- Konu Sahibi dilaaadilaaan
-
beğenmenize sevindim arkadaşlar
beni değiştirmeye çalışan eski erkek arkadaşıma şunları demiştim: (o da kıyafetlerime karışırdı)
"beni tanıdığında ve sevdiğinde böyleydim.. ben öyle çok açık giyinen bir tip değilim sadece çok yakınlarımın düğününde birazcık açılırım..o da ayda yılda bir oluyor zaten.. sence ben nasıl giyineceğini bilmeyen bir insan mıyım ki bana böyle dedin??"
sonra o da "haklısın" demişti bende safım ya hallettiğimizi zannettim bu sorunu ama birgün bana "zaten sen kendi kafana göresin hep, kıyafet konusunda da öyle yapmadın mı?" dedi.
yani anlican biriktirmiş bu ve patladı, sonra benim diğer hareketlerim de gözüne batmaya başladı sonuç o kişi ex sevgilim oldu
keşke benimde sadece kıyafetlerime karışsa :)
işte önce bir yerden başlamak lazım diye düşünmüş bu arkadaş da
önce kıyafet sonra hareketler ve anladım ki o benim sadece dış görünüşümü sevmiş gerisini zamanla değiştiririm diye düşünmüş
beni ben olmaktan çıkartmak istemişti çünkü.. halbuki çevrem tarafından da beğenilen bir karakterim vardır övünmek gibi olmasın neyse kendi kaybetti
bence sen de konuş sevgilinle.. ne demişler insanlar konuşa konuşakızsın sakinleşince tekrar konuş.. her yolu dene taaki ben elimden geleni yaptım benden bu kadar diyene kadar.. hem böylece için huzurlu bir şekilde karar verebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?