- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
- Konu Sahibi dilaragusel
-
Sen şakamısın yaaa ormanda falanmı yaşıyorsun yoksa milletle kafamı buluyorsunya obsesiflik var takıntılıyım. hamilelik değil sorduğum kızlar. ya regldim acaba diyorum cinsel organıma bir zarar geldi mi
bir insan takıntılıysa ve çevresi sürekli bunu söylüyor kurtul diyorsa bilir.Takıntılıyim takintiliyim safim diye diye insanları Somurme. Öyle olsan bunu dillendiremezsin bile.
Ayyyy safa baaak seen yolda nasıl tanıştın bacım göz mü kırptıda baba şefkati aldın?!yolda tanıştım.
çalışıyorum işe sabah izin aldım canım sıkkın konsantre olamadığından.
sonra buraya yazmak geldi aklıma.
yaşını sonra söyledi ve küçük görünüyor.
ben sadece sarıldım sahilde yürürken akşam o tutup kaldırıp sürtündü bana..
aşk sizce kaç buluşmada olur?
hoşlandım, aşk değildir tabi.
ama herşeyin ilki işte garip oluyo.
Canım rahatsız olan insan bunun farkında olmadığı için bu sorunları yasiyordur. yani paronayagim safim demez öyle olan birisi. Hatta kizar bu şekilde tepkiler alirsa. Anlıyorum iyi niyetinizden yardım etmeye calisiyorsunuz ama o orda yorumları okuyup kıs kıs gülüyor.
Gülümsüyor musun peki? Yada şöyle bir bıyık altından gülmek filanASLA GÜLMÜYORUM ASLA
Şimdide adamla yolda tanıştım diyor safa bakın??tum sayfalari okumadim ama yazar yazmaz hemen dalga gecilmis fake konu felan yalan soyluyosa bilemem ama bu sekilde takintili insanlar var dalga gecilmesin
,Tabiki varr asla amacımız onlarla dalga geçmek değil.. Ama konu sahibi 20 yaşondayım diyor madem korkuyor saf 38 yaşındaki adamdan nasıl korkmuyorsa 2. Buluşmada omzuna yatıyor sonra kucağına aldı diyor sürtündü diyor biz üstüne gidince orada içime sokabilirdi korktum diyor... Bu konu sahibi o takıntılı insanlarla dalga geçen biri buna kızıyoruz bizde
sadece rahat bir nefes aldım merak ediyorsan.Gülümsüyor musun peki? Yada şöyle bir bıyık altından gülmek filan
Canım işte sen onu anlıyosun iyi niyet gösteriyorsun bu insan resmen bizimle dalga geçiyor adamla yolda tanışmış ......Takıntısı falan yok konu sahibinin bizimle dalga geçiyor resmenİyi niyetten de değil sadece konu sahibini anlayabiliyorum.
Çünkü aynı rahatsızlık bende de var ben de aşırı takıntılı bir insanım.Belki cinsel konularda bilgisiz olsaydım böyle bir durumda ben de şüpheye düşebilirdim şaka yapmıyorum şu an.Kapattığım kapıyı 2-3 kere kontrol eden bir insanım ben elimde değil yapım böyle.Hani emin olduğunuz bir şeyi tekrar kontrol etme hastalığı nasıl bir hastalık bilmiyorum ama konu sahibi de benzer takıntılara sahip bence.
Erkek ya da kadın dalga da geçiyorsa dönsün kendi bir tarafına gülsün
peşimden geldi,iş yerimde bekledi ve onun da dükkanı var bizim işyerinin orda.Şimdide adamla yolda tanıştım diyor safa bakın??
Yolda mı tanıştımnyolda tanıştım.
çalışıyorum işe sabah izin aldım canım sıkkın konsantre olamadığından.
sonra buraya yazmak geldi aklıma.
yaşını sonra söyledi ve küçük görünüyor.
ben sadece sarıldım sahilde yürürken akşam o tutup kaldırıp sürtündü bana..
aşk sizce kaç buluşmada olur?
hoşlandım, aşk değildir tabi.
ama herşeyin ilki işte garip oluyo.
Yav he hepeşimden geldi,iş yerimde bekledi ve onun da dükkanı var bizim işyerinin orda.
oranın sahibi, o yüzden güvendim.
AYNI TAKINTILAR BENDE DE VAR CANIMCanım işte sen onu anlıyosun iyi niyet gösteriyorsun bu insan resmen bizimle dalga geçiyor adamla yolda tanışmış ......Takıntısı falan yok konu sahibinin bizimle dalga geçiyor resmen
ben şimdi anlamadım yine 2 kelimeyle konu anlatmaya çalışan birive bana sürtündü bunu hissettim
aynı semtte çalışıyoruzYolda mı tanıştımn
Hadi ordan masum ayakları yapma.... Yazıp zamanımı harcadığıma şükret doğulyum diyor birde,
sen lütfen yazma.
empatiden yoksun ve vurdumduymaz birisin bence.
defalarca herşeyi açıkladım.
masumca sarıldım ona o ellerimi sardı kendine.
neden defalarca anlattırıyordun aynı şeyleri.
Takip ederken korkmadin mi? Takintilisin ya nöbet filan gelmedi mi?peşimden geldi,iş yerimde bekledi ve onun da dükkanı var bizim işyerinin orda.
Demekki napıyormuşuzzzzz her sizin orda dükkanı olan adama güvenmiomuşuz.peşimden geldi,iş yerimde bekledi ve onun da dükkanı var bizim işyerinin orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?