• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni benimle aldattı !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Loxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Simdiii kural 1
Sosyal medya kullanmanizi istemeyen adamlarla takilmayin. Zira oyle piril piril kullanilmamis ve de puruzsuz beyinleri var ki bu cinsin, sizi “disaridaki tehlikelerden koruyup” kendileri o “tehlikelerle” takilmayi kendilerine bir borc bilirler

30 Yas üstü bir adamın uğraştığı şeylere bak yahu ... Boşver Canım İnşallan tez zamanda bay doğrunu bulursun

Sizin oldugunuzu en basindan anlamis gibi aslinda. Bile bile düşmüş gibi. Sizi de dusurmeye calismis ama siz uste cikmissiniz :)
Şimdi şöyle bir şey de var
bazen erkekler bile kadın profili oluşturup böyle dalga geçip veya dolandırıyorlar
veyahut kızlar başka kişilerinin fotoğraflarını kullanıp üyelik açıyor
o fotoğraflardaki kişi olduğuna emin olmak istedi de olabilir

o yüzden ısrarla telefon numarası istedi
ben veremem deyince gizliden ara az konuşalım dedi
sonra benden fotoğraf istedi sol elinle şöyle böyle yap diye

madem biliyordu o kişi ben olduğumu
neden direk HATUN sensin biliyorum diye oraya yazmadı
hem bana whatsapptan yazıp hemde o sahte profilin gerçek olup olmadığını anlamaya çalıştı :KK45:

Simdiii kural 1
Sosyal medya kullanmanizi istemeyen adamlarla takilmayin. Zira oyle piril piril kullanilmamis ve de puruzsuz beyinleri var ki bu cinsin, sizi “disaridaki tehlikelerden koruyup” kendileri o “tehlikelerle” takilmayi kendilerine bir borc bilirler
Bu bana büyük bir ders oldu :KK35:

Arkadaşlar

öncelikle sahte üyelik açıp böyle bir şey yapacağımdan
kızkardeşimin haberi vardı ve arardı
gizli numaradan arayıp sadece 1 dakika konuşacaktı
o kadar ayrıntıya girmedim konu uzamasın diye

onun evliliği sarsacak kadar aptal değilim
bu kadarını tahmin edersiniz diye düşündüm
yani açık numaradan arayıp tabi ki günlerce sohbet etmeyecek
Gizli numaralar çok rahat bulunuyor artık.

Yaşı 30u geçmiş de kişiliği oturmamış bu adamın, yok canım bu rezil adamdan sevgili filan olmazmış zaten hakkında hayırlısı olsun iyi yapmışsın denemekle gerçek yüzünü görmüş oldun küfür etmene de bayıldım hak edene yapacaksınn! :KK70:
Çok ağır küfürler ettim
Sonra acaba yanlış mı yaptım dedim ama sinirden işte :eek:

Teşekkür ederim amin inşallah

Canimm iyiki erkenden selasini okudunuz yoksa bu adamdan size bisey olmazdi

Her üye olan anında gozukuyor mu? Mesela gunde 100 bayan uye oldu sevgiliniz yuzune de mi goz kırpıyor da sizin sahte profıl bunlardan biri oluyor? Yani garip geldi ama belki de bahsettıgınız siteyi bilmedigimdendir

Arkanıza bıle bakmadan uzaklasın

Şunu da demeden gecemeyecem esimi daha nisanliyken bi arkadastan rica ettim kafaya aldi alo demeden. Nisanlimm başladı ( örnek ) adim okan 24 yasindayimm nisanliyim nisanlimi da cok seviyorum kizda olsun yinede konusabiliriz hay hayy nerde oturuyonn bulusabiliriz vs ben buna annesinden emdigi sütu burnundan getirdim bi hafta hastanelik oldu ooooh olsun sonra afetirdi kendini kerata :)

Her üye olan anında gozukuyor mu? Mesela gunde 100 bayan uye oldu sevgiliniz yuzune de mi goz kırpıyor da sizin sahte profıl bunlardan biri oluyor? Yani garip geldi ama belki de bahsettıgınız siteyi bilmedigimdendir

Arkanıza bıle bakmadan uzaklasın
Yeni üyeler şerit halinde geçiyor sayfanın üst kısmından
ayrıca öneride çıkıyor
demek ki kontrol ediyordu yeni üyeleri hemen yazdı :kızgın:
Allah bilsin kaç kişiye daha yazdı :kusmuk:

Şunu da demeden gecemeyecem esimi daha nisanliyken bi arkadastan rica ettim kafaya aldi alo demeden. Nisanlimm başladı ( örnek ) adim okan 24 yasindayimm nisanliyim nisanlimi da cok seviyorum kizda olsun yinede konusabiliriz hay hayy nerde oturuyonn bulusabiliriz vs ben buna annesinden emdigi sütu burnundan getirdim bi hafta hastanelik oldu ooooh olsun sonra afetirdi kendini kerata :)
Allah mesut etsin canım :KK66:
şimdi nasıl aranız eşinizle ? bir daha hata yaptı mı ?

Tekrar tekrar baktım yorum yapanlara
Umarım gözümden kaçırdığım yoktur

bir kişiyi es geçtim çünkü niyetini sevmedim :KK45:

Back
X