Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 olucamYerinde olsam söylemem faydalanmaya çalışabilir..
Bizler her ne kadar tü kaka desekte ne yazıkki Türk toplumunda bu konu büyük oranda önemli..
Aslında olay birazda sizde bitiyor. Sonradan derdine düşeceğiniz şeyi ya hiç yaşamayın ya da yaşadıysanız onu göğüsleyin. Yaş kaç bu arada?
Sakın söyleme. Zaten yaşın evlilik için çok erken. Şimdiden düşme bunun derdine.19 olucam
Seviyor anlamında dedim onun cinsellikle alakası yokÖpmeye kıyamamak nasıl bir tabir ya![]()
Bu erkekler onla bunla yatıp kalkıyo ama kendilerine geldim mi evleneceğim kişi akpak tertemiz el değmemiş kız olsun diyorlarArkadaşlar ben daha önce erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ama bunu şuan ki erkek arkadaşım bilmiyor ve beni çok masum sanıyo öpmeye bile kıyamıyor asla söyleyemedim ona ama birbirimizi seviyoruz da bu yalanın sonu ne olucak? Ne yapmalıyım? Herşey üst üste geldi zaten bi önceki konumdanda anlicağınız üzere.
ne kadar geç söylersen, yıkım o kadar fazla olur.Anlatırsam yalan söylediğim için ayrılırsa ya?
Arkadaşlar ben daha önce erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ama bunu şuan ki erkek arkadaşım bilmiyor ve beni çok masum sanıyo öpmeye bile kıyamıyor asla söyleyemedim ona ama birbirimizi seviyoruz da bu yalanın sonu ne olucak? Ne yapmalıyım? Herşey üst üste geldi zaten bi önceki konumdanda anlicağınız üzere.
Bu sefer de neden baştan söylemedin demez miŞimdilik bişey söylemeyin, ileride neler olur bilinmez. Ne zaman ilişkiniz ciddi boyuta geçer o zaman söylersiniz. Kendisi de sütten çıkma ak kaşık değildir herhalde ?
Ama baştan söylenilirse de kandırılabilir. Duyguları ile oynanabilir. İki ucu b*klu değnekBu sefer de neden baştan söylemedin demez mi