- 11 Aralık 2020
- 970
- 3.179
- 63
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Hanımefendi anlamıyorsunuz galiba evlisiniz evliii kağıt üzerinde olması birşeyi değiştirmezz.. niye resmi boşanmıyorsunuz o zaman?? Ayrıca salak mı sevgiliniz bir ailesi yok mu tutup internetten biriyle 3 haftada evleniyor ve sevgilinize de dini nikahla birçok kez evlendim diye anlatıyor kim anlatır ya bunu..Benim bi eşim yok kagıt ustunde kalan resmi nikahtan baska hicbiseyim değil o hayatımda değil beraber değiliz benlemi yasıyosun ki bu kadar emin konusuyosun
Eski Sevgilimin evlendigi kadın kendinden yasca buyuk 3 cocuklu daha once defalarca dini nikahla farklı adamlarla olmus biriymiş
Bunu da eski sevgilim anlattı oldu mu
E tamam o zaman, bekle belki gider kadın.Benim bi eşim yok kagıt ustunde kalan resmi nikahtan baska hicbiseyim değil o hayatımda değil beraber değiliz benlemi yasıyosun ki bu kadar emin konusuyosun
Eski Sevgilimin evlendigi kadın kendinden yasca buyuk 3 cocuklu daha once defalarca dini nikahla farklı adamlarla olmus biriymiş
Şuan seni alkışlıyorum ve duygularına tercüman olduğun için teşekkür ediyorumHanımefendi anlamıyorsunuz galiba evlisiniz evliii kağıt üzerinde olması birşeyi değiştirmezz.. niye resmi boşanmıyorsunuz o zaman?? Ayrıca salak mı sevgiliniz bir ailesi yok mu tutup internetten biriyle 3 haftada evleniyor ve sevgilinize de dini nikahla birçok kez evlendim diye anlatıyor kim anlatır ya bunu..
sonuçta evlenmiş mii evlenmiş bitmiş yaa sizin resmi nikahınız duruyor 2 çocuğunuz var bekar olan sevgilinizle evlenen kadına laf diyorsunuz biraz yüz olur insanda 2 çocuğunuzdan utanın önce resmi boşanın sonra naparsanız yapın adam artık evli haa zaten sevgiliniz evli insanlarla olmaya sizden alışık daha önce evlenip ayrılmış dini nikahlar kıymış biriyle evlenmesine neden şaşırdınız?? Siz eşinizin evinde yaşamıyor musunuz??
Ya yuh artık eskiden vardı eş cocuk oyle olduEsin yoksa beraber değilseniz çocuk nasıl olabiliyor
Eşimin evinde niye yaşayım Allah Allah ayrıldık bitti diyorum ailemle yaşıyorum şuan benŞuan seni alkışlıyorum ve duygularına tercüman olduğun için teşekkür ediyorum
O zaman sende ağına düşürecek av ariyosunEşimin evinde niye yaşayım Allah Allah ayrıldık bitti diyorum ailemle yaşıyorum şuan ben
Bu arsızlığın nirvanası ama ya. Hem evlisiniz, evli olduğunuz halde (kağıt üzerinde olması önemli zaten sadakat yükümlülüğünüz boşanma davası açmış olsanız bile dava sonuçlanana kadar devam eder, sizde dava bile yok) başka adamlarla birlikte oluyorsunuz hem de elin boşanmış kadınının arkasından konuşuyorsunuz. Bir dönün kendinize bakın ben nasıl bir kadınım diye. Yazık o elinizde heba olan çocuklara. Kim ister böyle bir anne?Benim bi eşim yok kagıt ustunde kalan resmi nikahtan baska hicbiseyim değil o hayatımda değil beraber değiliz benlemi yasıyosun ki bu kadar emin konusuyosun
Konu sahibine dedim de ne olmus ozet lütfenBize diyorsan galiba evet halen insanlara güveniyoruz ama geçmis konulara bı bakıyoruz herşey ortaya çıkıyorkonu sahibi için diyorsan hiç saf değil saf gorunmeye çalışıyor ama biz yemedik
Hayir zaten kizimizla birlikte iken evlendigi kisiyle de birlikte idi muhtemelen. Kiz hamile oldugunu soyleyince alar topar evlendiler belki de. Hamilelik uc hafta degildir. Yanlis anlasilmisim.3 haftada hamile olduğunu bile öğrenemez ki insan y da daha yeni öğrenir
Özetlemeye kalsam bitmezz asko önceki bı konusunda da fakesin falan demislerKonu sahibine dedim de ne olmus ozet lütfen
Ya sen de bam teline vuruyorsunSizin o kadından farkınız ne ki? Ay pardon siz hala evlisiniz bir de bir çocuk eksik yapmışsınız.
Sen kimsin kim istermis boyle anneBu arsızlığın nirvanası ama ya. Hem evlisiniz, evli olduğunuz halde (kağıt üzerinde olması önemli zaten sadakat yükümlülüğünüz boşanma davası açmış olsanız bile dava sonuçlanana kadar devam eder, sizde dava bile yok) başka adamlarla birlikte oluyorsunuz hem de elin boşanmış kadınının arkasından konuşuyorsunuz. Bir dönün kendinize bakın ben nasıl bir kadınım diye. Yazık o elinizde heba olan çocuklara. Kim ister böyle bir anne?
Kimse senin anneligine laf etmedi ki kocasız kalınca koca arayışına girmeyen kendi ayakları üzerinde duran birçok kadın var bu kulüpte onlardan biri de sen olabilirdin ama sen sevgilinin senden ayrılıp başka kadınla evlendiğini üstüne pişman olduğunu üstüne evlendiği kadının neymiş cocuklu avını ağına geçiren kadın olarak hitap ediyorsunuz kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişlerBeni kıskırtmak icin yazılan yorumları dikkate almıyorum bu konuya yorum yapanlara cevap vericem sadece
Tipik kk gecmis konuları arastırıp konu sahibini atese tutmaya bayılan topluluk hep hazırda bekliyo
Hepiniz terbiye timsallerisiniz mubarek
Ordan konusması kolay cocuklarla kocasız kalın sizde aile evine geri donun yasayın da gorun bakalım nasıl oluyomus
Anneliğime laf uzatanın alnını karıslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?