sevgilim beni gorumcelerime şikayet etmiş:(

Sevgili-Görümce diye bişey olmaz
Eşin-Görümce olur
Sevgili-Ablası kardeşi olur anca..

Neyse..
Sende dikkat etsen keşke iyi olurmuş..
Ama olan olduğuna göre bu durum pekte iyiye gidicek gibi durmuyor..
Hakkında hayırlısı:)

bir kere -2 hatta -3 durumdasın kız kardeşlerini kullandığın için
-1 de tartışmanıza başkalarını kattığın için..
-1 de söylediğin namus içerikli sözlerden dolayı..
-1 de kendini onlarla kıyasladığın için.
fesat oldukları kanısına nasıl kapıldın?
siz aynı üni de mi okudunuz da biliyorsun secerelerini?
ben o görümcelerin yerinde olsam seninle muhatap olmazdım.

Siz daha sinsisiniz bence. En ufak birseyde insanlarin eksiklerini ortaya cikarabiliyotsunuz.

Arkana bakmadan kaç. Hiç hoşlanmam çifte standarttan. Şimdiden böyle ise ilerisini sen düşün...

Ne görümcesi dağa ortada fol yok yumurta yokken şimdiden evcilik oynamaya başlamışsınız.

erkek arkadaşınızın, sizin herşeyinize karışmasına izin verirseniz,
hoop,orda dur bana ailem karışmıyor sen hele hiç karışamazsın,ben nerede nasıl davranacağımı ,nasıl giyineceğimi bilecek yaşta ,kapasitedeyim.
senin beni kısıtlamaya hakkın yok diyebilseydniz,o sınırı çizebilseydiniz, bunlar olmazdı. ama izin veren sizsiniz yine.

onu görümceleriniz hakkında konuşmadan önce düşünecektiniz .neyi düşünerek söylediniz ki böyle birşeyi hem kardeşleri hakkında sevgilinizi doldurun sonrada vay efendim niye gitti söyledi de beni kötü bilecekler diye söyleniyorsunuz,kendinizi sevgilinizin kıskançlıklarından korumak için görümceleriniz hakkında konuşma hakkını nerden buluyorsunuz ki hem.

onlar henüz görümcen değil. siz sevgilinle sözlü bile değilsiniz. ayrıca sevgilinin kıskançlığını kardeşlerinden çıkarman çok yanlış. bu kadar yüz göz olup ilerde yüzlerine nasıl bakıcaksın sonuçta sevgilin senin arkandan konuştuysa sen de ablalarının arkasından konuşmuş birisin

Bir kere bu insanlar söylediğiniz kadar rahat yaşıyorlarsa muhafazakar değiller kardeşim.
Sizin karşınızdaki insana ablaları hakkında bu şekilde konuşmanız çok yanlış, resmen kin kusmuşsunuz.

Konuyla hiç alakaları olmadığı halde kızları işin içine katıp zor durumda bırakmışsınız.
Üzgünüm ama bu tutumunuz bana hiç iyi niyetli gelmedi.

Bence tam birbirinizi bulmuşsunuz.Görümceler gizli işler çeviriyor,siz de kuyularını kazıyorsunuz.Yersiniz işte birbirinizi,sevgiliniz de elçi olur

bu sevgili olan kişilerin evlenmeden evcilik oynaması çok komik geliyor bana..önlerindeki evlilikleri rol model alıp sevgililerini kısıtlamalarıda cabası...evlendim kocam bile karışamaz kimle görüştüğüme giydiğime..normal insanlarla normal sınırlar içerisinde normal giyinerek(uç değil)görüşmek benim bileceğim iştir bir başkasının değil..

amman boşver hiçbişe dememişsin gibi davran kalkıpta bişe derse kızlar sevgilim abartmış dersin olur biter . onlarla uğraşmaya kalkarsan oo

E sizde arkalarından konuşmuşsunuz, onların arkadan konuşmalarına niye kızıyorsunuz ki. Hem açık kapalı giyime erkek arkadaş ortamlarına girme ve rahat olmalarından size ne ki, sizin sevgilinizle sorununuz var, onlarla değil ki, kusura bakmayın, hiç masum bulmadım sizi.

Daha halen arkasindan konusuyorsun. Bu sinir aninda söyledigin seyler felan degil. Hakikatten onlar üzerine kötü düsünüyorsun. Onlar kara, sen ak. Nasil oluyorda sevgilin kara'yi seçiyor degilmi?

Asil problem ne biliyormusun? Sevgilin senin kiyafetine karismaktan tut, namusuna bile laf atti fakat gikin çikmadi. Ancak, sevgilin ablalarina, senin onlar hakkinda düsüncelerini anlatincami kötü olüyor? Namus, özgürlük felan önemli degilde, o ablalarin yaninda imajin mi önemli?

Ve ayrica onlari sinsi buluyorsun ya, bu yazdiklarindan "kisi kendinden bilir isi" kanisina vardim. Bak sende onlarin yüzlerine gülüpte arkasindan "namussuzlar, sevgilileriyle beraber yasiyorlar" diyebiliyorsun. Yani konuya nereden bakarsan elinde kaliyor. Hiçbiriniz daha olgun degilsiniz, bunlar liseli kizlarin/erkeklerin düsünceleri ve oyunlari. Yani birak evlenmeyi, iliskileri bile zor yürütüyorsun.

Oho siz daha evlenmeden böyle olduysaniz evlenince ne olur düsünemiyorum bile. Simdiden gecmis olsun...

Daha evli falan değilken sizi şikayet etmesi çok kötü bir şey,böyle erkeklere güven olmaz.Ne olursa olsun sizin aranızdaki tartışmalar bile özel olarak kalmalı ve kimseye anlatmamalı bence,ağza meze yapmamalı sevdiğini..

Öncelikle sevgilinizin sürekli size onları örnek göstermesi hoş değil fakat sizin de sevgilinizin kız kardeşleri üzerinden kendinizi haklı çıkarmaya çalışmanız hoş değil . O onların hayatı. Sevgilinizle sorunlarınızı başkalarını konuya dahil etmeden çozmelisiniz. Ve arkadaşların dediği gibi evlenmeden görümce olaylarına girip samimi olunca böyle ipin ucu kaçar malesef.

Bir arkadaş yazmış,evcilik mi oynuyorsunuz?
Daha sevgiliyken herşeyinize karışan bir adam,kız kardeşleri görümce gibi sahiplenen siz..
Kusura bakmayın çok komik.

Probleminize gelince bu adamla evlenirseniz hayatınızı karartırsınız.
Ne çalışmanıza izin verir,ne dışarı çıkmanıza.
Sürekli sizden ailesine,ailesinden size laf taşır,burnunuzdan getirirler.Zaten görümceler düşman olmuş size,ki sonuna kadar haklılar.
Evlenip başınızı yakmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…