Sevgilim benden sürekli para istiyor?

Ya bilmiyorum sevgilimle para alışverişinizi hep oldu. Hangimizde varsa onunkini kullandık. Mesela ben aile yanındaydım o şehir dışında öğrenci, sonra o çalışmaya başladı benim öğrencilik zamanımdı gibi.
Şimdi eşim kendisi.
Ama o güveni vermeseydi zerre kıpırdamazdım.
Ki siz rahatsızlık hissetmişsiniz.
Demek ki yolunda gitmeyen bir şeyler var.
Bakalım parayı kesin. Tavırları değişecek mi?

Olayın parasında olmama sebebin parayı kendin kazanmayıp babandan alman olabilir mi acaba? Öğrenciyim dediğin için söylüyorum. Öyleyse daha kötü çünkü saf olup kendini kullandırtmakla babanın emeğine acımamak farklı şeyler. Ne alaka yani böyle yüzsüz insanları neden barındırıyorsunuz çevrenizde. Hemen kurtulun.

Durumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
işin parasında olmak da suç değil bu arada.para önemli.kadından para isteyen erkekten nefret ederim.5 para etmezler.daha fazla yolunmadan at bunu gitsin.

Durumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Ondan sana bir şey olmaz.Hala ne diye hayatında tutuyorsun?Beklentin ne?

Borcunu umarim geri öder. Sutla bu serefsizi. Bariz kullaniyor seni bu erkek bozuntusu, ac gözünü

Zaten aramız limoniydi engellemiştim bile sonra yeni düzeldi üstüne tekrar para istemesi buz gibi oldum şimdi ayrılmak istesem bu sebepten dolayı diye düşünecek kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bana illa onun isteklerini yapmak zorundaymisim gibi hissettirmesinden bıktım

Erkek kıtlığı mı var şekerim .. Degerınızı bilene bakın ömür boyu bu adamı doyuramazsın en ufak tartısmada senden kötüsü olmaz kaç bende kurtar kendini

Ay yazık ya genç saftirik kız belli ki böyle konular zaman zaman açılıyor burada hayret ediyorum
Hep söylüyorum eskiden en azından çalışmayıp evde hizmet ediyordu kızlarımız. Şimdi hem çalışıp para kazanıp hem de hizmet ediyolar üstüne maaş kartını eşe sevgiliye takdim etmeler falan. Feminizmi bu kadar yanlış kullanan başka toplum var mı bilmiyorum 😂😂 Bu işten yararlananlar da yine erkekler oldu giderayak

Kendin de öğrenciymişsin hangi paradan veriyorsun

Burs gibi düşünün verin gitsin

Zaten aramız limoniydi engellemiştim bile sonra yeni düzeldi üstüne tekrar para istemesi buz gibi oldum şimdi ayrılmak istesem bu sebepten dolayı diye düşünecek kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bana illa onun isteklerini yapmak zorundaymisim gibi hissettirmesinden bıktım
Vermeyin. Eğer doğrudan sana para veremem diyemeyecekseniz; toplu paranız varsa ailenize yA da bir yakınıza borç verdiğinizi, aylık düzenli geliriniz varsa bireysel emeklilik hesabı açtırdığınızı söyleyin. Onunla beraberken harcamalarınıza dikkat edin. Her aldığınızı aldığınız şeyin fiyatını söylemeyin. Zaten niyeti sizi kullanmaksa uzaklaşacaktır.

Sizden aldığı 500-800 TL ile ne yapacak? Kafeye mi gidecek gitmesin, yemek mi yiyecek evde annesinin yaptıklarını yesin giyim kuşam mı alacak çalışsın daha çok kazansın.Bir arkadaş yazmış başkasıyla gezmek için istemiyordur inşallah. Hadi birlikte gezer tozarken mesela sinema biletini siz alsanız, arada yemeği siz ısmarlasanız anlarım.
Zamanında ben yaptım hem de çooook yaptım şimdi hatırlamak istemiyorum.
Çalışıyor mu sevgiliniz?

Back
X