- 29 Haziran 2024
- 16
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi portakal355
-
Aynen katılıyorumAdam diyor ki ben evlenmek istemiyorum vakit geçirelim ama durum ciddiye binmesin, üzüldün mü demesi normal kontrol ediyor işte evlenme ama cebinden de eksilme…
Evlilik düşünmeyen adamı da gönülsüz evlendirmezsiniz herhalde.
ne bileyim üzüldün mü deyince olay da taze olunca insan tutunacak bir umut arıyor sanırımAdam diyor ki ben evlenmek istemiyorum vakit geçirelim ama durum ciddiye binmesin, üzüldün mü demesi normal kontrol ediyor işte evlenme ama cebinden de eksilme…
Evlilik düşünmeyen adamı da gönülsüz evlendirmezsiniz herhalde.
ya üç yıl bence uzun bir süre. evet belki uzak şehirlerdeydik ama sürekli konuşur ayda bir de görüşürdük. şimdi o yokken boşlukta gibiyim yoluma nasıl devam etmem gerektiğini bilemiyorum.Ya yapmayın şöyle şeyler gözünüzü seveyim. Zerre değer vermeyen insanlara karşı hala nasıl bir şeyler hissedebiliyorsunuz?
ailesiyle ailem tanışmıştı. onlar da çok istiyordu olmasınıYakında ailesinin bulduğu biriyle nişanlanır, hiç şaşmaz
merhaba 3 yıllık bir ilişkim vardı. ayrı şehirlerde yaşıyorduk. şubat ayında nişan yapmayı düşünüyorduk ama bazı sağlık sorunları nedeniyle yapamadık. Nisan ayından beri de aramız pek iyi olmamaya başladı. kaba davranmaya, arayıp sormamaya başladı. genelde arayan hep ben oluyordum. o ise ya telefonlarımı açmıyor, sonasında geri de dönmüyor ya da işim var deyip hemen kapatıyordu. defalarca sebebini sordum hep işim var dedi. ben gün geçtikçe içten içe huysuzlandım hep. geçen hafta da bulunduğu şehre gittim görüşmek istediğimi söyledim ama o gelmeyeceğini söyledi. bana evlenmek istemiyorum demişti çok öncesinde ama sonra toparlamıştık. bunu söyledi yine önceden de söyedim dedi. ben de ayrılığı kabullendim ve geri döndüm. o gün yine mesaj attı üzüldün mü diye. bir erkek hem evlenmek istemiyor hem de ayrılmak istiyor gibi tavır takındıktan sonra neden üzülüp üzülmediğini sorar karşısındakine? üzgün ve kızgın olduğu söyledim. benimle konuşmayı sevdiğini onu rahatlattığını söyledi. hiçbir şey yazmadım ama canım çok yanıyor günlerdir ağlıyorum. ne yapacağım ben içimdeki duygularımı söylemeli miyim
ne bileyim üzüldün mü deyince olay da taze olunca insan tutunacak bir umut arıyor sanırım
İletişimi devam ettirelim, ruhunu sömüriyim, ama evlenmeyelim diyor size. Sevginizi sonuna kadar kullanacak yani. Kaçın.merhaba 3 yıllık bir ilişkim vardı. ayrı şehirlerde yaşıyorduk. şubat ayında nişan yapmayı düşünüyorduk ama bazı sağlık sorunları nedeniyle yapamadık. Nisan ayından beri de aramız pek iyi olmamaya başladı. kaba davranmaya, arayıp sormamaya başladı. genelde arayan hep ben oluyordum. o ise ya telefonlarımı açmıyor, sonasında geri de dönmüyor ya da işim var deyip hemen kapatıyordu. defalarca sebebini sordum hep işim var dedi. ben gün geçtikçe içten içe huysuzlandım hep. geçen hafta da bulunduğu şehre gittim görüşmek istediğimi söyledim ama o gelmeyeceğini söyledi. bana evlenmek istemiyorum demişti çok öncesinde ama sonra toparlamıştık. bunu söyledi yine önceden de söyedim dedi. ben de ayrılığı kabullendim ve geri döndüm. o gün yine mesaj attı üzüldün mü diye. bir erkek hem evlenmek istemiyor hem de ayrılmak istiyor gibi tavır takındıktan sonra neden üzülüp üzülmediğini sorar karşısındakine? üzgün ve kızgın olduğu söyledim. benimle konuşmayı sevdiğini onu rahatlattığını söyledi. hiçbir şey yazmadım ama canım çok yanıyor günlerdir ağlıyorum. ne yapacağım ben içimdeki duygularımı söylemeli miyim
Üstelik adamın gerçek bir sevgilisi de var ki ayağına kadar gelmiş kızla yoksa neden görüşmesinİletişimi devam ettirelim, ruhunu sömüriyim, ama evlenmeyelim diyor size. Sevginizi sonuna kadar kullanacak yani. Kaçın.
Olabilir evetÜstelik adamın gerçek bir sevgilisi de var ki ayağına kadar gelmiş kızla yoksa neden görüşmesin
evet en kırıcısı da buydu oraya kadar gittim ama bana beş dakika zaman ayırp gelmedi. şu dediklerini yüzüme söyleseydi bu kadar canım yanmazdı belki.Adamın şehrine gitmişsin senle görüşmemiş emin ol hayatında başkası da var
evet evlenmek istemediğini anladım artık üzgünüm ama geçer heralde. tekrar dönmeye kalkmaz değil mi ara ara. bunu kaldıramam çünküGeçmiş olsun, adamın evlilikte gözü yok, var da seninle değil
Seni yokluyor üzüldün mü vs diye kendine evlenileceği kızı bulana kadar cebinde tutmak amacı inan bana böyle, ben de yaşadım çünkü benzer şeyleri
Benzer şeyler yaşadım ve ilişki bitince en çok kendimden nefret ettim, çünkü ona bu izni ben vermiştimevet en kırıcısı da buydu oraya kadar gittim ama bana beş dakika zaman ayırp gelmedi. şu dediklerini yüzüme söyleseydi bu kadar canım yanmazdı belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?