Sevgilim benden sürekli para istiyor?

üstüne tekrar para istemesi buz gibi oldum şimdi ayrılmak istesem bu sebepten dolayı diye düşünecek
Gayet düşünebilir, sakınca yok. Bence ayrılmak için yeterli bir sebep.

Ama;

sürekli bana illa onun isteklerini yapmak zorundaymisim gibi hissettirmesinden bıktım
Böyle birşey varken iş paraya pula kalmadan sepetlemeniz lazımdı.

Çok pişmanım içim gidiyor enayi gibi hissediyorum
Zararın neresinden dönersen kardır. Bırak ayrıl gitsin . Başının gözünün sadakası olsun verdiğin de. Vermeyecek çünkü.. ama bir daha görüşme. Vermeyi bırak para istemesi bile ayrılma sebebi bence… insan eşinden bile 100 lira isterkem çekiniyor

Olayın parasında değilim ne demek? Bence biraz olayın parasında olsanız iyi edersiniz. Ya iddia oynuyor ya alkol alıyor ya da başka bir madde.

Zaten aramız limoniydi engellemiştim bile sonra yeni düzeldi üstüne tekrar para istemesi buz gibi oldum şimdi ayrılmak istesem bu sebepten dolayı diye düşünecek kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bana illa onun isteklerini yapmak zorundaymisim gibi hissettirmesinden bıktım
Sebep bu zaten. Ayrıca ne düşünürse düşünsün.

Hemen ayrılın çok net söylüyorum.
Durumu sıkışık olur siz teklif edersiniz borç vermeyi o da hemen öder ona asla bir şey denmez ama sürekli borç istiyor bir de ödeme yapmiyormus. Sizi kullanıyor çok net. Öğrenci için şu an 3 bin lira iyi para bir ay geçinirsiniz o parayla.

Memur gibi maaşa bagladiysan bari sogortasini da yapsaydin.
Nasıl olsa düzenli olarak ödeme yapiyormussun.
Asıl mesele para değil,asıl mesele para vermedigin yahut paran olmadığı zaman ne isteyeceği ?
Gerçi para vermezsen bırakır gider bence.
Boşuna düşünmeyelim ötesini.🤔

Durumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
Sen de öğrencisin demek ki yaşın genç bırak Allah aşkına . Üzgünüm ama seni kullanıyor. Sen çalışmıyorsun niye bir erkeğe bakıyorsun. Asıl erkeğin sana sorması lazım bileye ihtiyacın var mı diye. Sen bir iki kere verme bak nasıl uzaklaşıyor senden.
Gençsin daha ilerde ne salakmışım deme lütfen pişman olursun .
Sen ondan bir miktar iste çok sıkıştım de bak o verecek mi?
Bir erkek parası yoksa çalışır ailesinden ister. Yoksa amcası, daysı kuzeninden ister. Erkek arkadaşlarından ister ama Bir öğrenciden para istemez hele ki bu sevgilisiyse. Lütfen kendi iyiliğin için bırak paranı harcatma.
Sen gidip 3 yaşındaki çocuktan para ister misin? Onunda senden istememesi lazım.
Sen duygusal bişeyler hissedebilirsin ama biraz bu olaya dışardan bak paranı da , kendini de kullandırtma

Son düzenleme:
Zaten aramız limoniydi engellemiştim bile sonra yeni düzeldi üstüne tekrar para istemesi buz gibi oldum şimdi ayrılmak istesem bu sebepten dolayı diye düşünecek kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bana illa onun isteklerini yapmak zorundaymisim gibi hissettirmesinden bıktım
düşünsün.. o sebepten diye düşünsün
bu nasıl bir afedersin ama enayiliktir
baban çok mu zengin kuzum senin?
derhal ayrıl ondan.. zararın neresinden dönersen kar

Bu sebepten olduğunu düşünsün ezik . Biraz utansın çünk yaptığı utanılacak bişey

3.000 i bulmuştur hiç ödeme yapmadı 😞 ve faturalarını da ara ara odetiyor

Seni sevmiyor sadece yolmak için seninle, duygusal boşluğunu kullanıp sömürüyor seni,

Babanın parasını bu iğrenç herife yedirmeye utan😡 Kendin kazan, kendin yedir ama babanın parasını asla 🙅🏻‍♀️

Baban aman kızım ‘jigolosuna’ yedirsin diye mi yolluyor para o kadar çalışıp didinip ?

Bir yerden çıkar görürsün.

Yahu ben kimseden 5 kuruş istemiyorum kadın halimle bunlar erkek mi? Erkek diye nasıl yanınızda tutuyorsunuz böylelerini hayret 🤯

Seni sevmiyor sadece yolmak için seninle, duygusal boşluğunu kullanıp sömürüyor seni,

Babanın parasını bu iğrenç herife yedirmeye utan😡 Kendin kazan, kendin yedir ama babanın parasını asla 🙅🏻‍♀️

Baban aman kızım ‘jigolosuna’ yedirsin diye mi yolluyor para o kadar çalışıp didinip ?

Bir yerden çıkar görürsün.

Yahu ben kimseden 5 kuruş istemiyorum kadın halimle bunlar erkek mi? Erkek diye nasıl yanınızda tutuyorsunuz böylelerini hayret 🤯
Ay bende istemem utanırım ne münasebet ya .
Para istemek varsa yerim yoksa aç gezerim yani.

Durumu çok iyi değil sürekli borç vermemi istiyor alenen yapıyor bunu birkaç kere verdim 500-800 vs vs olayın parasında değilim ama iyi niyetimi kullanıyor gibi bende sonuçta öğrenci bir insanim sürekli ricada bulunuyor emrivaki yapıyor sanki yapmam gerekiyormus gibi ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık?
bir erkegin bir bayandan para istemesi benim gözümde karakreri yerdedir onunlada isim olmaz

Eee düşnsün ne olacak ? Sen sadece para mevzusundan değil bunun beş para etmez biri olduğundan ayriliyorsun.

Back
X