- 20 Ekim 2009
- 8.708
- 15.203
- 823
- Konu Sahibi dilaragusel
-
Tamam anladik rahatsizsin gecmis olsun ama daha 2 bulusmada adama hangi kafayla sarildinsana sadece Allah razı olsun diyorum.
biraz empati kursa nlar
boş boş işi yok ve her konuya cvp yazıp yazanları soğutuyor
nelere sebep olduğunu fark edebilse
vicdanlı olabilse
obsesifliği bilirsin herkes bilir anlatamicam şimdi yaşadıklarmı
sana çok teşekür ederim.
sana sadece Allah razı olsun diyorum.
biraz empati kursa nlar
vicdanlı olabilse
sana çok teşekür ederim.
sen hiç sarılmadın mı?masumcaysa madem daha yeni tanıştığın adama ne diye sarıldın ?
keşkeciddi değilsiniz değil mi?
yani ne olur ciddi olmasın ve hatta yalvarıyorum ne olur fake olsun.
İşte bu yüzden sizde bilip bilmeden konuşmayın %1 bile olsa gerçek olma payı var mı ? Evet var..O yüzden fake olduğunu düşünüyorsanız kibleyin,pirim vermeyin..Eğer yalan söylediğini düşünüyorsanız siz her sayfaya yorum yazarsanız tabiki ağzına sakız yapar o zaman yazmayın o da istediğini alamasın..Fake konular her zaman üyeler sayesinde uzuyor zaten..Fake olduğu anlaşılan konulara herkes kib yapıp geçseydi bugüne kadar istediklerini alamazlardı zaten...Ben inanıyorum yorum yapıyorum yalansada vaktimi çaldığı için,duygularımı sömürdüğü için hakkımı helal etmem bana birşey olmaz yani...Ama sen bu şekilde konuşursan ve konu gerçekse hasta bir insanı üzmüş olursun yazık yapma...Biliyorum benim teyzemde 25 yaşında ve okb hastası bilip bilmeden konuşmayın o yüzden sinirlerim bozuluyor o ciddi bir hastalık böyle konu sahibi gibi kişilerin ağzına sakız değil
Çok iyi biliyorum canım Allah şifa versin inşallah..sana sadece Allah razı olsun diyorum.
biraz empati kursa nlar
vicdanlı olabilse
sana çok teşekür ederim.
bu neyin atarı ki kardeşim allah allahsen hiç sarılmadın mı?
çalıştığı yeri biliyorum,
düzgün biri
herkes ilk buluşmada öpüyo filan arkadaşlarım
ne bilim tokalaşırken bile sarılırsın hiç tanımadığın birine
öyle düşündüm
masumca eni bir takıntı yaptırma bana
İşte bu konuda acı m olduğu için sinirlerim bozulduda bu kadar yazdım o hastalığı sakız gibi ağzına dolamış çünkü.. Benim teyzem ne acılar çekiyor?! Okb hastalığı böyle birşey değil... Zaten bunu yakınen yaşamadam bu kadar uzatmam ama sinirlerim bozuldu.. Ama sizde haklısınız tabi Allah konu sahibine biraz vijdan versin diyorum çok hikaye anlattı tüm konuları okuduysanız o yüzden zaten bu yargı oluştu zaten o zaman hastayım desin doğuluyum safım demesin.. Neyse size hak veriyorum ve hala fake olduğunu idda ederek susuyorum rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın dalga geçenleride islah etsinİşte bu yüzden sizde bilip bilmeden konuşmayın %1 bile olsa gerçek olma payı var mı ? Evet var..O yüzden fake olduğunu düşünüyorsanız kibleyin,pirim vermeyin..Eğer yalan söylediğini düşünüyorsanız siz her sayfaya yorum yazarsanız tabiki ağzına sakız yapar o zaman yazmayın o da istediğini alamasın..Fake konular her zaman üyeler sayesinde uzuyor zaten..Fake olduğu anlaşılan konulara herkes kib yapıp geçseydi bugüne kadar istediklerini alamazlardı zaten...Ben inanıyorum yorum yapıyorum yalansada vaktimi çaldığı için,duygularımı sömürdüğü için hakkımı helal etmem bana birşey olmaz yani...Ama sen bu şekilde konuşursan ve konu gerçekse hasta bir insanı üzmüş olursun yazık yapma...
Kız yemin ederim dedi yukarda bunun üzerine konu yalansa kendi düşünsün bu kadar insanı oyalayıp hakkına girmiş olur birde üzerine yemin etmiş olur..Ama doğruysa sen vebal alıp hasta bir insanı üzmüş olma canım en iyisi bu emin ol..Allah bu hastalığı yaşayan herkese şifa versin inşallah..Teyzenede geçmiş olsun..İşte bu konuda acı m olduğu için sinirlerim bozulduda bu kadar yazdım o hastalığı sakız gibi ağzına dolamış çünkü.. Benim teyzem ne acılar çekiyor?! Okb hastalığı böyle birşey değil... Zaten bunu yakınen yaşamadam bu kadar uzatmam ama sinirlerim bozuldu.. Ama sizde haklısınız tabi Allah konu sahibine biraz vijdan versin diyorum çok hikaye anlattı tüm konuları okuduysanız o yüzden zaten bu yargı oluştu zaten o zaman hastayım desin doğuluyum safım demesin.. Neyse size hak veriyorum ve hala fake olduğunu idda ederek susuyorum rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın dalga geçenleride islah etsin
Vallahi ya yazmayım yazmayım diyorum Gerçekten okb yi bilmesem inanıcam ama zoruma gidiyor günah yaa hastalık o ya dalga geçilir miOkb'yi bilmesek... Neyse...
çok haklısın artık gideceğim.
ne bileyim ben doğuda büyüdüm, hep cinsellik tabuydu. erkeklerle konuşmak bile hoş değildi.
onların da etkisi var düşüncelerimde, başka şeylerin de.
Tokalasirken hiç tanımadığın birine sarilir misinsen hiç sarılmadın mı?
çalıştığı yeri biliyorum,
düzgün biri
herkes ilk buluşmada öpüyo filan arkadaşlarım
ne bilim tokalaşırken bile sarılırsın hiç tanımadığın birine
öyle düşündüm
masumca eni bir takıntı yaptırma bana
Allah razı olsun canım ben duygusal bir insanım böyle şeylerde üzülüyorum ve en yakınım yaşadığı için fevri davranıyorum Allah bütün hastalara acil şifalar versinKız yemin ederim dedi yukarda bunun üzerine konu yalansa kendi düşünsün bu kadar insanı oyalayıp hakkına girmiş olur birde üzerine yemin etmiş olur..Ama doğruysa sen vebal alıp hasta bir insanı üzmüş olma canım en iyisi bu emin ol..Allah bu hastalığı yaşayan herkese şifa versin inşallah..Teyzenede geçmiş olsun..
"Takıntılıyım" deyince okb olmuyor o. Kaldı ki okb takıntısı böyle bir şey değil. Bir gün yaşayarak öğrenmek zorunda kalmaz umarım. Kahve eşliğinde izliyorum ben.Vallahi ya yazmayım yazmayım diyorum Gerçekten okb yi bilmesem inanıcam ama zoruma gidiyor günah yaa hastalık o ya dalga geçilir mivalla duygularıma engel olamiyorum ya
İkiz ikiz bi kız bi erkekYorumlari okuyamadim cocugun cinsiyeti neymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?