sevgilim beni değiştirmek istiyor...!

dilaaadilaaan

Bas'itleşmeyin Gözümde
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
333
0
46
Ankara
selam arkadaşlar..5 yıldır erkek arkadaşımla bi dargn bi barışık ilişkimizi yürütüyoruz.ailelerimizinde bilgisiyle görüşüyoruz..ayrı şehirlerdeyiz ve uzaktan akrabamız bu kişi.kan bağımız yok..!son dönemlerde kavgalarımız çoğaldı..bana çok nazlısın,tavırlısın,trip atıyosun,sinirlisin filan diyor..kendisi doğulu ve bizim ailemizde senin gibi davranan yok ve olması diyor..ama ben elimden geldiğince onun mutlu olması için çabalıyorum..son kavgamızdan sonra bana bir daha kavga edersek senden ayrılırım dedi..!sonra sakinleştiğinde sordum ciddi misin diye sinirden dedim diyo...bugün yine sordum ona göre davran diyip kesin bi yanıt vermedi...bana eskisi gibi davranmıyo..benle içten konuşmuyor...sizce ne yapmalıyım ? bu durumda amcamdande çekiniyorum çünkü bu ilişkiden habedar... lütfen bana bi akıl verin

yap , boz, yap , boz nereye kadar.. lego hediye et sevgiline.. istemedigi parcalari cikarip, istedigi parcalari monte etsin, lego'dan sevgili yapsin kendine daha mutlu olur..

5 yıl önce aklı nerdeymiş acaba diye sormak istiyorum. O zaman neden sorun değildi de bunlar 5 yıl sonra sorun olup, seni değiştirme çabalarına girdi anlamadım canım.

tam konuya uygun bir şiir aklıma geldi ben çok severim..

Kimseyi değiştiremezsin hayatta.
Ve kimse için de değişmemelisin...
Kimliğini kaybettiğin an, yaşamını çöpe attın demektir.
İstemediğin sürece hiçbir şey için ödün vermeyeceksin.
Çünkü gün gelir verecek hiçbir şeyin kalmaz .
Her şeyi sen istediğin için yapacaksın, başkası senden istediği için değil.
Ve sensen olarak kaldığın sürece, senin yanında olanlar da mutlu olacaktır.
Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle.

Yolun bitimine kadar gelmeleri şart değil.
Herkesin gidebileceği bir yol vardır.
Sen yeter ki yanında yer almayı bil.
Ne sen kimse için mecburi istikametsin ne de bir başkası senin için...
Seninle gelmek isteyenleri yanına al.
Belki beraber daha çok şey katabilirsiniz bu hayata.
Yanındaki seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında, zorlama kendini.
Hayat rahat ve anlayışlı insanlarla,
Ve hayat hak ettiği gibi yaşandığında güzel.

''Ve unutma; aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.''

canım o zaman bu kadar ciddi düşünmüyorduk..son iki senedir ciddi düşünüyorum ve ailelerimizde bildiği için sözlü gibiyiz...zaten bundan sonra değşmemi istedi...giyim tarzım,okulum,saç rengime kadar karıştı bişey diyemedim..ama son olarak karakterist özelliklerimede karışması ve ayrılıkla tehdit etmesi beni zıvanadan çıkardı...

işte benimde en çok takıldığım nokta bu gladthat seven insan sevdiğini ilk gördüğü,tanıdığı haliyle severken neden iş ciddiyete binince değişmesini ister ? bunu anlayamıyorum..

benim aklıma birşeyler geliyor da ben kafanı karıştırmak istemem. Ama sanatavsiye bence açık açık konuş. De ki sen neden beni değiştirmek istiyorsun. Şu şu özelliklerimi asla değiştiremem diye belirt. Bakalım neler yumurtlayacak.

canım denemedim mi sanıyosun ? üstüne gittim sordum..hemen kızıp,öfkeleniyor...bağrıp çağırıyor..yapım bu karakterim bu benim diyor

o zaman iş kendinde bitiyor canım. iyi düşüneceksin ben bu adamla yapabilir miyim diye. Değişmek mecburiyetinde kalırsam değişebilir miyim diye. ilişkini sen bir gözden geçir derim ben.

aşktan öte bağımlılık gibi birşey o bende..hem de ailemi bu ilişkiye zor ikna ettim..ayrılma konusunu düşünmek bile beni delirtiyor...ama haklısın vallahi..ben daha fazla yıpranmadan bişeyleri düşünmem lazım..

beğenmenize sevindim arkadaşlar
beni değiştirmeye çalışan eski erkek arkadaşıma şunları demiştim: (o da kıyafetlerime karışırdı)
"beni tanıdığında ve sevdiğinde böyleydim.. ben öyle çok açık giyinen bir tip değilim sadece çok yakınlarımın düğününde birazcık açılırım.. o da ayda yılda bir oluyor zaten.. sence ben nasıl giyineceğini bilmeyen bir insan mıyım ki bana böyle dedin??"
sonra o da "haklısın" demişti bende safım ya hallettiğimizi zannettim bu sorunu ama birgün bana "zaten sen kendi kafana göresin hep, kıyafet konusunda da öyle yapmadın mı?" dedi.
yani anlican biriktirmiş bu ve patladı, sonra benim diğer hareketlerim de gözüne batmaya başladı sonuç o kişi ex sevgilim oldu

keşke benimde sadece kıyafetlerime karışsa :)

keşke benimde sadece kıyafetlerime karışsa :)

işte önce bir yerden başlamak lazım diye düşünmüş bu arkadaş da
önce kıyafet sonra hareketler ve anladım ki o benim sadece dış görünüşümü sevmiş gerisini zamanla değiştiririm diye düşünmüş
beni ben olmaktan çıkartmak istemişti çünkü.. halbuki çevrem tarafından da beğenilen bir karakterim vardır övünmek gibi olmasın neyse kendi kaybetti
bence sen de konuş sevgilinle.. ne demişler insanlar konuşa konuşa kızsın sakinleşince tekrar konuş.. her yolu dene taaki ben elimden geleni yaptım benden bu kadar diyene kadar.. hem böylece için huzurlu bir şekilde karar verebilirsin..

haklısın canım...çivi çiviyi söker :) en azından vicdanım rahat olur ben elimden geleni yaptım diye..ama bazen öyle bi konuşuyor ki yeter dmek geliyo içimden kendimi zor tutuyorum ...

sevgilin için ya da bir başkası için değişme.başkasındanda bunu isteme.belki huyunu yumuşatmanı istemiştir.birde bir daha sormuşsun ya belki güya sana takılmak içinde demiştir.doğulu olmasını anlamadım.farklı yapılar dersen bu zamana kadar bunu biliyordur.değişme olarak demeyelim derdim senin yerine olsam orta yolu bulmak olarak sor neyi istediğini.değiştirmemi istediğini demekten daha az teslimiyetçi bir ifade.orta yolu bulmak kişilik haklarına zarar vermez hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…