sevgilim beni gorumcelerime şikayet etmiş:(

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
hanımlar merhabalar üç yıllık ciddi bir iliskim var. ailesine kadar tanıştım. ama nasıl desem size gorumcelerim çok sinsiler insanın yüzüne gülüp arkasından konuşan cinsten. birde sözde muhafazakar bir aileler ama üç gorumcem var ve her birinin üniversitede etmedikleri kalmadı erkek arkadaşıyla yasamadan tutun en açık şekilde giyinmeye kadar... benim salak sevgilim ise çok baskıcı üniversite de olmama rağmen dikkat ediyorum ama yine de benim sınıf arkadaşlarıma kadar karisiyor.sırf erkekler diye. en son dayanamadım bana karısacagına kız kardeşlerine bakk üniversite de herkesin arkadaşları var benim kız kardeşlerine oranla eksiğim var fazlam yok giyim ortam konusunda dedim. bu delırdı tabi. ama sonradan aradı beni tekrar barıstık ama aylar sonra öğrendim ki gitmiş kız kardeşlerine hesap sormuş sevgilim bunları dedi size güveniyorum öyle şeyler yapmazsınız ama sevgilimin dili duymuyor gibisinden konuşmuş ne diyecegimi bilemedim. suan hiç bir şekilde konuşmuyorum onunla nasıl bunu yapar ben o ailenin içine girsem yarın tüm bunlar yuzume vurulur sizce ne yapayim

yaptığımın doğruluğunu savunmuyorum. ama bana sürekli onları örnek gösteriyordu. sınıf arkadaşlarım dan erkek olarak kim varsa direk aldatma etiketini yapistiriyordu. kız kardeslerımde okuyorlar gibisinden misilleme yapıyordu. çok şükür ben bir aylık erkek arkadaşımla ev tutmadım. evime gelince etegımı giyip okula gidincede şortumu gıymedım. bunların hepsini kızların facelerınde görüyor işin tuhaf yani bunları görmezlikten gelmesi

böyle şey söylenirmi erkeğe helede kız kardeşleri için... afedersin kötü yolda bile olsalar kardeşi onun toz kondurmaz gözleride görmez...hem gürmcelerin için arkadan konuşan demişsin hemde kendin yapmışsın dedikoduyu...ilerde evlenirseniz siz bu olayı nasıl düzeltirseniz düzeltin bu içlerinde hep kalacaktır...3 görümceyle daha zor ki şimdi daha da zorlaşmış...sevgiliniz,eşiniz olduğunda sizi korusun sahip çıksın ezdirmesin kardeşlerine ...yani bu normaldede böyle olmalıdır... bu olay olmasaydı bile muhakkak sorunlar çıkıyor... ve eşler burada konuyu kapatıcı olmaları gerekiyor...
çok içiniz sıkıldıysa... hepsiyle konuşun... durumu anlatın..anlarlarsa ne ala...anlamazlarsa ilerde çemkirirlerse ben izah etmiştim dersin...3 görümceylede zor beeee...

Son düzenleme:
Senin sevgilinin ablalarinin hayat tarzi hakkinda konusman yanlis sevgilinin de kosup sevgilim sizi diline doluyo demesi yanlis. O aile seni hayat boyu kabullenmez bitiksin o kizlar icin. Annelerini de doldururlar. Senin isin cok zor

Siz evlenmeden karı-koca gibi olmuşsunuz, kaldı ki her eş böyle değildir. Sevgilin kıyafetine karışıyor, sana güvenmiyor, kardeşlerine şikayet ediyor; siz de onları görümce olarak kabullenmişsiniz. Şimdiden çirkinleşmiş bence. Arada hiç resmilik göremedim, pek seviyede göremedim açıkcası. Bir bayan olarak neden kendinize bunları yaşatıyorsunuz hiç anlamadım. Şimdiden bunlar olmuş, evlilik demiyorum siz bir söz yapın bakın daha neler olur, yol yakınken dönün. Şansınız bol olsun ne diyelim..

kız kardeşlerini falan bi kenara bırakın da,size erkek arkadaşlarınızla aldatma etiketi yapıştırıyorsa, bu adamdan bir an önce kurtulun.

