- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.996
- 528
Kırıcı yazmamış bence çok doğru bir şey yazmış. Kulak ver.Kirici olmak zorundamisiniz?
Dogru dediniz. Aldatmak olmadigina gore o zaman benimde o'na kalkip sen beni aldatiyorsun demem cok sacma olur o zaman degil mi?Telefon arkadaşısınız yani
ilişki yok ki aldatmak olsun
Ben değilim gerçekler kırıcı. Adamla yüzyüze gelmemişsiniz, nasıl kokar nasıl hareketleri var, olaylar karşısında neye dönüşür, stresle nasıl başa çıkar hiç bilmiyorsunuz. Sizi bağlayan bir hukuk yok, farklı ortamlardasınız, internet gitse en basitinden bi engel çaksanız siz de biteceksiniz. Hayatlarınız bi daha değmeyecek birbirine. Engelleyin geçin, bunu da mı biz söyleyelim?Kirici olmak zorundamisiniz?
Nasıl giderseniz gidin. Sizi düşünmeyecektir. Sanal aşktan ne umuyorsunuz ki? Koca kadınsınız. Müge Anlı'ya düşersiniz bir gün.Siz soyleyin lutfen. Nasil gitmeliyim mesela?
Kontrol etmedi, kendi de orada bulunuyordu ve tesadüf eseri gördü.İçeriği okudum.
Bravo size tanışma sitelerini kontrol etmek nereden aklınıza geldi.
Hayir arkadasim sevgilisini orada goruyor. bende meraktan acaba varmidir diye baktik. ve gordum. gercekten tesaduf eseri.Kontrol etmedi, kendi de orada bulunuyordu ve tesadüf eseri gördü.
Kocişim yapmaz desek, güvensek ve yanılsak bunun nesi komik? Evet gurur ve onur sahipleri affetmiyor. Komik olan sizin kutsal pipisiz yapamıyor oluşunuz.Birazda pozitif bakalım. Zaten adam 50ye geliyor artık teklemeye başlar eğer aile ve düşünce yapılarınız uyuyorsa devam edin çünkü kimsenin aldatmayacağının garantisi yok artık bu devirde. Benim kocişim asla yapmaz, ben asla affetmem diyenler komik. Normalleştirmiyorum ama böyle arayışta olanlar aramakla kalıyor, yapanlar zaten yapıyor.
Kaç kez aldatılıp affettiniz bilemiyoruz ama herkes siz değil. Bazı insanlar için sadakatsizlik affedilemez, kabul edilemez bir şeydir.Birazda pozitif bakalım. Zaten adam 50ye geliyor artık teklemeye başlar eğer aile ve düşünce yapılarınız uyuyorsa devam edin çünkü kimsenin aldatmayacağının garantisi yok artık bu devirde. Benim kocişim asla yapmaz, ben asla affetmem diyenler komik. Normalleştirmiyorum ama böyle arayışta olanlar aramakla kalıyor, yapanlar zaten yapıyor.
Milletin kocişi ile 2 yıllık sanal muhabbeti nasıl oldu da bir araya getirdiniz ya? Kocişten ayrılmak mı daha kolay yoksa 2 yıllık muhabbeti bitirmek mi?Birazda pozitif bakalım. Zaten adam 50ye geliyor artık teklemeye başlar eğer aile ve düşünce yapılarınız uyuyorsa devam edin çünkü kimsenin aldatmayacağının garantisi yok artık bu devirde. Benim kocişim asla yapmaz, ben asla affetmem diyenler komik. Normalleştirmiyorum ama böyle arayışta olanlar aramakla kalıyor, yapanlar zaten yapıyor.
O arkadaşımın da es adayı abddeydi. Üstelik korona zamanıydı, turkiye kırmızı listedeydi . Yani gelse geri donunce iki hafta karantinada kalmalıydı vsKomikmis.
Kişi başı gecelik otel fiyatı bu türkiye için zaten. Abd ve ab için ödenmeyecek rakamlar hiç değil.O arkadaşımın da es adayı abddeydi. Üstelik korona zamanıydı, turkiye kırmızı listedeydi . Yani gelse geri donunce iki hafta karantinada kalmalıydı vs
O yüzden gelemedi, onun yerine hem turkiyeden hem abdden direkt uçuş olan ülkelerde 3 ayda bir buluşurlardi. Ki dediğim gibi korona zamanıydı.
Bir bulusmalarında zoom actilar, bizim cift, kızın ailesinin evinde imam, kızın kardeşleri başka başka şehirlerden, adamın ailesi, adamın kardesleri vs. Zoomdan kıyıldı imam nikahi:)
Ki bu çocuğu ben tanıyorum abdde uzun yıllar yaşamış , düzenini kurmus, zengin biri değil. Kız zaten benim canim arkadasim, o da çok zengin biri değil. Buna rağmen bir şekilde defalarca görüşmeyi başardılar.
Bu yüzden kimse bana uzak mesafeden dolayı görüşemiyoruz demesin, hiç mantıklı gelmiyor. Kaldı ki abd uzak mesafe bile sayılmaz, senin için merak ettim, 2 dakikalik bir araştırma yaptım, New Yorkun göbeğinden almanyaya 8.700 tllik bilet buldum. Eki Görüntüle 3448445
250 euro bile degil. Kaldı ki ikiniz de euro dolar kazanan insanlarsınız. Bunca senede paranızı birleştirip bir kere gidemediniz mi? Ben orta gelire sahip biriyim, vizem olsa şu fiyattan gidiş gelis+birkaç gün otel yemek vs bana bile koymaz yani
İma yollu bir tesbitti benimki ama arkadaşı sevgilisini orada yakalamış o da benimkide burada mı acaba diye bakmış. Doğru yanlış ben beyana bakarım.Kontrol etmedi, kendi de orada bulunuyordu ve tesadüf eseri gördü.
Bu adam arkadaşlık sitelerinde adıyla soyadıyla gercek resmiyle bulunuyorsa bu kadar yakalanmadan korkmuyor, sizi sallamiyor demektirHayir arkadasim sevgilisini orada goruyor. bende meraktan acaba varmidir diye baktik. ve gordum. gercekten tesaduf eseri.
Kutsal pipi miKocişim yapmaz desek, güvensek ve yanılsak bunun nesi komik? Evet gurur ve onur sahipleri affetmiyor. Komik olan sizin kutsal pipisiz yapamıyor oluşunuz.
sadece fotosu ve sehrinden bulduk.İma yollu bir tesbitti benimki ama arkadaşı sevgilisini orada yakalamış o da benimkide burada mı acaba diye bakmış. Doğru yanlış ben beyana bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?