- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Ben de 3 hafta öncesinde birbirlerini tanımadıklarına inanmadığım için o şekilde yazmıştımHayir zaten kizimizla birlikte iken evlendigi kisiyle de birlikte idi muhtemelen. Kiz hamile oldugunu soyleyince alar topar evlendiler belki de. Hamilelik uc hafta degildir. Yanlis anlasilmisim.
Benim de eskisi, ayrıldığımız gibi bütün eski sevgililerini eklemis. Üstelik evli eski sevgilisiyle sosyal medyada beğeniler havada ucusuyor. Kadın beni engellemis. :) Kadını da tanımıyorum(eski sevgilim bahsetmisti sadece) o beni nerden tanıyor bilmiyorum. Yani ikinizi idare etme olasılığı yüksek.Evet
Sevgilim ben onu terkedince hemen ertesi gun baska birini bulmus ve 3 haftada onla evlenmiş
Ben inanamadım buna
Bana onu terketmemden dolayı cok acı cektiği icin o acıya dayanamadıgı icin hemen baskasını bulup evlendiğini soyledi
Seni dusunmedigim 1 gun bile olmadı dedi
Ama bana da geri donmedi
Sizce doğru olabilirmi bu soyledikleri?
Kocasız kalma korkum yok, babamın evinde ne var ya, mis gibi ev. Onu da bulamayan var kıymetini bil. Terbiye timsali sayılmayız ama daha resmen evliyken sevgili bulmak aştı bizi biraz kusura bakma.Beni kıskırtmak icin yazılan yorumları dikkate almıyorum bu konuya yorum yapanlara cevap vericem sadece
Tipik kk gecmis konuları arastırıp konu sahibini atese tutmaya bayılan topluluk hep hazırda bekliyo
Hepiniz terbiye timsallerisiniz mubarek
Ordan konusması kolay cocuklarla kocasız kalın sizde aile evine geri donun yasayın da gorun bakalım nasıl oluyomus
Anneliğime laf uzatanın alnını karıslarım
Hamileydim mevsim kıştı çilek aş erdim ,eşim o hışımla cıkıp 3 dk da buldu.Mevsimi degilse de yedim yani..birdaha olsa birdaha yerdim.Evet
Sevgilim ben onu terkedince hemen ertesi gun baska birini bulmus ve 3 haftada onla evlenmiş
Ben inanamadım buna
Bana onu terketmemden dolayı cok acı cektiği icin o acıya dayanamadıgı icin hemen baskasını bulup evlendiğini soyledi
Ama bana da geri donmedi
Eğer durum böyleyse gerekçekten mide bulandırıcıAdım adım gidelim mi.?
Evlisiniz ve iki çocuğunuz var.
Bu arada sevgiliniz oluyor.
Sevgilinizin de muhtemelen başka bir sevgilisi var ve ikinizi aynı anda idare ediyor.
Sonra sizden ayrılıyor ve o kızla evleniyor.
Bence burada tek bir doğru bile yok. Kıza üzüldüm sadece.
Cnm sakın inanma ,affedersin tam bir pislik gibi davranmış ,şu saaten sonra görüşseniz ne olur ,adam gitmiş başkasıyla evlenmiş ,boşver önüne bak ,görüşme artık onunla, bitmiş hadise artıkEvet
Ben inanamadım buna
Ama bana da geri donmedi
Bilmez miyimEski konularını okursan dalga geçtiğini anlarsın konuşma tarzı bile çok ukala dalga geçer gibi
Emin ol o kız önceden de vardı. Ayni tarz bir durum başıma geldi.Evet
Ben inanamadım buna
Ama bana da geri donmedi
pislik gibi niye davransın cnm. sonuçta onu terketmiş. adam napsaydı terketme diye yalvarsamıydı o da gidip evlenmiş. böyle hemcinslerimden neret ediyorumCnm sakın inanma ,affedersin tam bir pislik gibi davranmış ,şu saaten sonra görüşseniz ne olur ,adam gitmiş başkasıyla evlenmiş ,boşver önüne bak ,görüşme artık onunla, bitmiş hadise artık
Adam kızı terk edip evlenmiş ,kadında mı evlenmiş? kafam yandı sabah sabahpislik gibi niye davransın cnm. sonuçta onu terketmiş. adam napsaydı terketme diye yalvarsamıydı o da gidip evlenmiş. böyle hemcinslerimden neret ediyoru
Kadın zaten evliAdam kızı terk edip evlenmiş ,kadında mı evlenmiş? kafam yandı sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?