Arkana bakmadan kac. Görümcekler fena sevgilin laf taşıyıcı. Bu boyle gider hep. Sizde de suc var. Sevgilinizin baskiciligindan bahsedip kardeslerini kotulemekte akilci bir hareket degil

görümcelerim diyecek kadar almışsın hayatına ama sonu pek parlak gelmedi

İkiniz de yanlış yapmışsınız. Sevgilinizle olan sorunlarınızı başkasını örnek göstermeden çözmeniz gerekirdi. Baştan sevgilinizin size karışmasına izin vermeyecektiniz, tepkinizi koyacaktınız. Sonradan 'ben senin kardeşlerinden daha iyiyim' demek büyük hata. Sevgilinizin gidip bunları onlara söylemesi de aynı şekilde ayıp. Ama şunu da belirtmeden geçemem, onlar sizin görümceniz değil. Sadece sevgilinizin kardeşleri. Görümce demeniz için daha çok erken.

Aldatma etiketi mi? Abla konusunu bosver de adam senin namusuna laf ediyor buna odaklan sen

uzaktan akrabayız biz ve ıstemesemde hayatimda olacaklar. ben bunu bana söyleyen kız kardeşine durumu izah ettim. empati kursun diye dedim bunları kimse kimseye cinsiyet farkliligi üzerine sırnasmıyor arkadaş ortamında. helekı üniversite de kimsenin ailesi yanında yok herkes cinsiyet demeden seviyeli arkadaşlıklar kurabilir senınde kız kardeşlerin var onların da aynı durumu. bir insanın sınıf arkadasinin erkek olması namussuzlk değildir gibisinden konustum dedim. ikna oldular yani onlar hak verdiler bana bu kadar sıkması normal değil buna izin verme gibisinden konustular tabi arkamdan ne konuşuluyor bilmiyorum .. bu kadar hayatima müdahale etmesine izin vermemelıydım doğru. dört gündür konuşmuyorum onunla arıyor beni cevap vermiyorum tepkim net yani..

Isteyen istediği hayatı yaşar, bu sizi ilgilendirmez. O öyle yapmış bu böyle giyiniyor bunlar hoş değil. Siz sadece kendinizden mesulsunuz, sevgilinizin bu davranislarindan hoşlanmıyorsaniz ayrilirsiniz, ablalarina bak diyemezsiniz. Bu tutumunuzu değiştirirseniz daha olumlu olur hayatiniz..

Çok sıkıntılı bir ilişkiniz var farkında mısınız? Onu bunu görümcenizi falancayı bırakın. Sizin en büyük sorununuz sevgiliniz. Bakın size bütün sinyalleri veriyor. İlerde yaşayacağınız bütün sorunların habercisi. Hayatınıza bu kadar müdahale ettirmeyin. Farzedin ki görümceleriniz hiç sinsi değil, tam da sevgilinizin istediği tipte insanlar. O zaman size müdahalesinde haklı mı olacaktı? Sınıf arkadaşlarınızı potansiyel tehdit olarak algılayan bir sevgiliyle gelecek düşünürseniz bunun gibi daha bir sürü konu açacaksınız demektir.

erkekler böle canım...

bende sinir olduğum da bazen senin ablanda şöle şöle yapıyor diordum nişanlıylken sewgiyiken falan...

ewlendik aramızda bi sorun olsa eşimle, senin ablanda böle şöle aramızdaki fark ne sanki dediğimde deli olur..

dün de ablası ve onun eşi yüzünden tartıştık baya...

yani ewlendikten sonra senin ailen benm aileö, senin ablan benm ablam tartışmaları aslaa bitmez...

senin sewglinde az değilmiş yani..... hemen yetiştirmiş..

gerçi dün sölediklerimden snra benmki de ablasına söleyecekmiş söle dedim artık bıktım yani tartışmaktan bi rahat rahat kocamla başbaşa gezemiyorum...

evet bi hata yaptım ben... ama ilk defa oldu üç senenin birikmişliginin bir anda ortaya çıkması diyelim. durumu anlattim küçüğüne ama bir kez hedef gosterıldım ben... şimdi ne yapmam gerekiyor bana akıl verin arıyor beni kaldırayım mi kaldırsam ne diyeyim yada kaldırmayayyım mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…