sevgilim beni değiştirmek istiyor...!

canım ailemde(yani yengeleri filan) snin tavırlarında kimse yok olmasında diyo...çok ciddiydi son konuşmamızda..tabi ki 5 yıl birlikte olduğum ciddi düşündüğüm bir insanla orta yolu bulmak isterim..ya ama gerçekten farklı bir insan..ama dışarı çıkmayacaksın,dirseğinden ykarı giyinmeyeceksin,saçını boyatmayacaksın,pek arkadaşın olmayacak,ben ne dersem yapacaksın diyor.. yemin ediyorum kızarsam vururm dediği bile oldu..ama şakasına dedi filan diye kendimi avutuyorum...yeri geldiğinde hakaret bile ediyor..sesi kısılana kadar bağırıyor...çok tuhaf gerçekten...ben çevremde böyle bir erkek görmedim

ne varki senin tavırlarında söylesene canım. kıyafeti filan anladıkta kişilik olarak neyini beğenmiyor bu adam??

canım 2 yıldır aynı sorunları az çok yaşıyoruz...kıyafete filan tamm dedim zeten..onun için dışarı çıkmıyorum okul dışında,açık ve dar giyinmiyorum..arkadaş çevrem neredeyse yok... bunları zaten kabullendim ben... bana en çok koyan şey tavırlarımı beğenmediği için ayrılıkla tehdit etmesi...neymiş çok nazlıymış...hemen küsermişim,çabuk sinirlenirmişim...e be adam 5 yıldır sen başkasıyla mı çıkıyordun..bende bunların olduğunu o zamn neden söylemedin de şimdi söylüyorsun...bide ayrılıkla tehdit ediyosun..

kızarsam vururum demekte ne demek ya!!! Bence ailenle sen paylaş bu durumu. Şaka diye geçiştirme!!!

kızarsam vururum demekte ne demek ya!!! Bence ailenle sen paylaş bu durumu. Şaka diye geçiştirme!!!

işte en başında onun için ailemle aram bozuldu..halamla aylarca görüşmedim..şimdi çekiniyorum..uğruna bizi kırdığın adama bak filan diyecekler..iyice üzüleceğim...

Bu konu beni aşar canım. Bir uzmana danışmanı tavsiye ederim. O erkek arkadasını daha iyi analiz edip,senin farklı açıdan düşünmeni ve doğru karar vermeni sağlayacaktır. Senin için herşeyin hayırlısı olur inşallah...

haklısın canım..aşk insanın gözünü kör eder derler ya benimki de o hesap..körüm resmen ..mantıkla değil duygularımla düşünüyorum..işin içinden de çıkamıyorum zaten...çook tşk ederim ... amin herkesin hakkında hayırlısını versin Rabbim...

peki sana yansıtmadığı başka sorunu olabilir mi.sinirleri yıpranmış olabilir mi.bende sınav stresinde olduğum zamanlarda ya da gergin olduğumda etrafa laf söylüyebiliyorum.hatta belkide birileri bunu doldurmuş olabilir mi.ya da şimdi eşi olma aşamasına gelmişsiniz ya belki böyle olunca ciddi düşündü.nereden geldik nereye gideceğiz diye falan.bu doğulu lafınıda anladım demek istediğini.kapalıdırlar falan diye diyorsun.o kadar doğulu tanıdığım kibar,söyleyeceğini düzgün şekilde ifade eden adam var ki.arkadaşalrını tanıştırırsın arkadaşlarınla ilgili sorun kalkar.hem ona uymuyorsada karışamaz.adettendir diye tanıştır.giyim kuşam off bu konuda bir çok arkadaşım bana kızacak ama bazı erkeklerin bakışı gerçekten rahatsız edici.bunu anlıyabiliyorum.ama karışamaz.erkek arkadaşına biraz etrafına bakmasını söyle.ne kapalılar gördüm ulu orta sokakta öpüşmeninde ötesini yaşayan.böyle parklarda falan.hatta .bütün kapalıları bir kefeye koymuyorum ama yapanları direkt gözümlede gördüm.yumruk atarım demesi iğrenç.sen bunu bir süre bırak.ayrılıyoruz deme ama görüşme.arayamamış ol.herkese de işim gücüm var de.öğrenciysen sınavlara hazırlan.ne bileğim bilemediğin bir dersi anlamaya çalış.ama biraz korku ver.

birde hiç dile getirmek istemiyorum şu aşamada ve pekte olur vermiyorum ama ayrılmak istiyor olabilir mi.direkt söyleyemeyipte bu şekilde bezdirme taktiği uyguluyordur.

işte bende bu bir taktik mi hiç bilmiyorum anlayamıyorum..çünkü en başta dediğim gibi bana eskisi kadar samimi ve içten davranmıyor..doğulu demem de ailemin örf adetine uyacaksın demek istiyor...ben buna tamam dedim zaten..saygı duydum...bi sıkıntısı filan olsa daha önceden anlardım..ama kavga eder etmez bana 'bir daha kavga edersek senden ayrılırım dedi'..ve o günden sonra konuşma tarzı değişmeye başladı..biraz ablasından korkuyorum doldurmuş olabilir diye..ama kimseninde günahını almak istemem ... işte o korkuyu nasıl vericem onu da bilemiyorum.. ama biraz uzaklaşmakda iyi bi fikir.. inan bu konuyu düşünmekten allak bullak oldum

ablası falan doldurmuş olsa bu zamana kadar nasıl dolduramadı.bilmiyorum belki sevgilin hiç bu kadar ciddi düşünmedi.biraz uzaklaş bir iki gün bakalım o zaman ne diyecek.biraz sakinleşsin kafasını toplasın.sende biraz afallamışsın.bu arada sende biraz toparla kendini..sonra bir daha konuş bakalım.söylediklerini açmasınıda sağla.ne demek istiyor onu anla.yengeleri senden farklı ne yapıyormuş.onu bir anlatsın önce.

zaten şuan eskisi kadar sık görüşmüyoruz...ablasıdan şüphelenmememin nedeni ise bir defasında onun yanında kavga etmiştik...herhalde biraz güzel konuştum filan ablası bnden korktu :) yani biz sonra grştüğümüzde maşallah her lafada cevap veriyosun filan dedi..öyle yani..yinede hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...

kardeşini koruma iç güdüsü ablanın sana karşı yaptığı.kim olsa aynını yapar.dolduranda doldurmayanda.hakkınızda hayırlısı.bakalım zaman ne gösterecek.

Yorumları okumadım ama, bana öyle geliyor ki sevgilin sana değer verdiği için seni değiştirmeye çalışıyordur. (umarım)

Yazdıklarını hiç üşenmedim bir daha okudum. Şöyle olabilir mi? Hani uzun bir ilişkiniz var neticede, ikinizin de niyeti flört etmekten daha ötede bunu en kolayından ayrı şehirlerde olduğunuzdan anlayabiliyorum. Ailelerin bilmesi olayı daha da ciddiye götürüyor haklı olarak ve düşüncem, ilişkiniz monotonlaşmış olabilir mi? Yani restlerin daha kolay çekildiği bir döneme girmişsiniz sanki. Bence erkek milleti bizim kafaya taktığımız kadar takmıyor böyle olayları, tavsiyem rahat olmandan yanadır. Nasılsa kimsenin bir yere gittiği yok, kavga edecek sorunlar varsa bile görmezlikten gelin. Bunu hep böyle yap demiyorum, uzak olduğunuz zamanlarda sadece. Yan yana olunca her türlü didişme tatlı sonlanır kanaatindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…