Konu sahibesi, dört sene önceki kendimi gördüm konuda. Burada belki bilenler bilir benim eski sevgilim de böyleydi, sürekli benden para alıyordu. Beni cebimde 5 TL ile memleketime göndermişti resmen. Aileme rezil olmuştum. Tabii ki anlatamamıştım ama ailem anladı.
Onun yüzünden üniversite hayatımın iki senesi hapis gibi geçti. Tam özgür oldum derken virüs başladı yine kapandık.
Dört yılım çöp.
Olayın sonunda ne oldu biliyor musun? "Sen ne yaptın ki?" "Sen bencilsin" "Fedakar değilsin".
İnan bana kestiğin anda "Sen zaten hiçbir şey yapmadın ki" olacak. Hem sen o parayı versen de vermesen de bir süre sonra o terk edecek seni maalesef. Pişman olacaksın.
Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi sen kendi paranı kazansan inan bana böyle olamazsın. Bence bir işe gir çalış. Bazı şeyleri daha iyi anlayabilmen için.
Ailen seni karşılıksız sevilmeyeceğine mi inandırdılar ne yaptılar bilmiyorum ama bence bir süre ilişki düşünme. Çünkü bu çocuk gidecek, bir sonrakine de aynı olacaksın.
Ben o hataya da düştüm. Bir sonrakinde yine aynı şey oldu. Bir süre sonra desteği kesince, "yattığım o**** bile yapabileceğim bir şey var mı dedi sen hiçbir şey yapmadın." Dedi. Yaptıklarımı hatırlattım, "geçmişte kaldı, aciz insan geçmişten bahseder"

Çalışmanı ve psikolojik desteğe gitmeni öneririm.
Not: yanlış anlamayın, erkek para istememeli diye düşünmüyorum ama öğrenciden de destek beklenmez.