar
-
konu sahibi evliOlabilir çünkü evleneceğimiz kişiye gördüğümüz ilk an karar veririz. 3 hafta değilde 3 ay veya 3 yıl sonra evlenseydi ne değişecekti ki sizin için neticede siz bitirmişsiniz. İlişki yaşarken egomuzu (kendim içinde söylüyorum) bir kenara bıraksak ayrılık acısını daha kolay atlatabiliriz.
Kağıt üstündeymiş.Benim bi eşim yok kagıt ustunde kalan resmi nikahtan baska hicbiseyim değil o hayatımda değil beraber değiliz benlemi yasıyosun ki bu kadar emin konusuyosun
Eski Sevgilimin evlendigi kadın kendinden yasca buyuk 3 cocuklu daha once defalarca dini nikahla farklı adamlarla olmus biriymiş
Bunu da eski sevgilim anlattı oldu mu
üzücü bir durum, söyledikleri belli ki yalan. her şey bir anda olmuş gibi değil de önceden de bu kişi varmış demek ki.Evet
Sevgilim ben onu terkedince hemen ertesi gun baska birini bulmus ve 3 haftada onla evlenmiş
Ben inanamadım buna
Bana onu terketmemden dolayı cok acı cektiği icin o acıya dayanamadıgı icin hemen baskasını bulup evlendiğini soyledi
Seni dusunmedigim 1 gun bile olmadı dedi
Ama bana da geri donmedi
Sizce doğru olabilirmi bu soyledikleri?
dikkat edersen terkeden kadın cnm adam değil. hala nasıl adamda suç buluyorsunuzüzücü bir durum, söyledikleri belli ki yalan. her şey bir anda olmuş gibi değil de önceden de bu kişi varmış demek ki.
Konu sahibi evliüzücü bir durum, söyledikleri belli ki yalan. her şey bir anda olmuş gibi değil de önceden de bu kişi varmış demek ki.
dikkat edersen canım, seni unutmak için evlendim deyip karısının arkasından eski sevgilisine methiyeler düzen de adam(!) :)dikkat edersen terkeden kadın cnm adam değil. hala nasıl adamda suç buluyorsunuz
evli adama msj atan kadın ilk başta ama. muhtemelen terketti sonra adam baktı peşinden gelmiyor kudurdu tabi. tipik egolu kezban cnmdikkat edersen canım, seni unutmak için evlendim deyip karısının arkasından eski sevgilisine methiyeler düzen de adam(!) :)
Dövüşmen guzum konu sahibi evli zaten H holdencaufield 2 tane de çocuğu vardikkat edersen canım, seni unutmak için evlendim deyip karısının arkasından eski sevgilisine methiyeler düzen de adam(!) :)
AY ÇÜŞ YANİ... saçını başını yolasım geldikonu sahibinin kuzumDövüşmen guzum konu sahibi evli zaten H holdencaufield 2 tane de çocuğu var
Kız sen de yeter artık. Aaaa. Bak kocasız kalar çocuğunla baba evine düşersen görersin gününü.Dövüşmen guzum konu sahibi evli zaten H holdencaufield 2 tane de çocuğu var
Bir saattir yazıyorum okumuyorsunuz kiAY ÇÜŞ YANİ... saçını başını yolasım geldikonu sahibinin kuzum
erkeksiz yaşayabiliyorum çok şükürKız sen de yeter artık. Aaaa. Bak kocasız kalar çocuğunla baba evine düşersen görersin gününü.
ay en iyisi valla cnm ya..... kahırlarını çekiyoruz başka bişey değil yani... tek konu hariç o olmasa hayatta evlenilmezerkeksiz yaşayabiliyorum çok şükür
Konu sahibi evli
Neden muhatap oluyorsunuz onu anlamadım ne bekliyorsunuz şimdi kıymete mi geldi zaten bıraktım yazmışsınız
Çok güzel bir kazık yemissin Allah'a havale et boşver kapat konuyu önüne bak bu yeni olan birşey değil demekki 3 kişilik bir ilişkiyi yaşıyordu pislik sen de kandirildin ayakta . Evlenmişse gerçekten Alakani kes üzülme aglama düşünme belki daha çok nefret edersin bu sayede . Kafan rahat olsun kurtuldun öyle pislikten öyle evlilikten de hayır gelmezEvet
Sevgilim ben onu terkedince hemen ertesi gun baska birini bulmus ve 3 haftada onla evlenmiş
Ben inanamadım buna
Bana onu terketmemden dolayı cok acı cektiği icin o acıya dayanamadıgı icin hemen baskasını bulup evlendiğini soyledi
Seni dusunmedigim 1 gun bile olmadı dedi
Ama bana da geri donmedi
Sizce doğru olabilirmi bu soyledikleri?
Geçen konusunda bi sebep belirtmedi boşanmayı düşünmüyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam.Neden boşanmıyor peki bunu anlayan var mı?
Kocam değil o benim ayrı hayatlar yaşıyoruz bilmem ne . ee niye boşanmamış
İlişki 4 kişilik. Çocukları da sayarsak 6 hattaÇok güzel bir kazık yemissin Allah'a havale et boşver kapat konuyu önüne bak bu yeni olan birşey değil demekki 3 kişilik bir ilişkiyi yaşıyordu pislik sen de kandirildin ayakta . Evlenmişse gerçekten Alakani kes üzülme sglams düşünme belki daha çok nefret edersin bu sayede . Kafan rahat olsun kurtuldun öyle pislikten öyle evlilikten de hayır gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?