böyle şey söylenirmi erkeğe helede kız kardeşleri için... afedersin kötü yolda bile olsalar kardeşi onun toz kondurmaz gözleride görmez...hem gürmcelerin için arkadan konuşan demişsin hemde kendin yapmışsın dedikoduyu...ilerde evlenirseniz siz bu olayı nasıl düzeltirseniz düzeltin bu içlerinde hep kalacaktır...3 görümceyle daha zor ki şimdi daha da zorlaşmış...sevgiliniz,eşiniz olduğunda sizi korusun sahip çıksın ezdirmesin kardeşlerine ...yani bu normaldede böyle olmalıdır... bu olay olmasaydı bile muhakkak sorunlar çıkıyor... ve eşler burada konuyu kapatıcı olmaları gerekiyor...hanımlar merhabalar üç yıllık ciddi bir iliskim var. ailesine kadar tanıştım. ama nasıl desem size gorumcelerim çok sinsiler insanın yüzüne gülüp arkasından konuşan cinsten. birde sözde muhafazakar bir aileler ama üç gorumcem var ve her birinin üniversitede etmedikleri kalmadı erkek arkadaşıyla yasamadan tutun en açık şekilde giyinmeye kadar... benim salak sevgilim ise çok baskıcı üniversite de olmama rağmen dikkat ediyorum ama yine de benim sınıf arkadaşlarıma kadar karisiyor.sırf erkekler diye. en son dayanamadım bana karısacagına kız kardeşlerine bakk üniversite de herkesin arkadaşları var benim kız kardeşlerine oranla eksiğim var fazlam yok giyim ortam konusunda dedim. bu delırdı tabi. ama sonradan aradı beni tekrar barıstık ama aylar sonra öğrendim ki gitmiş kız kardeşlerine hesap sormuş sevgilim bunları dedi size güveniyorum öyle şeyler yapmazsınız ama sevgilimin dili duymuyor gibisinden konuşmuş ne diyecegimi bilemedim. suan hiç bir şekilde konuşmuyorum onunla nasıl bunu yapar ben o ailenin içine girsem yarın tüm bunlar yuzume vurulur sizce ne yapayim
hanımlar merhabalar üç yıllık ciddi bir iliskim var. ailesine kadar tanıştım. ama nasıl desem size gorumcelerim çok sinsiler insanın yüzüne gülüp arkasından konuşan cinsten. birde sözde muhafazakar bir aileler ama üç gorumcem var ve her birinin üniversitede etmedikleri kalmadı erkek arkadaşıyla yasamadan tutun en açık şekilde giyinmeye kadar... benim salak sevgilim ise çok baskıcı üniversite de olmama rağmen dikkat ediyorum ama yine de benim sınıf arkadaşlarıma kadar karisiyor.sırf erkekler diye. en son dayanamadım bana karısacagına kız kardeşlerine bakk üniversite de herkesin arkadaşları var benim kız kardeşlerine oranla eksiğim var fazlam yok giyim ortam konusunda dedim. bu delırdı tabi. ama sonradan aradı beni tekrar barıstık ama aylar sonra öğrendim ki gitmiş kız kardeşlerine hesap sormuş sevgilim bunları dedi size güveniyorum öyle şeyler yapmazsınız ama sevgilimin dili duymuyor gibisinden konuşmuş ne diyecegimi bilemedim. suan hiç bir şekilde konuşmuyorum onunla nasıl bunu yapar ben o ailenin içine girsem yarın tüm bunlar yuzume vurulur sizce ne yapayim
hanımlar merhabalar üç yıllık ciddi bir iliskim var. ailesine kadar tanıştım. ama nasıl desem size gorumcelerim çok sinsiler insanın yüzüne gülüp arkasından konuşan cinsten. birde sözde muhafazakar bir aileler ama üç gorumcem var ve her birinin üniversitede etmedikleri kalmadı erkek arkadaşıyla yasamadan tutun en açık şekilde giyinmeye kadar... benim salak sevgilim ise çok baskıcı üniversite de olmama rağmen dikkat ediyorum ama yine de benim sınıf arkadaşlarıma kadar karisiyor.sırf erkekler diye. en son dayanamadım bana karısacagına kız kardeşlerine bakk üniversite de herkesin arkadaşları var benim kız kardeşlerine oranla eksiğim var fazlam yok giyim ortam konusunda dedim. bu delırdı tabi. ama sonradan aradı beni tekrar barıstık ama aylar sonra öğrendim ki gitmiş kız kardeşlerine hesap sormuş sevgilim bunları dedi size güveniyorum öyle şeyler yapmazsınız ama sevgilimin dili duymuyor gibisinden konuşmuş ne diyecegimi bilemedim. suan hiç bir şekilde konuşmuyorum onunla nasıl bunu yapar ben o ailenin içine girsem yarın tüm bunlar yuzume vurulur sizce ne yapayim
Aldatma etiketi mi? Abla konusunu bosver de adam senin namusuna laf ediyor buna odaklan senyaptığımın doğruluğunu savunmuyorum. ama bana sürekli onları örnek gösteriyordu. sınıf arkadaşlarım dan erkek olarak kim varsa direk aldatma etiketini yapistiriyordu. kız kardeslerımde okuyorlar gibisinden misilleme yapıyordu. çok şükür ben bir aylık erkek arkadaşımla ev tutmadım. evime gelince etegımı giyip okula gidincede şortumu gıymedım. bunların hepsini kızların facelerınde görüyor işin tuhaf yani bunları görmezlikten gelmesi
yaptığımın doğruluğunu savunmuyorum. ama bana sürekli onları örnek gösteriyordu. sınıf arkadaşlarım dan erkek olarak kim varsa direk aldatma etiketini yapistiriyordu. kız kardeslerımde okuyorlar gibisinden misilleme yapıyordu. çok şükür ben bir aylık erkek arkadaşımla ev tutmadım. evime gelince etegımı giyip okula gidincede şortumu gıymedım. bunların hepsini kızların facelerınde görüyor işin tuhaf yani bunları görmezlikten gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?